„Buna, sunt Satya Nadella, CEO Microsoft. Incepand de acum,…”

17 martie 2014

Bill Gates si succesorul lui Steve Ballmer de la carma companiei Microsoft planuiesc sa duca inovatia mai departe in tehnologia mobila si in tot ceea ce inseamna cloud computing.

Bill Gates si succesorul lui Steve Ballmer de la carma companiei Microsoft planuiesc sa duca inovatia mai departe in tehnologia mobila si in tot ceea ce inseamna cloud computing.

Avand in vedere castigurile si popularitatea pe care le-a generat sistemul de operare Windows 8.1 Professional, piata este pregatita pentru a primi aplicatii ce pot fi descarcate pe device-uri precum tablete (incluzand instalarea versiunii complete Windows) la un pret mult mai accesibil decat ceea ce inseamna brandul premium Apple si device-urile Samsung.

Satya Nadella foloseste in mod constructiv in dezvoltarea produselor Microsoft si in modelul de business viitor toate feed-back-urile pe care le primeste, atat de la consumatori directi, cat si de la investitori: „A ramane in contact cu ambele zone de maxim interes, cu ambele perceptii si realitati, toate acestea ne ajuta sa fim mai buni si sa dezvoltam produse competitive”.

Satya Nadella a punctat, de asemenea, faptul ca viziunea si cultura organizationala a companiei Microsoft trebuie sa se reinnoiasca prin focusarea permanenta catre tot ceea ce presupune industria software. „Totul va fi conectat la telefoanele inteligente si la transferul de date. Iar toate acestea vor fi mediate prin puterea aplicatiilor software”.

Intr-un interviu recent acordat publicatiei New York Times, Satya Nadella a punctat tot mai mult importanta sistemului de management intr-o astfel de organizatie. Astfel, este esentiala anticiparea, mai ales la nivelul indicatorilor succesului. „Cand conduci un business evaluat la 70 de miliarde de dolari, un segment ce ar putea valora 1 milion ar putea parea irelevant. Dar, e posibil ca tocmai acel milion sa fie cel mai important lucru pe care il detinem”, Satya Nadella.

Satya spune ca, spre deosebire de Steve Ballmer, job-ul sau nu e de a se raporta la aspecte financiare, ci de a se gandi la ceea ce inseamna motivatia.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Interviurile Softlead – De ce este esențială alegerea unei soluții de Securitate pentru compania ta?

Cu o experiență validată de clienți recunoscuți la nivel local și internațional, Sandline (compania care a dezvoltat aplicația Centraleyezer)  este un vector reprezentativ pentru industria securității datelor, anul acesta celebrând 12 ani de existență pe piața de profil. Sandline este o companie de consultanță full-service în domeniul securității, oferin...

Citește tot arrow_forward

84% dintre organizațiile din România ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac cibernetic care le-a afectat

Un recent studiu[1] Kaspersky Lab arată o diferență considerabilă între măsurile preventive pe care factorii decidenți din domeniul IT (ITDM), din organizațiile europene, spun că le iau și măsurile efective. Astfel, 83% dintre respondenți sunt de acord că iau măsuri preventive împotriva atacurilor cibernetice, dar numai 41% spun că organizează training-uri pentru angaja...

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Creșterea complexității infrastructurii IT de business și a amenințărilor le creează factorilor de decizie din domeniul IT din ce în ce mai multe dificultăți în a-și proteja organizațiile de amenințări cibernetice. Astfel, peste jumătate dintre organizațiile din Europa (54%) s-au confruntat cu cel puțin un atac cibernetic în ultimele 24 de luni, care le-a creat pr...

Citește tot arrow_forward