Romanian Software lansează o aplicație online gratuită pentru calcularea veniturilor

23 martie 2015

Romanian Software, furnizor de soluții software de ultimă generație în domeniul resurselor umane, a lansat o aplicație mobilă pentru calcularea veniturilor, disponibilă și online, pentru a veni atât în sprijinul managerilor, cât și al freelancerilor și micilor antreprenori.

Romanian Software, furnizor de soluții software de ultimă generație în domeniul resurselor umane, a lansat o aplicație mobilă pentru calcularea veniturilor, disponibilă și online, pentru a veni atât în sprijinul managerilor, cât și al freelancerilor și micilor antreprenori.

Calculatorul de venituri este disponibil online pe site-ul www.calculatorvenituri.ro, iar aplicația mobilă poate fi descărcată gratuit de pe platformele Google Play și Apple Store.

Atât varianta mobilă, cât și cea online sunt foarte utile întrucât îi ajută pe utilizatori să adopte rapid decizii privind negocierile salariale, să optimizeze bugetele de beneficii și să analizeze comparativ costurile cu diverse structuri de remunerare: salarii, drepturi de autor, PFA sau convenții civile.

„Ideea acestei aplicații a apărut din dorința de a-i ajuta pe cei care activează în mediul privat la rezolvarea rapidă a provocărilor zilnice legate de calcularea veniturilor în conformitate cu legislația în vigoare. Aplicația va fi permanent actualizată pentru a corespunde ultimelor modificări legislative”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO al Romanian Software.

Calculatorul de venituri facilitează conversia de la brut la net și de la net la brut pentru veniturile din salarii, dar și pentru beneficiile cu facilitate fiscală. În plus, această aplicație are funcția de a calcula și veniturile pentru directori, administratori sau venituri ce provin din convenții civile, drepturi de autor sau PFA.

Calculatorul de venituri dispune de opțiunea de vizualizare a formulelor de calcul utilizate și permite transmiterea pe e-mail a simulărilor efectuate, ceea ce facilitează păstrarea datelor pentru utilizarea ulterioară a acestora. 

Romanian Software

Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane. Din anul 2001, de cand se afla pe piata din Romania, compania a oferit solutii flexibile si inovatoare unui numar de peste 500 clienti. Produsul principal al Romanian Software este solutia integrata Human Resou...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Creștere de 41% a sectorului e-commerce pe fondul pandemiei COVID-19

Pe 2 Noiembrie 2020 - în cadrul evenimentului GPeC SUMMIT Online - au fost anunțate în premieră rezultatele studiului anual asupra sectorului e-commerce din România realizat de compania de cercetare de piață iSense Solutions pentru GPeC. Cercetarea a fost derulată în perioada Martie-Octombrie 2020, pe un eșantion reprezentativ pentru mediul urban, iar datele au fost c...

Citește tot arrow_forward

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea în Horeca – ce tipuri de aplicații sunt recomandate restaurantelor, pensiunilor și hotelurilor?

Conform celor mai noi previziuni oferite de Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, 10% dintre restaurante se vor închide, ca urmare a efectelor provocate de pandemia din acest an. 

Citește tot arrow_forward