Soluţia ASEBA BPS reduce costurile şi sporeşte eficienţa angajaţilor din instituţiile financiare

04 decembrie 2014

Furnizorul polonez de soluţii IT Asseco SEE a prezentat o aplicaţie pentru managementul documentelor, care permite utilizarea facilă a informaţiilor din interiorul instituţiilor financiare prin căutare, diseminare sau convertire a acestora, sporind eficienţa angajaţilor şi diminuând costurile.

Furnizorul polonez de soluţii IT Asseco SEE a prezentat o aplicaţie pentru managementul documentelor, care permite utilizarea facilă a informaţiilor din interiorul instituţiilor financiare prin căutare, diseminare sau convertire a acestora, sporind eficienţa angajaţilor şi diminuând costurile.

Denumit ASEBA Banking Process Suite (BPS), produsul Asseco SEE include cele mai noi tehnologii şi cele mai bune practici în domeniu, au declarat reprezentanţii companiei în cadrul celei de a doua ediţii a evenimentului "MEDIAFAX Talks about Document Processes for Financial Institutions", organizat pe 3 decembrie la Bucuresti, în parteneriat cu Asseco SEE.

Certificată de către EMC, aplicaţia ASEBA Banking Process Suite are referinţele necesare pentru a garanta clienţilor că au toate şansele să se apropie de starea de paperless office, având o multitudine de module atât financiare, cât şi bancare.

Produsul Asseco SEE este special creat pentru modelarea fluxurilor bancare ce au la bază documente, dar şi pentru implementarea cu uşurinţă a procedurilor de control, stocare şi regăsire a documentelor în format electronic.

O bancă din România se află în plin proces de instalare a aplicaţiei ASEBA Banking Process Suite, au spus reprezentanţii companiei.

Fiind un instrument de raportare, ASEBA BPS asigură controlul performanţei în întreaga organizaţie, automatizează procesele de business şi reduce costurile, îmbunătăţind integritatea datelor cu respectarea cadrului legislativ în vigoare.

De asemenea, reprezentanţii Asseco SEE susţin că aplicaţia ASEBA BPS previne creșterea creditelor neperformante şi ajută la centralizarea tuturor informațiilor şi formularelor referitoare la clienţi.

În plus, ASEBA BPS permite integrarea documentelor individuale, atipice care se află în afara formatului actual, inclusiv facturi, contracte, fotografii și altele.

Cu sediul în Polonia, Asseco SEE este unul dintre cei mai mari jucători regionali în domeniul IT şi furnizează soluţii pentru diferite industrii, incluzând sectorul bancar, administraţie publică şi telecom. Din octombrie 2009, titlurile Asseco SEE au fost listate la bursa din Varşovia. Grupul Asseco SEE are aproape 1.400 de angajaţi în 13 ţări.

Mai mult de 10 bănci din cele 15 cotate ca fiind cele mai mari din sud-estul Europei sunt deja clienţi ai Asseco SEE.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward