Google lansează un website dedicat proiectelor sale Open Source

02 aprilie 2017

Toate proiecte de tip Open Source marca Google vor fi prezentate sub umbrela platformei https://opensource.google.com/.

Google lansează un website dedicat proiectelor sale Open Source

Toate proiecte de tip Open Source marca Google vor fi prezentate sub umbrela platformei https://opensource.google.com/.

Codurile sursă ale proiectelor vor rămâne, de asemenea, publice pe Github, noul website funcționând ca un director central pentru acestea. Google crește, prin intermediul acestui proiect, deschiderea și transparența asupra modului în care operează intern cu limbajele Open Source. “Suntem conștienți de faptul că este probabil ca mulți să nu fie de acord cu perspectiva noastră de abordare a lucrului cu limbajele Open Source, dar este important ca cei care sunt interesați de modul nostru de lucru să înțeleagă faptul că există diversitate și că documentația nu trebuie să fie răsfoită precum un ghid, reprezentant Google.

Beneficiile generale ale acestei platforme includ: accesul la mii de proiecte Open Source care duc la lansarea pe piață a unor produse scalabile, accesul la milioane de linii de cod aflate sub licențiere Open Source și care pot fi folosite de alți developeri, precum și suportul comunității, un aspect extrem de important.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Mirro, aplicația dezvoltată de Zitec care crește performanța echipelor, se lansează internațional pe platforma Product Hunt

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, anunță lansarea la nivel internațional a Mirro.io, aplicație completă de management al performanței resurselor umane și cel de-al doilea produs propriu al companiei, prin listarea pe Product Hunt, una dintre cele mai mari platforme internaționale de resurse pentru industria IT. ...

Citește tot arrow_forward