Asseco SEE România – creștere a cifrei de afaceri cu 13% în 2014

23 martie 2015

ASSECO SEE România a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de 28,1 milioane Euro, înregistrând o creștere importantă de 13% față de anul 2013.

ASSECO SEE România a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de 28,1 milioane Euro, înregistrând o creștere importantă de 13% față de anul 2013. Este al doilea an consecutiv de creștere pentru ASSECO SEE, care își consolidează astfel poziția de firmă IT de top prin câștigarea de cotă de piață. 

Profitul net al companiei s-a ridicat la 1,1 milioane Euro, în creștere cu aproximativ 2%, comparativ cu anul precedent.

“În 2014 rezultate foarte bune au fost generate de diviziile de System Integration și de Payments. Din punct de vedere operațional am executat strategia noastră de rebalansare a portofoliului de produse și servicii astfel încât să creștem ponderea serviciilor profesionale cu valoare adăugată ridicată și a produselor software.

Anul acesta vom pune accentul pe promovarea soluțiilor proprii ale grupului, precum și pe produse și servicii high-end de infrastructură, IT Security, Business Process Management și Office Automation. Industria financiar-bancară rămâne esențială pentru operațiunile noastre și vom adresa în plus verticalele de telecomunicații și utilități. –  a menționat Vladimir Aninoiu, Președinte al Consiliului de Administrație al Asseco SEE România.

Despre Asseco SEE

Grupul Asseco South Eastern Europe (SEE) este una dintre cele mai mari companii de IT de dezvoltare și integrare de soluții și servicii software proprii în regiunea Europei de Sud-Est (Serbia, Croaţia, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia-Herțegovina) și Turcia. Compania furnizează soluții IT&C pentru diverse verticale de business, inclusiv în sectorul financiar-bancar, administrație publică, utilități și telecomunicații. Din octombrie 2009, acțiunile Asseco South Eastern Europe sunt listate la Bursa din Varșovia. Grupul Asseco SEE are peste 1.400 de angajați în 13 țări.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward