Descriere

SelectSOFT produce si comercializeaza produse software inovative in special din domeniul economic, software-uri care acopera toate nevoile unui business, accentul fiind pus pe calitate, usurinta in utilizare si functionalitate.

 

Detinem o experienta de peste 12 ani in dezvoltarea solutiilor informatice complexe din diverse domenii de activitate, avand la baza tehnologia client-server si servere de baze de date (MS-SQLServer).


Dezvoltam solutii moderne, extrem de flexibile, usor de utilizat, fiind destinate atat societatilor comerciale mici, cat si celor mijlocii sau mari. O aplicatie software este solutia ideala pentru automatizarea activitatii comerciale, managementul stocurilor de produse si a soldurilor clientilor, precum si obtinerea raportarilor necesare in cadrul companiei.

Aplicatia va asigura o gestionare eficienta a intregii afaceri, deciziile fiind fundamentate pe informatii exacte si in timp real, o gestionare eficienta a preturilor si adaptarea acestora la piata, reducerea lipsurilor din gestiune, acces de la distanta prin intermediul internetului si cresterea operativitatii vanzarilor prin utilizarea codurilor de bare si a interfetei de vanzari foarte practice.

Utilizarea unui software de gestiune este esentiala pentru a administra mai simplu si eficient afacerea ta, dar si pentru a detine controlul total al tuturor activitatilor zilnice.

 

<< Solutii informatice din sectorul economic, aplicatii software care acopera toate nevoile unui business din domenii precum Magazine si Depozite, Cafenele si Restaurante, Hoteluri si Pensiuni, Service, Laboratoare si Linii de Productie.  >>

Aplicațiile companiei SC SELECTSOFT SRL

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!