Bittnet Systems vizeaza dublarea numarului de angajati in urmatorul an

03 iulie 2014

Bittnet Systems, liderul pieţei de training IT din România, intenţionează să-și dubleze personalul în următoarele 12 luni şi să ajungă astfel la un număr de 50 de salariați. De asemenea, societatea vizează deschiderea a minimum două birouri regionale, în zona Transilvaniei, în următorul an. Acest anunţ vine la scurt timp după ce conducerea Bittnet  a comunicat că se aşteaptă ca, până la sfârşitul anului 2014, să înregistreze o creştere a cifrei de afaceri de

Bittnet Systems, liderul pieţei de training IT din România, intenţionează să-și dubleze personalul în următoarele 12 luni şi să ajungă astfel la un număr de 50 de salariați. De asemenea, societatea vizează deschiderea a minimum două birouri regionale, în zona Transilvaniei, în următorul an. Acest anunţ vine la scurt timp după ce conducerea Bittnet  a comunicat că se aşteaptă ca, până la sfârşitul anului 2014, să înregistreze o creştere a cifrei de afaceri de minimum 70%, de până la 2,5 milioane de euro, faţă de 1,5 milioane de euro, cât a înregistrat în 2013.

Creşterea numărului de angajaţi și investițiile planificate în dezvoltarea celor două birouri reprezintă o consecință directă a faptului că, în ultimii cinci ani, compania a cunoscut o creștere constantă a cifrei de afaceri și a numărului de clienți.

Concret, Bittnet Systems vizează candidați pentru echipa de vânzări, oamenii săi tehnici fiind formați cu resurse proprii. Compania dorește să completeze echipa cu oameni cu valori comune cu ale sale: integritate, competență, flexibilitate, performanță și simțul umorului. Societatea caută persoane dinamice, deschise și dornice de performanță, alături de o echipă tânără și profesionistă, capabile să se adapteze pieței în continuă schimbare a industriei IT.

Din punct de vedere financiar, veniturile unui agent de vânzări din echipa Bittnet pot depăși 6.000 RON net lunar, fiind formate dintr-o componentă fixă și una aferentă unei scheme de bonusare.

“Ne place să răsplătim performanțele oamenilor din echipa noastră, iar colegii de la vânzări au parte de provocări prin care au ocazia să crească în valoare și să se alinieze la standardele înalte de profesionalism cu care ne-am obișnuit clienții”, a declarat Mihai Logofătu, CEO Bittnet Systems.

Bittnet Systems este o companie antreprenorială românească din sectorul IT, înfiinţată în 2007 şi deţinută majoritar de fraţii Mihai Logofătu (29 de ani) şi Cristian Logofătu (33 ani), care asigură clienţilor săi servicii de implementare și de suport, dar şi echipamente hardware.

Compania este axată pe tehnici de lucru moderne, tehnologii noi, precum şi pe inovare. Bittnet este liderul pieţei de training IT din România şi este unicul partener GlobalKnowledge în România, bazându-se astfel pe competențe certificate pentru a organiza peste 1.500 de training-uri.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward