Bittnet Systems vizeaza dublarea numarului de angajati in urmatorul an

03 iulie 2014

Bittnet Systems, liderul pieţei de training IT din România, intenţionează să-și dubleze personalul în următoarele 12 luni şi să ajungă astfel la un număr de 50 de salariați. De asemenea, societatea vizează deschiderea a minimum două birouri regionale, în zona Transilvaniei, în următorul an. Acest anunţ vine la scurt timp după ce conducerea Bittnet  a comunicat că se aşteaptă ca, până la sfârşitul anului 2014, să înregistreze o creştere a cifrei de afaceri de

Bittnet Systems, liderul pieţei de training IT din România, intenţionează să-și dubleze personalul în următoarele 12 luni şi să ajungă astfel la un număr de 50 de salariați. De asemenea, societatea vizează deschiderea a minimum două birouri regionale, în zona Transilvaniei, în următorul an. Acest anunţ vine la scurt timp după ce conducerea Bittnet  a comunicat că se aşteaptă ca, până la sfârşitul anului 2014, să înregistreze o creştere a cifrei de afaceri de minimum 70%, de până la 2,5 milioane de euro, faţă de 1,5 milioane de euro, cât a înregistrat în 2013.

Creşterea numărului de angajaţi și investițiile planificate în dezvoltarea celor două birouri reprezintă o consecință directă a faptului că, în ultimii cinci ani, compania a cunoscut o creștere constantă a cifrei de afaceri și a numărului de clienți.

Concret, Bittnet Systems vizează candidați pentru echipa de vânzări, oamenii săi tehnici fiind formați cu resurse proprii. Compania dorește să completeze echipa cu oameni cu valori comune cu ale sale: integritate, competență, flexibilitate, performanță și simțul umorului. Societatea caută persoane dinamice, deschise și dornice de performanță, alături de o echipă tânără și profesionistă, capabile să se adapteze pieței în continuă schimbare a industriei IT.

Din punct de vedere financiar, veniturile unui agent de vânzări din echipa Bittnet pot depăși 6.000 RON net lunar, fiind formate dintr-o componentă fixă și una aferentă unei scheme de bonusare.

“Ne place să răsplătim performanțele oamenilor din echipa noastră, iar colegii de la vânzări au parte de provocări prin care au ocazia să crească în valoare și să se alinieze la standardele înalte de profesionalism cu care ne-am obișnuit clienții”, a declarat Mihai Logofătu, CEO Bittnet Systems.

Bittnet Systems este o companie antreprenorială românească din sectorul IT, înfiinţată în 2007 şi deţinută majoritar de fraţii Mihai Logofătu (29 de ani) şi Cristian Logofătu (33 ani), care asigură clienţilor săi servicii de implementare și de suport, dar şi echipamente hardware.

Compania este axată pe tehnici de lucru moderne, tehnologii noi, precum şi pe inovare. Bittnet este liderul pieţei de training IT din România şi este unicul partener GlobalKnowledge în România, bazându-se astfel pe competențe certificate pentru a organiza peste 1.500 de training-uri.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

SonicWall: La început de an, infractorii informatici caută noi tipuri de atacuri. Trebuie să fim vigilenți în lunile următoare

Infractorii informatici nu au vacanță. Noi variante de malware au fost identificate în cursul lunii ianuarie de către echipa companiei de securitate IT SonicWall.

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

În apropierea zilei de Sfântul Valentin, experții Kaspersky Lab au detectat o creștere accentuată a activităților de phishing, infractorii oferindu-le utilizatorilor diverse produse romantice. Numărul total de încercări ale utilizatorilor de a vizita site-uri web frauduloase care au o temă romantică, detectate și blocate în prima jumătate a lunii februarie, s-a d...

Citește tot arrow_forward