Informații suplimentare despre Time and attendance management web

Soluţia, flexibilă şi uşor de utilizat, are o structură modulară, constituită dintr-un modul bază de gestionare a prezenţelor şi din diferite module adiţionale integrate, dar în acelaşi timp independente, pentru a se putea adapta oricăror exigenţe ale societăţilor.

Soluţia este integrată cu produsele de salarizare şi gestiune resurse umane ale Zucchetti Romania şi cu alte produse similare existente pe piaţă.

FUNCŢIONALITĂŢI

- Formule utilizator

- Pontări originale

- Gestionare anomalii

- Programări

- Vizualizări şi tipăriri

Date personale

Aplicaţia dispune de o arhivă de date personale actualizată în timp real şi a cărei întreţinere poate fi efectuată atât de la sediul central, cât şi de la cele periferice (atribuind responsabilului de la sediul descentralizat posibilitatea de a introduce/modifica angajaţii care aparţin centrului său de gestionare). Toate informaţiile cuprinse în datele personale sunt arhivate cu înregistrarea temporală a modificărilor efectuate şi împreună cu operatorul care a introdus datele.

Procedura multi-societăţi

Aplicaţia este în măsură să gestioneze mai multe societăţi diferite, cu contracte de muncă diferite, garantând completa separare logică a mediilor.

Disponibilitatea datelor în timp real

Toate terminalele de pontaj Zucchetti pot fi conectate prin intermediul liniei telefonice sau în LAN-WAN (utilizând protocolul TCP/IP) la un PC instalat în sediul central; descărcarea tranzacţiilor memorate în terminale va fi programată şi activată automat la orarele prestabilite, chiar şi în absenţa operatorului. Acest lucru permite disponibilitatea în timp real a datelor cu privire la prezenţele/absenţele tuturor angajaţilor societăţii, indiferent de locul de desfăşurare a activităţii.

Practic

„Staţia de lucru” nu este altceva decât un PC pe care este instalat un browser HTML conectat la reţeaua firmei printr-o legătură directă, sau în cazul sediilor aflate la distanţă, printr-o linie ISDN sau ADSL. Aceasta înseamnă posibilitatea de a avea întotdeauna disponibilă procedura pe orice calculator conectat la reţeaua firmei.

Siguranţă

Secţiunea cu privire la gestionarea parolelor de acces a fost dezvoltată cu o atenţie deosebită pentru securitatea şi configurarea acceselor. Pentru oricare dintre utilizatori este posibilă definirea: - „persoanelor” pe care le va putea opera; - care sunt „secţiunile” procedurii care pot fi utilizate; pentru orice utilizator este posibilă definirea unui „desktop” personalizat, cu vizualizarea exclusiv a funcţiilor abilitate; - pentru orice secţiune, tipul de acces (doar vizualizare, introducere, modificare, ştergere); - limba folosită de către utilizator.

Flexibilitate

Soluţia este foarte flexibilă şi permite: - gestionarea de orare diverse în funcţie de: numărul de pontări prevăzute (fără pontări, cu monopontare, cu 2, 4 sau 6 pontări, libere); tipul de flexibilitate (cu recuperare zilnică sau periodică); necesitatea schimburilor de lucru (orele lucrate în schimburi de noapte care trec de pe o zi pe alta pot fi considerate ca ore lucrate pentru ziua de intrare sau pentru cea de ieşire din schimb); - calculul rubricilor: ore estimate, lucrate, normale, zile lucrate, zile plătite, ore suplimentare, majorări şi indemnizaţii, schimburi subdivizate pe intervale orare şi zile din săptămână - rotirea automată a schimburilor pentru gestionarea ciclurilor săptămânale, periodice sau continue; - atribuirea mai multor orare aceluiaşi angajat şi identificarea automată a orarului efectuat în baza prezenţei sale efective în firmă; - definirea contoarelor pentru gestiunea orelor reportate, rămase, a restanţelor, progresive etc. - gestionarea pontajelor autojustificative introduse direct la terminalele de pontaj.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Principalele funcționalități
  • Fișă angajați
  • Managemenet aplicări
  • Management concedii

Solicită un demo pentru Time and attendance management web

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Time and attendance management web completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!