Două companii românești de cloud, Ymens și BigStep pe primele locuri în competiția premiilor EuroCloud Europa 2014

08 octombrie 2014

În fiecare an, premiile EuroCloud evidențiază cele mai bune servicii și business case-uri de cloud din Europa pentru a pune în valoare inovația adusă de serviciile cloud și a promova un climat competițional în cadrul industriei europene de cloud.

În fiecare an, premiile EuroCloud evidențiază cele mai bune servicii și business case-uri de cloud din Europa pentru a pune în valoare inovația adusă de serviciile cloud și a promova un climat competițional în cadrul industriei europene de cloud.

Compania Ymens a fost desemnată câștigătoare în categoria ”Cel mai bun serviciu de cloud pentru sectorul public” cu proiectul ”Registrul național al pacientilor cu artrită reumatoidă” și BigStep a obținut locul doi în categoria ”Cea mai buna ofertă de cloud IaaS/PaaS” cu serviciul BigStep Full Metal Cloud.

În fața a peste 150 de specialiști cloud din 21 de țări europene, Președintele EuroCloud Europa, Bernd Becker a deschis Congresul EuroCloud Europa la Camera de Comerț din Luxemburg și a dezvăluit câștigătorii premiilor EuroCloud Europa 2014. Pentru al patrulea an consecutiv, juriul a evaluat câștigătorii etapei naționale a premiilor EuroCloud care au avut loc în prima jumătate a anului in țările membre EuroCloud.

”În total, in cadrul competiției s-au prezentat 50 de companii de cloud computing, din 12 țări europene. Juriul a ales cele mai bune soluții cloud dintre soluțiile câștigătoare la nivel național și credem că rezultatele de anul acesta sunt reprezentative pentru inalta calitate a proiectele cloud din Europa”, a declarat Bernd Becker, Președinte EuroCloud Europa.

Ca și anul trecut, companii din 12 țări: Germania, Olanda, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Luxemburg, România, Turcia, Spania, Franța, Marea Britanie și Portugalia și-au prezentat soluțiile în fața unui juriu internaționali format din experți ai modelului cloud, profesori universitari, reprezentanți guvernamentali, cercetători și analiști financiari.

”Ne bucurăm să ne întoarcem acasă anul acesta cu două premii de la prestigioasa competiție a premiilor EuroCloud Europa. Aceste premii reprezintă o recunoaștere binemeritată a industriei românești de IT si cloud, care se evidențiază prin calitatea și inovativitatea soluțiilor propuse. Suntem convinși că furnizorii români de servicii cloud se află în avangarda inovației românești in IT și că aceștia vor împinge transformarea industriei românești de IT către crearea de branduri românești puternice la nivel internațional”, a declarat Elena Zvarici, Președinte EuroCloud Romania.

Premiile EuroCloud Europa 2014 au fost decernate următoarelor companii:

Cel mai bun serviciu de cloud pentru Sectorul public:

Cel mai bun serviciu de cloud SaaS:

Cel mai bun serviciu de cloud IaaS/PaaS:

Startup-ul de cloud cu cel mai bun potential pentru Inovație:

Startup-ul de cloud cu cel mai bun potențial de business:

Serviciul de cloud cu cel mai bun impact in business:

Congresul EuroCloud Europa reunește întregul ecosistem european de cloud pentru a prezenta și discuta ultimele dezvoltări tehnice și regulatorii relevante pentru industria europeană de cloud computing.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitati: http://www.eurocloudcongress.org/

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Implementare abas ERP la SC Apulum SA Alba Iulia

Situatia initiala Aplicatii dezvoltate intern pentru Vânzari, Achizitii, Gestiune stocuri, Normare/Salarizare.Aplicatie separate (dezvoltata de furnizor local) pentru ContabilitateCele doua aplicatii nu erau conectate între ele, astfel ca datele se operau de doua ori.Situatia initiala Punct forte: se utiliza scanare etichete cu coduri de bara la intrarea în stoc a produselor fini...

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Creșterea complexității infrastructurii IT de business și a amenințărilor le creează factorilor de decizie din domeniul IT din ce în ce mai multe dificultăți în a-și proteja organizațiile de amenințări cibernetice. Astfel, peste jumătate dintre organizațiile din Europa (54%) s-au confruntat cu cel puțin un atac cibernetic în ultimele 24 de luni, care le-a creat pr...

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

 Lansarea vine după 18 luni de activitate a echipei dedicate de programatori și experți în domeniul securității informatice și o investiție de 550.000 de euro, sumă din care aproximativ 70% a fost acoperită de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional pentru Competitivitate pentru anii 2014 – 2020.Soluția iSAM permite managerilor de securitatea...

Citește tot arrow_forward