IT Genetics o numește în funcția de CEO pe Adriana Arhire

26 noiembrie 2020

IT Genetics, lider pe piața din România în soluții IT pentru automatizarea și eficientizarea proceselor din companiile cu linii de lucru complexe  (retail, ecommerce, farma, horeca, logistică & transport, producție, instituții publice) o numește în funcția de Chief Executive Officer pe Adriana Arhire. În noua sa poziție, Adriana Arhire urmează să dezvolte  activitatea companiei și are ca obiectiv dublarea cifrei de afaceri în trei ani prin extinderea portofoliului de soluții și clienți.

IT Genetics o numește în funcția de CEO pe Adriana Arhire

Adriana Arhire are o experiență de peste 20 ani în industria IT și de-a lungul carierei a construit o bază solidă de cunoștințe în  automatizarea și eficientizarea proceselor într-o varietate de domenii de activitate.  În ultimii 9 ani a făcut parte din echipa Smart ID Dynamics, în calitate de Director de Vânzări și în ultimii 3 ani în calitate de Deputy General Manager.

Adriana este persoana potrivită pentru a conduce IT Genetics în viitor, având în vedere experiența vastă în domeniul nostru de activitate și capacitatea dovedită de a obține rezultate în cea mai mare piață a noastră – automatizarea proceselor în interiorul companiilor.
Suntem pe o traiectorie de creștere susținută la IT Genetics și suntem bine pregătiți pentru a continua să construim bazându-ne pe impulsul puternic pe care îl avem. Sunt deopotrivă bucuros și mândru că Adriana va conduce compania noastră și sunt încântat să lucrez cu ea și cu întreaga noastră echipă de management. Am încredere că va fi o tranziție de succes către următoarea fază de creștere și leadership a IT Genetics, pe piață.” a declarat Liviu Sima, co-fondator IT Genetics.
“Cooptarea Adrianei Arhire în echipă vine ca un pas normal în dezvoltarea continuă a companiei. Experiența în afaceri și orientarea către inovație sunt esențiale pentru a conduce un business atât de dinamic precum este IT Genetics și consider că Adriana are toate calitățile pentru acest post.
La finalul unui an 2020 deosebit de provocator din toate punctele de vedere, creionăm planuri noi de business pentru un 2021 extraordinar, cu multe surprize plăcute pentru partenerii noștri de afaceri.” a declarat Ștefan Axinte, co-fondator IT Genetics.

Principalele obiective ale Adrianei Arhire, din poziția de Chief Executive Officer (CEO) al IT Genetics, vor fi să consolideze poziția și să dezvolte portofoliul de clienți de pe piața din România și să continue dezvoltarea pe piața din Ungaria și Bulgaria în care compania este prezentă deja de trei ani.

Mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru rolul strategic oferit. Sunt onorată să lucrez alături de colegi talentați și entuziaști. IT Genetics este un business frumos și provocator. Prioritatea mea, alături de acționari și echipa de management, este de a continua creșterea și dezvoltarea organică a companiei și avem toată determinarea pentru a ne atinge obiectivele stabilite.” a declarat Adriana Arhire, noul CEO al IT Genetics.

IT Genetics este una dintre companiile de top din România pe piața IT specializată în automatizarea de procese în companii. În ultimii 13 ani compania a ajutat peste 20.000 de clienți să navigheze mai ușor procesul de digitalizare și eficientizare a muncii prin integrarea de soluții IT (echipamente hardware și programe software).

IT Genetics distribuie și furnizează o gamă largă de soluții și echipamente, de la puncte complete de vânzare, până la soluții de inventariere, de trasabilitate sau gestiune a operațiunilor din depozite. Compania este activă în România din 2007 și are prezență prin filiale locale în Bulgaria și Ungaria din 2018, totalizând o cifră de afaceri de 7 milioane de euro și 60 de angajați.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Cum schimba tehnologiile practicile de management ale resurselor umane?

Tehnologia schimba in mod fundamental modul in care departamentele de resurse umane mentin relatiile cu angajatii, organizeaza documentele si analizeaza performantele echipelor. Folosite eficient, sistemele software fac munca specialistilor din domeniul resurselor umane mult mai productiva si sporesc gradul de multumire a angajatilor. Sa vedem cum au transformat tehnologiile practicile de manageme...

Citește tot arrow_forward

Care sunt industriile în care digitalizarea este primordială în această perioadă?

Într-o perioadă în care angajații și companiile descoperă tot mai mult beneficiile work from home, optimizarea proceselor de lucru, precum și digitalizarea celor mai importante industrii aflate în interacțiunea directă consumator – producător/comerciant sunt esențiale și se află în topul intereselor clienților Softlead.

Citește tot arrow_forward

Una dintre cele mai complexe operațiuni de spionaj pe Android: Mandrake a rămas nedectat timp de patru ani în aplicații din magazine oficiale

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat o nouă amenințare informatică, denumită Mandrake, care infectează dispozitive cu Android ale unor victime atent alese cu scopul de a le spiona și de a le goli conturile bancare.

Citește tot arrow_forward