Aplicatia de endpoint management creste productivitatea utilizatorilor si permite administratorilor gestionarea echipamentelor IT&C fixe si mobile: computere, laptopuri, smartphone, tablete, RFID.

Aplicatia de endpoint management permite administratorilor identificarea si urmarirea echipamentelor si aplicatiilor IT&C, deployment-ul aplicatiilor software si rezolvarea problemelor de suport. 

Aplicatia distribuie agenti locali pe echipamentele la care se asigura managementul: computere, laptopuri, tablete, telefoane mobile, imprimante si scanere de coduri de bare.

Cu ajutorul acestui agent, administratorul poate gestiona aceste echipamente astfel: inventarul hardware si software, gestiunea aplicatiilor instalate, distributia de sisteme de operare sau aplicatii specifice, incidente de service.

Informații despre soluție

Modalitate de licențiere:

SaaS, On premises

Modalitate de accesare:

Instalare pe calculator/server, Accesare prin internet, Accesare prin intermediul rețelei companiei

Sistem de operare:

Windows

Limba în care este disponibilă aplicația:

Engleză

Accesare de pe dispozitive mobile:

Prin browser, Prin aplicație dedicată pentru Windows Mobile, Prin aplicație dedicată pentru iOS, Prin aplicație dedicată pentru Android

Integrare cu alte sisteme:

Da, prin standarde

Instruire:

Webinar, Prin intermediul documentației, Curs

Suport tehnic:

Permanent (24/7)

Public țintă

Dimensiunea companiei:

Multinationala, Companie mijlocie, Companie mică, Companie mare

Număr de angajați:

100-500, 11-30, 500-2000, 31-100, peste 2000

Aplicatie endpoint management

Aplicatie endpoint management Gestiunea echipamentelor terminale: laptop, computer, telefon, tableta indiferent de sistemul de operare Controlul din punct de vedere hardware si software a acestor echipamente si a aplicatiilor utilizate Management centralizat al acestor echipamente Implementarea rapida a componentelor IT&C in proiecte noi Automatizarea proceselor de suport IT Integrarea serviciilor IT indiferent de natura lor Vizibilitatea proceselor IT Distributia automata de aplicatii software Controlul din punct de vedere al securitatii IT&C Gestiunea integrata a echipamentelor fixe si mobile  

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

Help desk