Ce își doresc managerii de transport?

14 noiembrie 2019

La această întrebare găsim destul de multe răspunsuri. Un manager de transport are ca și atribuții principale planificarea, organizarea și coordonarea întregii activități de transport. Aceasta înseamnă că trebuie să fie mereu pregătiți. În ajutorul lor vin programele de monitorizare a flotei auto și sistemele de localizare GPS care transmit informațiile în timp real.

Ce își doresc managerii de transport?

Dorințe, dorințe...

În ceea ce privește activitatea parcului auto, revenind la răspunsurile căutate de noi, managerii de transport își doresc, în primul rând, mașini apte de funcționare. Partea tehnică este una dintre cele mai importante aspecte ale unui autovehicul. Acesta trebuie să fie într-o stare tehnică ireproșabilă, să fie întreținut și exploatat corect.

Odată ce vehiculul este perfect pentru a străbate drumurile în lung și lat, managerii de transport își doresc mulți kilometrii. Având ca atribuție principală optimizarea costurilor legate de transport și a rutelor, ei au nevoie sa controleze corectitudinea cu care kilometrii sunt efectuați. La fel se întâmplă și în cazul consumului de carburant. Acesta trebuie să fie absolut în conformitate cu kilometrii parcurși de autovehicul.

Avem și soluții?

Acum că am văzut măcar câteva din dorințele cele mai aprige ale managerilor de transport, este timpul să ne axăm pe soluții.

În funcție de nevoile pieței de transport, SAS Grup reușește să aducă pe piața din România soluții viabile pentru companiile deținătoare de flote auto. De la sisteme GPS de ultimă generație, până la senzori care transmit informații referitoare inclusiv la deschiderea bușonului de la rezervorul de alimentare cu combustibil, soluțiile puse la dispoziție de SAS Grup sunt dintre cele mai diverse.

Prin folosirea soluțiilor de monitorizare a flotei auto de la SAS, oricine are acces ușor și în timp real la activitatea mașinii. Sunt folosite dispozitive GPS de ultimă generație și hărți îmbunătățite constant. Unul dintre aspectele importante este faptul ca dispozitivului GPS i se pot adăuga funcționalități precum dispozitive de identificare șofer, dispozitive de citire calculator de bord, senzori sau alte dispozitive complementare.

Mai mult decât atât se oferă suport 24/24 de ore, 7 zile pe săptămână, în orice județ din România.

Pentru mai multe detalii, accesați www.alarma.ro.

SAS GRUP

Compania SAS GRUP este un jucător major pe piața de management de flotă auto din România. Este primul producător de sisteme GPS din România și de mai bine de un deceniu se află printre cei mai importanți furnizori de servicii de monitorizare auto din București.Folosind tehnologie de ultimă oră, oferim soluții c...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
Evidenta Deseuri

Evidența deșeurilor, raportare ANPM și consultanță printr-un sistem online integrat de management al deșeurilor.

Citește tot arrow_forward
StellaBus

StellaBUS.com este o platformă creată pentru operatorii din domeniul turismului si al transportului de persoane care urmăresc să-și îmbunătățească permanent serviciile de transport.Soluția StellaBus permite: gestiunea rutelor operate,...

Citește tot arrow_forward
SmartCash RMS 2018

Implementata in mii de unitati comerciale si numarand o comunitate de peste 40.000 de utilizatori, solutia SmartCash Retail Management System, dezvoltata de Magister, este, in prezent, cea mai raspandita platforma software pentru retail din Romania. ...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Ce înseamnă o afacere de distribuție de succes?

V-ați pus vreodată întrebarea care este definiția unei afaceri de succes? Ca orice afacere, un business de distribuție de succes începe cu un plan de business câștigător, cu muncă multă și oameni implicați, astfel încât business-ul să crească în mod „organic”. Creșterea „organică” presupune timp și suficientă atenție astf...

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward