Ce își doresc managerii de transport?

14 noiembrie 2019

La această întrebare găsim destul de multe răspunsuri. Un manager de transport are ca și atribuții principale planificarea, organizarea și coordonarea întregii activități de transport. Aceasta înseamnă că trebuie să fie mereu pregătiți. În ajutorul lor vin programele de monitorizare a flotei auto și sistemele de localizare GPS care transmit informațiile în timp real.

Ce își doresc managerii de transport?

Dorințe, dorințe...

În ceea ce privește activitatea parcului auto, revenind la răspunsurile căutate de noi, managerii de transport își doresc, în primul rând, mașini apte de funcționare. Partea tehnică este una dintre cele mai importante aspecte ale unui autovehicul. Acesta trebuie să fie într-o stare tehnică ireproșabilă, să fie întreținut și exploatat corect.

Odată ce vehiculul este perfect pentru a străbate drumurile în lung și lat, managerii de transport își doresc mulți kilometrii. Având ca atribuție principală optimizarea costurilor legate de transport și a rutelor, ei au nevoie sa controleze corectitudinea cu care kilometrii sunt efectuați. La fel se întâmplă și în cazul consumului de carburant. Acesta trebuie să fie absolut în conformitate cu kilometrii parcurși de autovehicul.

Avem și soluții?

Acum că am văzut măcar câteva din dorințele cele mai aprige ale managerilor de transport, este timpul să ne axăm pe soluții.

În funcție de nevoile pieței de transport, SAS Grup reușește să aducă pe piața din România soluții viabile pentru companiile deținătoare de flote auto. De la sisteme GPS de ultimă generație, până la senzori care transmit informații referitoare inclusiv la deschiderea bușonului de la rezervorul de alimentare cu combustibil, soluțiile puse la dispoziție de SAS Grup sunt dintre cele mai diverse.

Prin folosirea soluțiilor de monitorizare a flotei auto de la SAS, oricine are acces ușor și în timp real la activitatea mașinii. Sunt folosite dispozitive GPS de ultimă generație și hărți îmbunătățite constant. Unul dintre aspectele importante este faptul ca dispozitivului GPS i se pot adăuga funcționalități precum dispozitive de identificare șofer, dispozitive de citire calculator de bord, senzori sau alte dispozitive complementare.

Mai mult decât atât se oferă suport 24/24 de ore, 7 zile pe săptămână, în orice județ din România.

Pentru mai multe detalii, accesați www.alarma.ro.

SAS GRUP

Compania SAS GRUP este un jucător major pe piața de management de flotă auto din România. Este primul producător de sisteme GPS din România și de mai bine de un deceniu se află printre cei mai importanți furnizori de servicii de monitorizare auto din București.Folosind tehnologie de ultimă oră, oferim soluții c...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward