Noutăți IT&C

Softlead

Revolut introduce posibilitatea de a dona direct din aplicație pentru pădurea amazoniană

Împreună cu WWF și Alianța Pădurilor Tropicale, Revolut face un apel de urgență pentru susținerea celor care se confruntă cu devastarea pădurii tropicale amazoniene.

Citește tot arrow_forward

Ce este TMS sau Optimall Logistic ?

Optimall Logistic sau TMS (Transport Management System) este un software de optimizare rute, care ajută la planificarea rutelor de transport. Totodată permite un management complet al livrărilor deoarece conține funcționalități multiple. 

Citește tot arrow_forward

Cum a reușit un mare retailer din România să reducă rata de eroare a facturilor sub 0.1%

Un scurt studiu de caz DocProcess despre automatizarea proceselor de control factură-furnizor (Accounts Payable) și beneficiile ei pe termen lung.

Citește tot arrow_forward
Softlead
Softlead

ING devine partenerul principal al GoTech World, evenimentul de business cunoscut anterior ca Internet & Mobile World

ING Bank România devine partenerul principal al GoTech World, cel mai amplu eveniment de business din România și din regiunea Europa Centrală și de Est (CEE) cu soluții IT&Digital.

Citește tot arrow_forward

Tremend și Mastercard încheie o alianță strategică pentru digitalizarea sectorului de plăți

Tremend Software Consulting, una dintre companiile românești de software cu cea mai rapidă creștere, a încheiat un parteneriat strategic cu Mastercard România pentru accelerarea implementării, în sistemul financiar-bancar, a reglementărilor europene și globale, dar și a noilor funcționalități din zona plăților digitale bazate pe tehnologiile actuale. ...

Citește tot arrow_forward

SAS GRUP - ce înseamnă să alegi un sistem de monitorizare GPS de calitate?

Ce înseamnă un sistem de monitorizare GPS bun? Ce caracteristici are? Cum se comportă? Cine îmi poate furniza un asemenea sistem? Acestea sunt cele mai frecvente întrebări ale companiilor cu flote auto proprii. Răspunsul vine din partea SAS Grup.

Citește tot arrow_forward

Software Development Academy intenționează să transforme 1.000 de profesioniști activi din România, fără cunoștințe informatice anterioare, în programatori până la sfârșitul anului 2019

Software Development Academy (SDA), cea mai mare academie de programare pentru adulți din Europa Centrală și de Est, intenționează să instruiască până la sfârșitul anului 2019, 1.000 de adulți din România pentru a le oferi o carieră nouă în domeniul IT. 

Citește tot arrow_forward
Softlead

O nouă rundă de finanțare “Connecting for Good”

8 aplicații digitale oferite spre dezvoltare și implementare2 milioane de lei pentru finanțarea proiectelor civice

Citește tot arrow_forward

Conferința internațională How to Web 2019 îl aduce în România pe Sean Ellis, omul care transformă startup-urile în giganți

Sean Ellis, omul care a definit cultura Growth Hacking, vine în România la conferința How to Web 2019

Citește tot arrow_forward
Softlead

Sypher încheie un parteneriat cu Mediapost HitMail pentru a intra pe piața soluțiilor de GDPR din Bulgaria

Compania românească țintește o cotă de piață de 25% în rândul firmelor care urmăresc să-și optimizeze procesul de conformitate GDPR.

Citește tot arrow_forward