INSOFT lanseaza noi lectii interactive pentru elevii de clasa I si a II-a.

25 septembrie 2014

Lectiile de Matematica si explorarea mediului pentru clasa I si clasa a II-a si de Comunicare in limba romana pentru clasa I au fost dezvoltate pe baza noii programe scolare in vigoare si tin cont de particularitatile de varsta ale copiilor.

INSOFT lanseaza noi lectii interactive pentru elevii de clasa I si a II-a.

Pentru anul scolar 2014-2015, compania INSOFT Development & Consulting in colaborare cu editura ALL, au realizat un set de manuale moderne ce vin in sprijinul procesului de predare-invatare.

INSOFT pune la dispozitia elevilor 3 manuale digitale -„Comunicare in limba romana – clasa I”, „Matematica si explorarea mediului – clasa I”, respectiv „Matematica si explorarea mediului – clasa a II-a”. Manualele digitale sunt prezentate in doua volume, cate unul pentru fiecare semestru scolar. Fiecare volum include activitati multimedia de invatare, care permit elevului sa aprofundeze materia specifica, prin explorare si joc.

Resursele digitale sunt concepute ca instrumente suplimentare de lucru si pot fi utilizate in procesul de predare–invatare atat individual – acasa, cat si la clasa. Pentru a facilita accesul la noile resurse educationale interactive, INSOFT a lansat website-ul dedicat – http://manuale.insoft-dc.ro, unde sunt prezentate detalii despre manualele digitale precum si o serie de lectii demonstrative.

Lectiile sunt originale si captivante, antrenand elevii in procesul de invatare, cu ajutorul desenelor, animatiilor, jocurilor si experimentelor interactive. Pe tot parcursul lectiilor, elevii sunt insotiti de personaje simpatice care le explica sarcinile de lucru si ii ajuta la rezolvarea exercitiilor, materia predata fiind astfel mult mai usor de asimilat. Cunostintele si abilitatile dobandite pot fi evaluate cu ajutorul unor teste simple prevazute pentru fiecare lectie.

„Noile manuale digitale INSOFT asigura un context de invatare eficient care favorizeaza transferul abilitatilor dobandite, in viata reala, fiind o resursa educationala utila atat pentru elevul cat si pentru dascalul modern. Utilizarea resurselor educationale digitale aduce numeroase beneficii atat elevilor, prin crearea unui mediu de invatare interactiv si distractiv care le faciliteaza obtinerea unor rezultate mai bune la invatatura, cat si cadrelor didactice care au acum posibilitatea de a preda intr-un mod atractiv si eficient, adaptat cerintelor societatii informationale” –a declarat Florin Burcea, Director departament eLearning, INSOFT Development & Consulting.

Manualele au fost dezvoltate pe baza celor mai moderne tehnologii (HTML5, JavaScript, CSS 3.0) si pot fi accesate oricand, de pe orice dispozitiv informatic (calculator, laptop, tableta, telefon inteligent), fiind de asemenea compatibile cu orice tip de browser.

Despre INSOFT Development & Consulting

INSOFT este unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme informatice complete din Romania. Compania ofera solutii IT avansate, la nivel national si international, in domeniile –educational, guvernamental, sanatate, situatii de urgenta, cercetare-inovare si pentru mediul de afaceri.

 

INSOFT dezvolta o gama larga de solutii educationale digitale, bazate pe cele mai avansate tehnologii si concepute de specialisti IT si pedagogi, cu o mare experienta in domeniu. Compania este implicata activ intr-o serie de proiecte educationale si promoveaza integrarea eficienta a tehnologiei in sistemul de invatamant din Romania. De asemenea, prin dezvoltarea de solutii inovative de eLearning, INSOFT urmareste imbunatatirea continua a calitatii procesului educational si dezvoltarea de produse utile pentru beneficiarii finali –elevi, studenti si cadre didactice.

INSOFT a primit numeroase recunoasteri internationale, compania fiind apreciata pentru inovatie, potential de crestere si strategia de afaceri de succes. Printre premiile obtinute recent putem mentiona: Locul I in cadrul categoriei „Rising Star”- Deloitte Technology FAST 50 Central Europe 2013, European Business Awards 2014/2015, Best in Biz Awards 2014 EMEA, Red Herring Top 100 Europa, European IT & Software Excellence Awards 2014  etc.       

Mai multe informatii sunt disponibile la: http://www.insoft-dc.ro/.

INSOFT Development&Consulting

Înființată în anul 2008, INSOFT a devenit una dintre principalele case românești de software care dezvoltă produse inovative și integrează sisteme complete IT&C, oferind soluții avansate, la nivel național și internațional, în următoarele domenii: educațional, guvernamental, sănătate, situații de urgență...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Creștere de 41% a sectorului e-commerce pe fondul pandemiei COVID-19

Pe 2 Noiembrie 2020 - în cadrul evenimentului GPeC SUMMIT Online - au fost anunțate în premieră rezultatele studiului anual asupra sectorului e-commerce din România realizat de compania de cercetare de piață iSense Solutions pentru GPeC. Cercetarea a fost derulată în perioada Martie-Octombrie 2020, pe un eșantion reprezentativ pentru mediul urban, iar datele au fost c...

Citește tot arrow_forward

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea în Horeca – ce tipuri de aplicații sunt recomandate restaurantelor, pensiunilor și hotelurilor?

Conform celor mai noi previziuni oferite de Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, 10% dintre restaurante se vor închide, ca urmare a efectelor provocate de pandemia din acest an. 

Citește tot arrow_forward