5 Tipuri de aplicații software dedicate departamentelor de HR

14 septembrie 2020

Industria software dedicată digitalizării departamentelor de HR este în continuă creștere, fiind estimată la peste 10.9 miliarde de dolari până în anul 2023. Tot mai multe companii și responsabili de activitatea de management a resurselor umane devin familiarizați cu beneficiile pe care le oferă o astfel de soluție.

5 Tipuri de aplicații software dedicate departamentelor de HR

Tot mai multe companii și responsabili de activitatea de management a resurselor umane devin familiarizați cu beneficiile pe care le oferă o astfel de soluție. Creșterea pieței aduce cu sine, însă, și o dezvoltare a tipologiilor de soluții. Iată care sunt cele mai cunoscute 5 tipuri de aplicații software de management al resurselor umane pe care companiile le pot găsi pe www.softlead.ro.

  • Aplicații software HR de salarizare

Tipuri de aplicații recomandate: Colorful HR (Romanian Software), Manager Financiar Salarii (SoftExpert)

Industrii în care sunt recomandate: Servicii (construcții, medical, consultanță, IT etc.)

Profil end-user: companii cu minim 10 angajați

  • Aplicații software HR de pontaj

Programele software dedicate activității de pontaj au rolul de a gestiona fluxul complet de management al orelor de lucru (inclusiv ore suplimentare, concedii de odihnă sau cele de medicale, învoiri), aplicația software calculând automat costurile cu forța de muncă. Astfel, activitatea operațională este eficientizată prin posibilitatea monitorizării gradului de încărcare al angajaților din companii și prin asigurarea transparenței proceselor. Aplicațiile din portofoliul Softlead respectă normele legislative în vigoare.

Tipuri de aplicații recomandate: Colorful HR, Centro Salarii (Societatea Națională de Informatică)

Industrii în care sunt recomandate: Servicii (construcții, medical, consultanță, IT etc.)

Profil end-user: companii cu minim 10 angajați

  • Aplicații softwre HR dedicate managementului performanței

Gândite pentru a ajuta verticalele de management în construirea strategiei de dezvoltare a carierei angajaților, aplicațiile software dedicate managementului performanțelor oferă feedback, asigură transparență și cresc potențialul echipelor din companii. Astfel, la nivelul companiilor cu minim 20 de angajați, cu ajutorul acestor soluții se îmbunătățesc fluxurile și procesele interne, se crește gradul de implicare și de responsabilizare și se implementează evaluări de tip 360 de grade.

Noile concepte de management al talentelor au în vedere potențialul uman și creșterea acestuia prin înțelegerea, definirea și identificarea aptitudinilor și competențelor. În companii dinamice, aceste activități nu pot fi urmărite și efectuate fără o aplicație software specifică.

Tipuri de aplicații recomandate: Mirro, Charisma

Industrii în care sunt recomandate: Servicii (bancar, consultanță, IT etc.)

Profil end-user: companii cu minim 20-50 angajați

  • Aplicații software HR de organizare

Soluțiile software dedicate departamentelor de HR, ce au ca scop activitățile de organizare includ funcționalități și module cu rol în managementul documentelor (adeverințe, fișe de post etc.).

Tipuri de aplicații recomandate: Colorful HR

Industrii în care sunt recomandate: în orice industrie.

Profil end-user: companii cu minim 20 de angajați.

  • Aplicații software HR integrate

Soluțiile software HR integrate sunt aplicații-umbrelă, ce includ o mulțime de module și funcționalități ce ajută companiile medii și mari să gestioneze activitățile de salarizare, pontaj, managementul timpului, al beneficiilor, programul de lucru al salariaților, dar și procesul de recrutare, selecție, evaluare și de management al talentelor și al performanței.

Tipuri de aplicații recomandate: Colorful HR, Charisma HCM (Total Soft)

Industrii în care sunt recomandate: Servicii (construcții, medical, consultanță, IT etc.)

Profil end-user: companii cu minim 40 de angajați

Ai nevoie de o aplicație software potrivită companiei tale? Completează formularul de contact de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected].

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Romanian Software ofera servicii gratuite de resurse umane pentru companiile care produc echipamente impotriva COVID-19: masti si halate de protectie, izolete, dezinfectanti si tratamente medicale

 Romanian Software, unul dintre liderii pieței din România în dezvoltarea și implementarea de soluții software în domeniul resurselor umane, vine în sprijinul mediului de business, zguduit de pandemia de coronavirus.

Citește tot arrow_forward

Sute de mii de angajați români lucrează de acasă în contextul noului coronavirus. Cum ajută aplicațiile software evaluarea muncii?

Angajatorii din România traversează cea mai dificilă perioadă din punctul de vedere al digitalizării proceselor de muncă. În câteva zile, sute de mii de salariați din centrele de business din toată țara și-au schimbat complet modul de lucru, iar companiile s-au mișcat mai rapid ca niciodată în implementarea unor politici noi de HR.

Citește tot arrow_forward

De ce au nevoie companiile de o aplicație de HR specializată?

ColorfulHR este una dintre cele mai cunoscute aplicații cu rol de management a resurselor umane, poziționându-se ca fiind extrem de prietenoasă utilizatorilor din companii din orice domeniu de activitate. De ce sunt atrași clienții de Colorful HR?

Citește tot arrow_forward