Informații suplimentare despre RuSAL

RuSAL este cel mai complet sistem informatic care trateaza integrat resursele umane si salarizarea pentru institutii publice, regii autonome si societati comerciale.

Gestioneaza peste 2000 de atribute pentru entitatea PERSOANA.

RuSAL modeleaza documentele, procesele si fluxurile din organizatii de tipuri diverse: primarii, ministere si agentii guvernamentale, invatamant, magistratura, politie, armata, protectie sociala, organizatii sindicale, regii autonome, societati comerciale, institutii de cercetare, etc.

Genereaza automat note contabile, executia bugetara, ordine de plata, fisiere pentru plata cu cardul, recapitulatii pentru trezorerie, ALOP-ul, declaratiile si fisierul XML pentru REVISAL.

 

Echipa de consultanti RUSAL va poate prezenta o demonstratie detaliata a facilitatilor produsului. Pentru programare sunati la 0744637148 sau trimiteti un email la [email protected].

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5

Solicită un demo pentru RuSAL

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul RuSAL completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!