A III-a Editie a Conferintei Nationale AllEnergy® Software Aplicatia nr. 1 din Romania pentru calculul eficientei energetice

11 iunie 2015

La evenimentul organizat in centrul tarii, in sala de conferinta a Hotelului Ramada din Brasov, au participat peste 100 dintre cei mai activi auditori energetici pentru cladiri si apartamente, din Romania. Dornici de a afla imbunatatirile aduse aplicatiei participantii, impreuna cu producatorii acestui software, au parcurs pas cu pas fiecare modul al aplicatiei.

"A fi impreuna este un inceput, a ramane impreuna este un progres, a lucra impreuna este un succes.”  (Henry Ford, Fondator Ford Motor Company).

Acesta este sloganul care ghideaza spre performanta echipele IPCT Instalatii si Algorithm+, creatorii aplicatiei AllEnergy® Software. Pentru ca au atitudine de campion si pentru ca raman in permanenta competitie cu ei insisi, in data de 15 Mai 2015, acestia au lansat CEA MAI NOUA VERSIUNE a aplicatiei AllEnergy® Software pentru Cladiri.

La evenimentul organizat in centrul tarii, in sala de conferinta a Hotelului Ramada din Brasov, au participat peste 100 dintre cei mai activi auditori energetici pentru cladiri si apartamente, din Romania. Dornici de a afla imbunatatirile aduse aplicatiei participantii, impreuna cu producatorii acestui software, au parcurs pas cu pas fiecare modul al aplicatiei. Prezentarea si parcurgerea aplicatiei s-a facut pe un studiu de caz intocmit pe o cladire complexa, reprezentata de un hotel in zona montana. Prezentarea a alternat cu discutii libere referitoare atat la proiet cat si la aplicatie.

AllEnergy® Software v8.0 Cladiri da posibilitatea elaborarii Certificatului de Performanta Energetica pentru cladiri care folosesc si surse regenerabile de energie, pentru urmatoarele utilitati:

incalzire surse regenerabile: biomasa, energia termica a mediului cu pompa de caldura, energia solaraapa calda de consum: surse regenerabile: energia solara, biomasa, energia geotermala cu pompa de caldurailuminat surse regenerabile: energia solaraclimatizare racire: surse regenerabile: energia termica a mediului prin recuperare directaventilare mecanica: surse regenerabile: energia termica a mediului prin recuperare directa

Aplicatia determina consumurile specifice de energie din sursa clasica (combustibili fosili) cu ajutorul carora se stabileste incadrarea in grilele energetice din Certificatul de Performanta Energetica, precum si consumul anual specific de energie din surse regenerabile care se evidentiaza distinct in Certificatul de Performanta Energetica.

AllEnergy® Software cumuleaza experienta a peste 500 de utilizatori din Romania care au elaborat (din estimarile statistice ale producatorilor) cu aceasta aplicatie peste 100.000 proiecte de audit energetic in ultimii 3 ani. Astfel, aplicatiile AllEnergy® Software pot fi considerate ca fiind cele mai utilizate si cele mai rodate de pe piata romaneasca.

Mai multe detalii despre aplicatia AllEnergy® Software v 8.0 Cladiri si despre preturile cu care se comercializeaza puteti obtine accesand: www.algorithm.ro, telefonic la 0722.280.699 sau trimitand email la [email protected]

Despre Algorithm+ Srl

Producatorii atrag atentia ca licenta achizitionata este nelimitata in timp, astfel cumparatorul plateste o singura data si pe viitor nu va mai avea costuri suplimentare. Un alt avantaj este acela ca licenta achizitionata este nelimitata ca si numar de proiecte si suprafete

Aplicatiile AllEnergy® Software sunt in conformitate cu “Metodologia de calcul a Performantei Energetice a Cladirilor” partea a VIa , Mc-001/6 si au fost realizate in baza Legii nr. 372/2005 si a Directivei europene 2002/91/CE prin care se urmareste cresterea performantei energetice a cladirilor, tinandu-se cont de conditiile climatice exterioare si de amplasament, de cerintele de confort interior si de eficienta energetica si economica.

AllEnergy® Software v8.0 Cladiri da posibilitatea elaborarii Certificatului de Performanta Energetica pentru cladiri care folosesc si surse regenerabile de energie

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward