5 Tipuri de aplicații software dedicate departamentelor de HR

14 septembrie 2020

Industria software dedicată digitalizării departamentelor de HR este în continuă creștere, fiind estimată la peste 10.9 miliarde de dolari până în anul 2023. Tot mai multe companii și responsabili de activitatea de management a resurselor umane devin familiarizați cu beneficiile pe care le oferă o astfel de soluție.

5 Tipuri de aplicații software dedicate departamentelor de HR

Tot mai multe companii și responsabili de activitatea de management a resurselor umane devin familiarizați cu beneficiile pe care le oferă o astfel de soluție. Creșterea pieței aduce cu sine, însă, și o dezvoltare a tipologiilor de soluții. Iată care sunt cele mai cunoscute 5 tipuri de aplicații software de management al resurselor umane pe care companiile le pot găsi pe www.softlead.ro.

  • Aplicații software HR de salarizare

Tipuri de aplicații recomandate: Colorful HR (Romanian Software), Manager Financiar Salarii (SoftExpert)

Industrii în care sunt recomandate: Servicii (construcții, medical, consultanță, IT etc.)

Profil end-user: companii cu minim 10 angajați

  • Aplicații software HR de pontaj

Programele software dedicate activității de pontaj au rolul de a gestiona fluxul complet de management al orelor de lucru (inclusiv ore suplimentare, concedii de odihnă sau cele de medicale, învoiri), aplicația software calculând automat costurile cu forța de muncă. Astfel, activitatea operațională este eficientizată prin posibilitatea monitorizării gradului de încărcare al angajaților din companii și prin asigurarea transparenței proceselor. Aplicațiile din portofoliul Softlead respectă normele legislative în vigoare.

Tipuri de aplicații recomandate: Colorful HR, Centro Salarii (Societatea Națională de Informatică)

Industrii în care sunt recomandate: Servicii (construcții, medical, consultanță, IT etc.)

Profil end-user: companii cu minim 10 angajați

  • Aplicații softwre HR dedicate managementului performanței

Gândite pentru a ajuta verticalele de management în construirea strategiei de dezvoltare a carierei angajaților, aplicațiile software dedicate managementului performanțelor oferă feedback, asigură transparență și cresc potențialul echipelor din companii. Astfel, la nivelul companiilor cu minim 20 de angajați, cu ajutorul acestor soluții se îmbunătățesc fluxurile și procesele interne, se crește gradul de implicare și de responsabilizare și se implementează evaluări de tip 360 de grade.

Noile concepte de management al talentelor au în vedere potențialul uman și creșterea acestuia prin înțelegerea, definirea și identificarea aptitudinilor și competențelor. În companii dinamice, aceste activități nu pot fi urmărite și efectuate fără o aplicație software specifică.

Tipuri de aplicații recomandate: Mirro, Charisma

Industrii în care sunt recomandate: Servicii (bancar, consultanță, IT etc.)

Profil end-user: companii cu minim 20-50 angajați

  • Aplicații software HR de organizare

Soluțiile software dedicate departamentelor de HR, ce au ca scop activitățile de organizare includ funcționalități și module cu rol în managementul documentelor (adeverințe, fișe de post etc.).

Tipuri de aplicații recomandate: Colorful HR

Industrii în care sunt recomandate: în orice industrie.

Profil end-user: companii cu minim 20 de angajați.

  • Aplicații software HR integrate

Soluțiile software HR integrate sunt aplicații-umbrelă, ce includ o mulțime de module și funcționalități ce ajută companiile medii și mari să gestioneze activitățile de salarizare, pontaj, managementul timpului, al beneficiilor, programul de lucru al salariaților, dar și procesul de recrutare, selecție, evaluare și de management al talentelor și al performanței.

Tipuri de aplicații recomandate: Colorful HR, Charisma HCM (Total Soft)

Industrii în care sunt recomandate: Servicii (construcții, medical, consultanță, IT etc.)

Profil end-user: companii cu minim 40 de angajați

Ai nevoie de o aplicație software potrivită companiei tale? Completează formularul de contact de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected].

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Competiția GPeC – unicul instrument din România dedicat optimizării magazinelor online pentru a vinde mai mult

Cu o tradiție de 15 ani, Competiția Magazinelor Online GPeC este considerată cel mai util instrument dedicat magazinelor online pentru a-și optimiza website-urile în scopul creșterii ratei de conversie și a vânzărilor. 72 de magazine online s-au înscris deja la ediția de anul acesta a Competiției GPeC, iar înscrierile sunt în continuare deschise tuturor magaz...

Citește tot arrow_forward

ABC Data România devine ALSO Technology

După achiziția operațiunilor ABC Data din Europa de Est la 1 iulie, filiala din România a devenit parte a grupului ALSO, holdingul elvețian furnizor principal de tehnologie din Europa, deținând birouri în 22 de țări europene. ALSO Technology SRL este noul nume al companiei din România. Preluarea ABC Data a fost pasul următor în executarea strategiei Grupului A...

Citește tot arrow_forward

five elements digital: cum se vede revenirea românilor la viața cotidiană după starea de urgență, conform căutărilor de pe internet

Agenția five elements digital a realizat o analiză a ceea ce s-a întâmplat pe internet, în timpul crizei medicale, în România, încă din luna martie și până în prezent. Aceste luni au adus și vor aduce câteva schimbări puternice în piață. Comunicarea și munca de la distanță sunt susținute prin platforme de colaborare ca Zoom, ...

Citește tot arrow_forward