EXE Software a devenit Motorola Application Partner

16 ianuarie 2014

Compania EXE Software a adaugat in portofoliul sau o nouă certificare: la sfarsitul anului 2013 a devenit Motorola Application Partner, anuntand disponibilitatea de a oferi clientilor sai produse si servicii Motorola Solutions

EXE Software a devenit Motorola Application Partner

Acest titlu este o dovada de recunoastere a experientei in dezvoltarea de aplicatii mobile, Motorola Solutions alegand ca partener doar companile ce dovedesc capacitatea si expertiza de a furniza aplicatii performante pentru o gama larga de industrii.

EXE Software utilizeaza tehnologii de ultima generatie pentru sporirea productivitatii, ceea ce ajuta compania in oferirea unor solutii tehnice de inalta calitate si eficiente din punct de vedere al costurilor. Abilitatile software sunt actualizate constant, adoptand tehnologii noi, metode de management si standarde de calitate care asigura functiuni imbunatatite.

“Statutul de partener Motorola Solutions ne va ajuta in identificarea de noi oportunitati de business, avand posibilitatea de a accesa un intreg portofoliu de produse Motorola, dar si de a ne extinde competentele prin adoptarea unei intregi suite de tehnologii noi ce va duce la diferentierea pe piata de profil. Obiectivul nostru principal privind acest parteneriat este posibilitatea de a satisfice nevoile clientilor nostri prin oferirea de solutii complete.” a spus Elena Oglinda, Sales Manager la EXE Software.

In calitate de Motorola Application Partner, EXE Software poate achizitiona echipamente pentru training si demonstratie, sa beneficieze de instruire comerciala si tehnica sau sa aiba acces la programele Motorola Partners.

Prin acest parteneriat, EXE Software si Motorola Solutions doresc  sa asigure clientilor solutii de business complete care sa permita desfasurarea activitatilor in cele mai bune conditii si acces la informatii esentiale in timp real, toate acestea prin combinatia de produse profesionale si expertiza in dezvoltare, implementare si integrare a companiilor.

Despre EXE Software

Cu o experienta de peste 13 ani in dezvoltarea si implementarea de aplicatii informatice si cu peste 150 de proiecte realizate la cele mai inalte standarde de calitate, EXE Software se mentine in top oferind servicii si produse special create pentru nevoile specifice ale fiecarui client.

Ne place sa credem ca succesul companiei noastre depinde de succesul partenerilor nostrii, de aceea obiectivul nostru principal este sa adaugam valoare si recunoastere afacerii clientilor nostrii, sa maximizam beneficiile obtinute in urma externalizarii serviciilor software si sa contribuim la obtinerea rezultatelor dorite de catre clienti.

Compania noastra este formata dintr-o echipa cu peste 50 de profesionisti cu experienta si cu certificari recunoscute in domeniu, care se asigura in permanenta ca nevoile clientului sunt pe deplin satisfacute.

EXE Software detine certificare ISO 9001, datorita implementarii si utilizarii unor standarde de calitate inalte in procesele sale interne de lucru si ofera servicii in analiza de business, business inteligence, dezvoltare de aplicatii, reproiectare de aplicatii, mententanta si suportul aplicatiilor, testare software sau managementul bazei de date.  De asemenea, pune la dispozitie produse special dezvoltate pentru eficientizarea activitatilor companiilor si optimizarea rezultatelor lor, precum esFields, esInsights, esReports, esAgent, esBI sau Smart Efficient.

Printre clientii EXE Software se numara: JTI, Leo Burrnet, ING, Graffiti BBDO, LOWE & Partners, L’Oreal, Creditreform, Celmar, Gaz Sud, GDR, Congaz, Corina Gealan, Delta Design.

EXE Software

17+ Years of IT Outsourcing Experience 250+ Projects Developed Successfully High Quality Standards, Minimal Cost   We have built our reputation on delivering quality software to our clients. We work closely with your in-house programming team all throughout the development process to ensure that the finished software product delivers the f...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward