Bittnet Systems vizeaza dublarea numarului de angajati in urmatorul an

03 iulie 2014

Bittnet Systems, liderul pieţei de training IT din România, intenţionează să-și dubleze personalul în următoarele 12 luni şi să ajungă astfel la un număr de 50 de salariați. De asemenea, societatea vizează deschiderea a minimum două birouri regionale, în zona Transilvaniei, în următorul an. Acest anunţ vine la scurt timp după ce conducerea Bittnet  a comunicat că se aşteaptă ca, până la sfârşitul anului 2014, să înregistreze o creştere a cifrei de afaceri de

Bittnet Systems, liderul pieţei de training IT din România, intenţionează să-și dubleze personalul în următoarele 12 luni şi să ajungă astfel la un număr de 50 de salariați. De asemenea, societatea vizează deschiderea a minimum două birouri regionale, în zona Transilvaniei, în următorul an. Acest anunţ vine la scurt timp după ce conducerea Bittnet  a comunicat că se aşteaptă ca, până la sfârşitul anului 2014, să înregistreze o creştere a cifrei de afaceri de minimum 70%, de până la 2,5 milioane de euro, faţă de 1,5 milioane de euro, cât a înregistrat în 2013.

Creşterea numărului de angajaţi și investițiile planificate în dezvoltarea celor două birouri reprezintă o consecință directă a faptului că, în ultimii cinci ani, compania a cunoscut o creștere constantă a cifrei de afaceri și a numărului de clienți.

Concret, Bittnet Systems vizează candidați pentru echipa de vânzări, oamenii săi tehnici fiind formați cu resurse proprii. Compania dorește să completeze echipa cu oameni cu valori comune cu ale sale: integritate, competență, flexibilitate, performanță și simțul umorului. Societatea caută persoane dinamice, deschise și dornice de performanță, alături de o echipă tânără și profesionistă, capabile să se adapteze pieței în continuă schimbare a industriei IT.

Din punct de vedere financiar, veniturile unui agent de vânzări din echipa Bittnet pot depăși 6.000 RON net lunar, fiind formate dintr-o componentă fixă și una aferentă unei scheme de bonusare.

“Ne place să răsplătim performanțele oamenilor din echipa noastră, iar colegii de la vânzări au parte de provocări prin care au ocazia să crească în valoare și să se alinieze la standardele înalte de profesionalism cu care ne-am obișnuit clienții”, a declarat Mihai Logofătu, CEO Bittnet Systems.

Bittnet Systems este o companie antreprenorială românească din sectorul IT, înfiinţată în 2007 şi deţinută majoritar de fraţii Mihai Logofătu (29 de ani) şi Cristian Logofătu (33 ani), care asigură clienţilor săi servicii de implementare și de suport, dar şi echipamente hardware.

Compania este axată pe tehnici de lucru moderne, tehnologii noi, precum şi pe inovare. Bittnet este liderul pieţei de training IT din România şi este unicul partener GlobalKnowledge în România, bazându-se astfel pe competențe certificate pentru a organiza peste 1.500 de training-uri.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Centraleyezer – soluția de securitate cibernetică, cu până la 25% mai accesibilă companiilor

Astfel, începând cu data de 11 martie, timp de 2 săptămâni, Centraleyezer le oferă acces companiilor preocupate de securitatea datelor lor la un set de pachete predefinite, la costuri reduse, obiectivul campaniei fiind acela de testare a aplicației la capacitatea sa maximă:99 Euro/lună – pachet Basic, dedicat companiilor foarte mici199 Euro/lună – pachet Consul...

Citește tot arrow_forward

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au descoperit o amenințare informatică agresivă care se ascunde pe dispozitivul infectat și are acces la toate datele personale ale victimei.Denumită Scranos, amenințarea se răspândește rapid la nivel global, cu activitate extrem de intensă în România, India, Brazilia, Franța, Italia și Indonezia. Scranos...

Citește tot arrow_forward

Implementare abas ERP la SC Apulum SA Alba Iulia

Situatia initiala Aplicatii dezvoltate intern pentru Vânzari, Achizitii, Gestiune stocuri, Normare/Salarizare.Aplicatie separate (dezvoltata de furnizor local) pentru ContabilitateCele doua aplicatii nu erau conectate între ele, astfel ca datele se operau de doua ori.Situatia initiala Punct forte: se utiliza scanare etichete cu coduri de bara la intrarea în stoc a produselor fini...

Citește tot arrow_forward