Wizrom şi-a sporit cu 20% forţa de implementare, în două luni

23 martie 2015

Grupul Wizrom a angajat în primele două luni ale anului un număr de 18 consultanţi de business, mărind cu 20% forţa de implementare de soluţii software. 

Wizrom şi-a sporit cu 20% forţa de implementare, în două luni

Grupul Wizrom a angajat în primele două luni ale anului un număr de 18 consultanţi de business, mărind cu 20% forţa de implementare de soluţii software. Consultanţii reprezintă aproape două treimi din cei 160 de angajaţi ai grupului, format din Wizrom Software - compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România, WizSalary - liderul soluţiilor de salarizare şi HR, precum şi companiile subsidiare din Republica Moldova şi Bulgaria.

„Wizrom are o foarte bună reputaţie ca angajator, de unde şi uşurinţa cu care ne-am extins echipa”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România.

Wizrom oferă un pachet motivant angajaţilor săi, în special la nivel aspiraţional. Consultanţii de business sunt implicaţi în derularea proiectelor direct la client şi au posibilitatea de a se dezvolta într-o carieră care să le aducă pe termen mediu satisfacţii profesionale şi câştiguri conform rezultatelor.

"Prima constatare este că procesul de recrutare a fost mult mai complex şi mai lung decât în anii trecuţi, din mai multe motive. În primul rând, influenţaţi de anunţuri de locuri de muncă de la marile companii multinaţionale, candidaţii au revenit la cereri salariale nerealiste în raport cu nivelul lor actual de cunoştinţe şi competenţe. În al doilea rând, Wizrom oferă locuri de muncă pentru care profilul candidatului ideal trebuie să conţină trăsături precum iniţiativă, imaginaţie, creativitate şi capacitate de inovare", a explicat Adrian Bodomoiu.

O constatare importantă a echipei de recrutare de la Wizrom a fost că mare parte din tânăra generaţie are pretenţii mari dar un nivel redus al cunoştinţelor şi experienţelor, iar dorinţa de a avea o carieră este aproape de zero, prioritatea fiind aceea de a-şi asigura o sursă de venit pentru timpul liber.

"Totuşi, am identificat şi angajat tineri în care am regăsit spiritul anilor '90, când noi, cei ce conducem acum compania, eram la început şi debordam de entuziasm. E o plăcere să le oferim tot suportul necesar dezvoltării profesionale", povesteşte Adrian Bodomoiu.

Astfel, compania investeşte zeci de  mii de euro anual în pregătirea tinerilor angajaţi care iau, de multe ori, contact cu tehnologii şi concepte de business cu care nu s-au întâlnit în timpul studiilor universitare. 

Wizrom

Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienți ERP din România, are peste 3.700 de clienţi şi 33.000 de licenţe instalate (iunie 2013). Wizrom Software oferă soluţii ERP, BI, WMS, CRM, SCM, SFA şi multe altele şi este în măsură să ofere cele mai bune soluţii pentru orice tip de companie: de l...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward