Romanian Software lansează o aplicație online gratuită pentru calcularea veniturilor

23 martie 2015

Romanian Software, furnizor de soluții software de ultimă generație în domeniul resurselor umane, a lansat o aplicație mobilă pentru calcularea veniturilor, disponibilă și online, pentru a veni atât în sprijinul managerilor, cât și al freelancerilor și micilor antreprenori.

Romanian Software, furnizor de soluții software de ultimă generație în domeniul resurselor umane, a lansat o aplicație mobilă pentru calcularea veniturilor, disponibilă și online, pentru a veni atât în sprijinul managerilor, cât și al freelancerilor și micilor antreprenori.

Calculatorul de venituri este disponibil online pe site-ul www.calculatorvenituri.ro, iar aplicația mobilă poate fi descărcată gratuit de pe platformele Google Play și Apple Store.

Atât varianta mobilă, cât și cea online sunt foarte utile întrucât îi ajută pe utilizatori să adopte rapid decizii privind negocierile salariale, să optimizeze bugetele de beneficii și să analizeze comparativ costurile cu diverse structuri de remunerare: salarii, drepturi de autor, PFA sau convenții civile.

„Ideea acestei aplicații a apărut din dorința de a-i ajuta pe cei care activează în mediul privat la rezolvarea rapidă a provocărilor zilnice legate de calcularea veniturilor în conformitate cu legislația în vigoare. Aplicația va fi permanent actualizată pentru a corespunde ultimelor modificări legislative”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO al Romanian Software.

Calculatorul de venituri facilitează conversia de la brut la net și de la net la brut pentru veniturile din salarii, dar și pentru beneficiile cu facilitate fiscală. În plus, această aplicație are funcția de a calcula și veniturile pentru directori, administratori sau venituri ce provin din convenții civile, drepturi de autor sau PFA.

Calculatorul de venituri dispune de opțiunea de vizualizare a formulelor de calcul utilizate și permite transmiterea pe e-mail a simulărilor efectuate, ceea ce facilitează păstrarea datelor pentru utilizarea ulterioară a acestora. 

Romanian Software

Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane. Din anul 2001, de cand se afla pe piata din Romania, compania a oferit solutii flexibile si inovatoare unui numar de peste 500 clienti. Produsul principal al Romanian Software este solutia integrata Human Resou...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Romanian Software ofera servicii gratuite de resurse umane pentru companiile care produc echipamente impotriva COVID-19: masti si halate de protectie, izolete, dezinfectanti si tratamente medicale

 Romanian Software, unul dintre liderii pieței din România în dezvoltarea și implementarea de soluții software în domeniul resurselor umane, vine în sprijinul mediului de business, zguduit de pandemia de coronavirus.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

De ce au nevoie companiile de o aplicație de HR specializată?

ColorfulHR este una dintre cele mai cunoscute aplicații cu rol de management a resurselor umane, poziționându-se ca fiind extrem de prietenoasă utilizatorilor din companii din orice domeniu de activitate. De ce sunt atrași clienții de Colorful HR?

Citește tot arrow_forward