Intracom Telecom lanseaza Solutia FCC Compliant 4G Small Cell Backhaul pentru piata din S.U.A

25 februarie 2016

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, anunta disponibilitatea pe piata americana a solutiei StreetNode™ dedicata transportului informatiei din sisteme de micro cellule de tip 4G si nu numai,  solutie functionand in benzile de frecventa de 28GHz si 60GHz, in conformitate cu normele de reglementare americane FCC. 

Intracom Telecom lanseaza Solutia FCC Compliant 4G Small Cell Backhaul pentru piata din S.U.A

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, anunta disponibilitatea pe piata americana a solutiei StreetNode™ dedicata transportului informatiei din sisteme de micro cellule de tip 4G si nu numai,  solutie functionand in benzile de frecventa de 28GHz si 60GHz, in conformitate cu normele de reglementare americane FCC. Compania prezinta acest produs cu caracteristici unice si cu ocazia  Mobile World Congress, intre 22-25 Februarie, in Barcelona, la standul cu numarul 7B54, sala 7.

Solutia StreetNode™ opereaza in benzile de frecventa de 28GHz si 60GHz, cu scopul de a adresa cererintele speciale din piata SUA. Aceasta gama cu adevarat inovatoare de produse de racordare Small Cell cu auto-aliniere si provizionare automata, este special conceputa pentru a face fata multiplelor provocari de implementare la nivel stradal, pe stalpii de iluminat, in statiile de autobuz si ziduri. Conceptul StreetNode™ revolutioneaza arhitectura de racordare a sistemelor de tip “Small Cell” la retea datorita modului de operare de tip SDR (Software Defined Radio), permitand functionarea sistemului, in functie de necesitati, fie in mod punct la punct (PtP), fie punct la multipunct (PtMP) fara a necesita nicio modificare de tip hardware sau software. Sistemul, care poate fi conectat la retea intr-un interval de cateva minute, este controlat de catre un sistem de management al retelei cu capabilitati de auto organizare (SON – Self Organizing Network) prin care se simplifica provizionarea, se asigura disponibilitatea serviciilor precum si optimizarea automata a acestuia.

Intracom Telecom, ce activeaza in Romania prin subsidiara sa INTRAROM S.A., este angajata in imbunatatirea echipamentelor si evolutia acestora catre banda de frecventa de 39GHz, estimate a se intampla in decursul anului 2016, putand oferi capacitati per purtatoare care depasesc 1,6 Gbps pentru fiecare sector PtMP si 3 Gbps in modul PtP.

John Tenidis, Directorul de Marketing al portofoliului de solutii wireless din cadrul Intracom Telecom, a precizat:

“Necesitatea lansarii liniei de produse conforme cu normele FCC pentru racordarea la retea a sistemelor de tip “4G Small Cell”, prin intermediul benzilor de frecventa de 28/39/60 GHz, a fost alimentată de cerintele clienților din piata S.U.A pentru a avea o solutie adresabila cu succes aplicatiilor care necesita o largime mare de banda. Caracteristicile inovatoare ale produsului StreetNode ™ , asigură un minim efort de instalare/implementare precum si o capacitate si performante maximizate, permitand astfel operatorilor sa livreze cea mai buna solutie de conectare atat in mediul urban precum si la nivel stradal.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward