Informații suplimentare despre ZScheduling

Aplicația software ZScheduling permite gestionarea raţională şi eficientă a schimburilor de lucru, disponibilităţii, planificarea şi programarea la timp a activităţii operatorului, asigurând astfel economii importante de costuri şi timp.

ZScheduling este o soluţie modulară, complet scalabilă şi configurabilă pe baza contractelor diferite de angajare şi astfel uşor adaptabilă celor mai variate tipuri de organizaţii: companii de producție, societăți de prestări servicii, magazine universale, lanțuri mari de vânzare cu amănuntul, centre medicale, centre de îngrijire și centre de îngrijire a copilului, aeroporturi, gestionarea complexelor, logistică și multe altele.

ZScheduling utilizează tehnologie bazată pe web și logică îmbunătăţită de flux de lucru pentru a permite departamentelor și angajaților implicați în proces să aibă acces în timp real la toate informațiile necesare pentru a-și îndeplini sarcinile.

Prin conectarea cu sistemele de Evidenţă a prezenţelor (Zucchetti sau non-Zucchetti), soluţia permite monitorizarea angajaţilor, chiar şi a celor de la filiale, în mod on-line şi comunicarea zilnică a datelor către departamentele principale. Datorită capacităţii sale de comparare a datelor primite de la terminale prin intermediul planificării schimburilor, aplicaţia de evidenţă a prezenţelor nu prezintă riscul de a genera anomalii.

Integrarea ZScheduling nu numai cu soluţiile de evidentă a prezenţelor, ci şi cu terminalele de control acces şi aplicaţiile software pentru zonele controlate şi monitorizate, crează un sistem care asigură accesul personalului autorizat pe bază de cartelă, dar şi a personalului care lucrează în schimburi.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Principalele funcționalități
  • Fișă angajați
  • Managemenet aplicări
  • Management concedii
  • Management fișă de post

Solicită un demo pentru ZScheduling

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul ZScheduling completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!