Wizrom caută 40 de consultanţi „cu atitudine”

25 februarie 2016

Wizrom Software inovează modul de recrutare tradiţional în domeniul IT schimbând principiul de bază şi anume cumulul de specializări tehnice, cu o abordare nouă, pentru a le oferi clienţilor cea mai bună experienţă nu doar în tehnologie, ci şi în înţelegerea domeniilor lor de activitate.

Wizrom caută 40 de consultanţi „cu atitudine”

Wizrom Software inovează modul de recrutare tradiţional în domeniul IT schimbând principiul de bază şi anume cumulul de specializări tehnice, cu o abordare nouă, pentru a le oferi clienţilor cea mai bună experienţă nu doar în tehnologie, ci şi în înţelegerea domeniilor lor de activitate.

„Wizrom pune foarte mult accentul pe capacitatea de relaţionare cu clienţii şi de aceea căutăm candidaţi cu o anumită atitudine şi abilităţi de comunicare. Căutăm oameni cu imaginaţie, spirit de iniţiativă şi dorinţa de a deveni profesionişti în acest domeniu”, a declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.

Compania caută 40 de consultanţi de business, programatori şi consultanţi de service pentru departamentele de implementare şi suport pentru soluţiile sale (ERP, BI, TMS, WMS, HR), iar factorul diferenţiator îl reprezintă „atitudinea” – ceea ce în terminologia din domeniul resurselor umane este cunoscută ca „soft skills”.

„Clienţii apreciază tot mai mult expertiza de business în domeniul lor de activitate, astfel că pentru noi, prioritatea în recrutare a devenit nu neaparat setul de cunoştinţele IT, ci experienţa acumulată de candidaţi în aceste domenii şi anume producţie, distribuţie, logistică, şi servicii”, explică Adrian Bodomoiu.

Consultanţii reprezintă aproape două treimi din cei 160 de angajaţi ai companiei cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România. Wizrom oferă un pachet motivant angajaţilor săi, inclusiv la nivel aspiraţional. Consultanţii de business sunt implicaţi în derularea proiectelor direct la client şi au posibilitatea de a se dezvolta într-o carieră care să le aducă pe termen mediu satisfacţii profesionale şi câştiguri conform rezultatelor. În plus, compania investeşte zeci de  mii de euro anual în pregătirea angajaţilor în tehnologiile folosite şi conceptele de business curente.

„Noi oferim oamenilor talentaţi posibilitatea de a învăţa şi a se dezvolta într-o companie antreprenorială, inclusiv de a arde unele etape, dacă sunt cu adevărat performanţi. În plus, Wizrom este o companie puternic ancorată în mediul de business privat, oferind stabilitate şi perspective pe termen lung angajaţilor săi”, a precizat directorul Wizrom Software.

Compania a înfiinţat anul trecut un business unit special care este implicat în prezent în şapte proiecte majore de concept şi implementare a unor soluţii complexe pentru clienţi din SUA, Europa de Vest şi România.

Wizrom Software implementează sisteme ERP (furnizorul cu cel mai mare număr de clienţi ERP), WMS, TMS, SFA, CRM, BI şi altele, având în total 4.100 clienţi activi şi peste 40.000 de licenţe instalate.

Wizrom

Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienți ERP din România, are peste 3.700 de clienţi şi 33.000 de licenţe instalate (iunie 2013). Wizrom Software oferă soluţii ERP, BI, WMS, CRM, SCM, SFA şi multe altele şi este în măsură să ofere cele mai bune soluţii pentru orice tip de companie: de l...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward