Soluţia ASEBA BPS reduce costurile şi sporeşte eficienţa angajaţilor din instituţiile financiare

04 decembrie 2014

Furnizorul polonez de soluţii IT Asseco SEE a prezentat o aplicaţie pentru managementul documentelor, care permite utilizarea facilă a informaţiilor din interiorul instituţiilor financiare prin căutare, diseminare sau convertire a acestora, sporind eficienţa angajaţilor şi diminuând costurile.

Furnizorul polonez de soluţii IT Asseco SEE a prezentat o aplicaţie pentru managementul documentelor, care permite utilizarea facilă a informaţiilor din interiorul instituţiilor financiare prin căutare, diseminare sau convertire a acestora, sporind eficienţa angajaţilor şi diminuând costurile.

Denumit ASEBA Banking Process Suite (BPS), produsul Asseco SEE include cele mai noi tehnologii şi cele mai bune practici în domeniu, au declarat reprezentanţii companiei în cadrul celei de a doua ediţii a evenimentului "MEDIAFAX Talks about Document Processes for Financial Institutions", organizat pe 3 decembrie la Bucuresti, în parteneriat cu Asseco SEE.

Certificată de către EMC, aplicaţia ASEBA Banking Process Suite are referinţele necesare pentru a garanta clienţilor că au toate şansele să se apropie de starea de paperless office, având o multitudine de module atât financiare, cât şi bancare.

Produsul Asseco SEE este special creat pentru modelarea fluxurilor bancare ce au la bază documente, dar şi pentru implementarea cu uşurinţă a procedurilor de control, stocare şi regăsire a documentelor în format electronic.

O bancă din România se află în plin proces de instalare a aplicaţiei ASEBA Banking Process Suite, au spus reprezentanţii companiei.

Fiind un instrument de raportare, ASEBA BPS asigură controlul performanţei în întreaga organizaţie, automatizează procesele de business şi reduce costurile, îmbunătăţind integritatea datelor cu respectarea cadrului legislativ în vigoare.

De asemenea, reprezentanţii Asseco SEE susţin că aplicaţia ASEBA BPS previne creșterea creditelor neperformante şi ajută la centralizarea tuturor informațiilor şi formularelor referitoare la clienţi.

În plus, ASEBA BPS permite integrarea documentelor individuale, atipice care se află în afara formatului actual, inclusiv facturi, contracte, fotografii și altele.

Cu sediul în Polonia, Asseco SEE este unul dintre cei mai mari jucători regionali în domeniul IT şi furnizează soluţii pentru diferite industrii, incluzând sectorul bancar, administraţie publică şi telecom. Din octombrie 2009, titlurile Asseco SEE au fost listate la bursa din Varşovia. Grupul Asseco SEE are aproape 1.400 de angajaţi în 13 ţări.

Mai mult de 10 bănci din cele 15 cotate ca fiind cele mai mari din sud-estul Europei sunt deja clienţi ai Asseco SEE.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

 Lansarea vine după 18 luni de activitate a echipei dedicate de programatori și experți în domeniul securității informatice și o investiție de 550.000 de euro, sumă din care aproximativ 70% a fost acoperită de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional pentru Competitivitate pentru anii 2014 – 2020.Soluția iSAM permite managerilor de securitatea...

Citește tot arrow_forward

În 2018, România s-a clasat pe locul 8 în topul țărilor cu cel mai mare procent de utilizatori atacați de ransomware-ul mobil

Pe măsură ce lumea devine mai mobilă, rolul smartphone-urilor în afaceri și viața de zi cu zi crește rapid. În replică, infractorii cibernetici acordă mai multă atenție modului în care distribuie programele malware și vectorilor de atac utilizați. Canalele prin care malware-ul este livrat utilizatorilor pentru a le infecta dispozitivele reprezintă o parte importantă...

Citește tot arrow_forward

84% dintre organizațiile din România ar vrea să știe cine se află în spatele unui atac cibernetic care le-a afectat

Un recent studiu[1] Kaspersky Lab arată o diferență considerabilă între măsurile preventive pe care factorii decidenți din domeniul IT (ITDM), din organizațiile europene, spun că le iau și măsurile efective. Astfel, 83% dintre respondenți sunt de acord că iau măsuri preventive împotriva atacurilor cibernetice, dar numai 41% spun că organizează training-uri pentru angaja...

Citește tot arrow_forward