Informații suplimentare despre Personal Tracker

Angajaţii tăi pleacă dimineaţa pe teren însă nu ai cum să-i verifici? Vrei să vezi ce şi cât au muncit?
Chiar dacă e greu să monitorizezi activitatea angajaţilor de pe teren nu e imposibil! Cu ajutorul aplicaţiei de monitorizare Personal Tracker vezi în orice moment unde sunt angajaţii tăi, ce traseu au parcurs şi în ce interval de timp.

Personal Tracker este noua soluţie de monitorizare dedicată persoanelor dezvoltată de către AROBS Transilvania Software.
Produsul vine ca şi o completare a soluţiei de monitorizare TrackGPS, liderul pieţei de monitorizare flote auto din România cu peste 1600 de clienţi şi 25000 de maşini monitorizate.

Avantaje
• Control – verificare activitate angajaţi, oricând şi de orinde aveţi acces la un calculator, tabletă sau smartphone conectat la internet
• Proactivitate – identificare “angajaţi problemă” înainte ca acţiunile lor, sau lipsa de acţiune, să afecteze relaţia cu clienţii companiei dvs. sau
rezultatele unei activităţi
• Documente justificative şi de sinteză privind activitatea fiecărui angajat – folosite intern pentru evaluarea muncii sau extern pentru clienţi
• Acurateţe localizare pe hartă: 10 m
• Alerte de intrare/ ieşire zone prin SMS sau e-mail

Beneficii
• Buton SOS
• Localizare 24/ 24 ore pe orice calculator, smartphone sau tabletă
• Creare perimetre/ zone personalizate direct de către utilizator

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru Personal Tracker

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Personal Tracker completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!