Descrierea aplicației

Produsul, deja implementat la 4 clienti, asigura monitorizarea a aproximativ 500 de Pc-uri in acest moment. Versiunea actuala este compatibila cu toate sistemele Windows ( Xp, Vista, Windows7 si Windows 8) si este in dezvoltare pentru sistemele Mac OS si Unix (Ubuntu, Debian).

Raportarea evenimentelor in server acopera atat activitatea online ( website-uri accesate, blocate ) cat si activitatea offline ( aplicatii, cuvinte tastate, ecrane utilizator ) oferind baza pentru e...

Citește tot arrow_forward

Produsul, deja implementat la 4 clienti, asigura monitorizarea a aproximativ 500 de Pc-uri in acest moment. Versiunea actuala este compatibila cu toate sistemele Windows ( Xp, Vista, Windows7 si Windows 8) si este in dezvoltare pentru sistemele Mac OS si Unix (Ubuntu, Debian).

Raportarea evenimentelor in server acopera atat activitatea online ( website-uri accesate, blocate ) cat si activitatea offline ( aplicatii, cuvinte tastate, ecrane utilizator ) oferind baza pentru extragerea ulterioara a statisticilor si rapoartelor de activitate pentru fiecare utilizator in parte.

Oferta de pret difera in functie de numarul de Pc-uri si de durata contractului:

 • Pachet Small         (contract 6 luni, 10 Pc) : Licenta 10E / Pc, Stocare 1E/ Pc / Luna 
 • Pachet Medium     (contract 6 luni, 50 Pc) : Licenta   5E / Pc, Stocare 1E/ Pc / Luna  
 • Pachet Corporate (contract 12 luni,100 Pc): Licenta Gratuit,  Stocare 1E/ Pc / Luna   

Produsul suporta instalarea componentei server in reteaua clientului, in acest caz fiind necesara o taxa suplimentara de instalare si suport lunar (suport gratuit 30 zile).

Activarea unui cont DEMO este gratuita si include 2 licente active timp de 14 zile, fara nici o limitare de functionalitate.

Mai multe informatii despre acest serviciu puteti gasi accesand www.TeamLog.net  sau pe Facebook 

 

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review
Modalitate de licențiere
 • SaaS
Modalitate de accesare
 • Accesare prin internet
Sistem de operare
 • Windows
Limba în care este disponibilă aplicația
 • Engleză
 • Română
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin browser
Instruire
 • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
Resource Navigator

Resource Navigator nu este un program de contabilitate, ci este un set de instrumente informatice moderne care rezolvă nevoile de evidență si urmărire procese in cadrul organizației. Poți crea, modifica documente singur sau cu ajutorul consultantului tău fără să ai nevoie de programatori. Ai la dispoziție tipuri de documente simple, complexe, tip gant sau calendar, grid ....

FeedCheck

FeedCheck aduce toate review-urile de produs intr-un singur loc. Nu conteaza unde este vandut produsul tau, noi colectam review-uri din eMAG, CEL, Amazon.com si multe alte magazine online..

Smart Efficient

Soluție colaborativă ce integrează toate departamentele organizației și asigură control eficient al resurselor, fluxului de lucru, veniturilor și costurilor, pentru fiecare proiect care se desfășoară în compania ta. Aplicația optimizează fluxul informațional și oferă acces la un sistem centralizat de gestionare a documentelor. BENEFICII Folosirea eficientă ....