Apple a lansat Iphone 6 în timp record

10 septembrie 2014

Din 2007 până în prezent, Apple a avut grijă să promoveze noile terminale mobile înainte de lansarea propriu-zisă a acestora, punând accent pe funcționalități speciale, chiar revoluționare, de cele mai multe ori. 

Apple a lansat Iphone 6 în timp record

Din 2007 până în prezent, Apple a avut grijă să promoveze noile terminale mobile înainte de lansarea propriu-zisă a acestora, punând accent pe funcționalități speciale, chiar revoluționare, de cele mai multe ori. 

Pentru anunțul făcut marți în legătură cu noul smartphone iPhone 6 și iPhone 6 Plus, Apple și-a încălcat regula atunci când a prezentat telefoanele în doar 8 minute, în contextul în care Steve Jobs a vorbit în anul 2007 aproximativ 30 de minute despre produsele ce aveau să se lanseze.

În medie, Apple a petrecut 44 de minute înainte de a dezvălui cu adevarat noul iPhone – media înclinând spre timpii de așteptare pentru iPhone 3G și iPhone 3GS; cu toate acestea,  în ultimii trei ani această medie a scăzut cu aproximativ 18 minute pentru că Apple petrece mai mult timp discutând despre celelalte produse ale sale, tehnologii și servicii.                          

Lansat aseară, noul iPhone 6 este considerat un concurent direct al device-ului mobil Samsung Galaxy Note.

 iPhone 6 Plus deține o carcasa din aluminiu, cu marginile laterale rotunjite. Telefonul este un pic mai subțire decât iPhone 6, având 7,1mm grosime, comparativ cu 6,9 mm.

Pretul lui iPhone 6 Plus in Europa, la liber, este între 800 si 1000 de euro, potrivit unor informatii care provin din Marea Britanie. Varianta cu 16 GB de spatiu va costa 800 de euro, cea cu 64GB va fi 900 de euro, iar modelul cu 128GB de spatiu de stocare va fi 1000 de euro.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Creștere de 41% a sectorului e-commerce pe fondul pandemiei COVID-19

Pe 2 Noiembrie 2020 - în cadrul evenimentului GPeC SUMMIT Online - au fost anunțate în premieră rezultatele studiului anual asupra sectorului e-commerce din România realizat de compania de cercetare de piață iSense Solutions pentru GPeC. Cercetarea a fost derulată în perioada Martie-Octombrie 2020, pe un eșantion reprezentativ pentru mediul urban, iar datele au fost c...

Citește tot arrow_forward

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea în Horeca – ce tipuri de aplicații sunt recomandate restaurantelor, pensiunilor și hotelurilor?

Conform celor mai noi previziuni oferite de Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, 10% dintre restaurante se vor închide, ca urmare a efectelor provocate de pandemia din acest an. 

Citește tot arrow_forward