Compania Acrom a fost desemnată furnizorul de servicii IT al anului de McDonald’s IT Europa

04 decembrie 2014

ACROM, companie românească cu o experiență de peste 10 ani în furnizarea de servicii de integrare de sisteme şi servicii IT profesionale, a fost desemnat drept Partenerul Anului de către McDonald’s IT Europa.

ACROM, companie românească cu o experiență de peste 10 ani în furnizarea de servicii de integrare de sisteme şi servicii IT profesionale, a fost desemnat drept Partenerul Anului de către McDonald’s IT Europa. Titlul a fost atribuit în cadrul unui eveniment privat, desfășurat la Londra în luna octombrie. Cu această ocazie, McDonald’s IT Europa a recunoscut realizările deosebite ale ACROM, companie ce furnizează servicii pentru toate cele 38 de pieţe europene unde McDonald’s este prezentă.

Din cei peste 50 de furnizori și parteneri ai McDonald’s, printre care unele dintre cele mai renumite nume din domeniul IT internațional, ACROM a fost singura companie nominalizată simultan la mai multe categorii. Datorită implicării, expertizei, suportului profesionist și calității serviciilor oferite, compania ACROM a fost desemnată Partenerul Anului de către McDonald’s IT Europa, primind marele premiu – CIO Award 2014.

„Compania ACROM a colaborat îndeaproape cu McDonald’s IT Europa şi cu reprezentanţii noştri din toate ţările europene unde suntem prezenţi, dovedind competenţe excelente şi o bună cunoaştere a ariei noastre de servicii. Îi apreciem pentru nivelul ridicat de expertiză şi calitate a serviciilor. Ca partener de încredere al McDonald’s, contribuţia şi suportul furnizat de ACROM în decursul anilor a determinat nominalizarea lor la multiple categorii, motiv pentru care sunt câştigătorii deplini ai premiului CIO Award 2014.

Parteneriatul cu McDonald’s IT Europa, în cadrul căruia, pornind de la o simplă idee, ACROM a dezvoltat  soluţii de Networking şi Infrastructură de talie mondială, a condus la obţinerea recunoaşterii calităţii serviciilor ACROM atât de către liderii IT globali, cât şi de către  McDonald’s Europa. Soluţiile ACROM au fost rapid adoptate în întreaga Europă, demarându-se proiecte pilot şi în SUA şi Japonia – un exemplu clar al leadership-ului european în domeniul IT şi al excelenţei în ce priveşte colaborarea pentru dezvoltarea soluţiilor tehnice globale a declarat Anna Warren – Head of Sourcing in McDonald’s Europe IT.

Parteneriatul dintre ACROM și McDonald’s Europa numără multiple proiecte de succes și servicii IT, precum networking și securitate, virtualizare, data management, design și arhitectură WLAN, integrare de aplicații complexe ale afacerii, și nu numai. „Este cea mai importantă recunoaștere pe care compania ACROM a obţinut-o în piața internațională și care încununează mulți ani de parteneriat de succes cu McDonald’s IT Europa. Este apogeul activităţii noastre de până acum, dar, în același timp, este un nou punct de plecare spre o dezvoltare a ACROM în parametri superiori și la un alt nivel” declară Alen Anghel, director general ACROM

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward