„Buna, sunt Satya Nadella, CEO Microsoft. Incepand de acum,…”

17 martie 2014

Bill Gates si succesorul lui Steve Ballmer de la carma companiei Microsoft planuiesc sa duca inovatia mai departe in tehnologia mobila si in tot ceea ce inseamna cloud computing.

Bill Gates si succesorul lui Steve Ballmer de la carma companiei Microsoft planuiesc sa duca inovatia mai departe in tehnologia mobila si in tot ceea ce inseamna cloud computing.

Avand in vedere castigurile si popularitatea pe care le-a generat sistemul de operare Windows 8.1 Professional, piata este pregatita pentru a primi aplicatii ce pot fi descarcate pe device-uri precum tablete (incluzand instalarea versiunii complete Windows) la un pret mult mai accesibil decat ceea ce inseamna brandul premium Apple si device-urile Samsung.

Satya Nadella foloseste in mod constructiv in dezvoltarea produselor Microsoft si in modelul de business viitor toate feed-back-urile pe care le primeste, atat de la consumatori directi, cat si de la investitori: „A ramane in contact cu ambele zone de maxim interes, cu ambele perceptii si realitati, toate acestea ne ajuta sa fim mai buni si sa dezvoltam produse competitive”.

Satya Nadella a punctat, de asemenea, faptul ca viziunea si cultura organizationala a companiei Microsoft trebuie sa se reinnoiasca prin focusarea permanenta catre tot ceea ce presupune industria software. „Totul va fi conectat la telefoanele inteligente si la transferul de date. Iar toate acestea vor fi mediate prin puterea aplicatiilor software”.

Intr-un interviu recent acordat publicatiei New York Times, Satya Nadella a punctat tot mai mult importanta sistemului de management intr-o astfel de organizatie. Astfel, este esentiala anticiparea, mai ales la nivelul indicatorilor succesului. „Cand conduci un business evaluat la 70 de miliarde de dolari, un segment ce ar putea valora 1 milion ar putea parea irelevant. Dar, e posibil ca tocmai acel milion sa fie cel mai important lucru pe care il detinem”, Satya Nadella.

Satya spune ca, spre deosebire de Steve Ballmer, job-ul sau nu e de a se raporta la aspecte financiare, ci de a se gandi la ceea ce inseamna motivatia.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Protejează-ți afacerea de fraudele cu facturi – Adoptă facturarea electronică

Află cum facturarea electronică te poate proteja de fraudele cu facturi prin e-mail și despre cum îți poți securiza mai bine documentele de afaceri.

Citește tot arrow_forward

Particularitățile unui WMS dedicat industriei de distribuție

Succesul companiilor de distribuție depinde de acuratetea și eficiența informațiilor de care dispune managementul, de controlul costurilor și satisfacția clienților. Permanenta presiune impusă de clienți impun implementarea și utilizarea unui sistem de management în cadrul depozitelor, care să permită automatizarea proceselor de efectuare a operațiunilor de recepție, livrare ș...

Citește tot arrow_forward