Luxoft a devenit Partener Strategic pentru Servicii Tehnologice al Deutsche Bank

24 august 2015

Luxoft Holding, Inc (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, a devenit Partener Strategic Global pentru unul dintre cei mai mari clienți ai săi, Deutsche Bank, în livrarea de servicii tehnologice. 

Luxoft Holding, Inc (NYSE:LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, a devenit Partener Strategic Global pentru unul dintre cei mai mari clienți ai săi, Deutsche Bank, în livrarea de servicii tehnologice. 

Programul de parteneriat strategic al Deutsche Bank a fost lansat în iunie 2014, cu scopul de a restrânge numărul de furnizori strategici care au capacitatea să livreze soluții de business de impact pentru toate diviziile băncii.

„Deutsche Bank și Luxoft au o istorie lungă de colaborare productivă. Această relație se datorează combinației dintre experiența noastră ca Subject Matter Expert, în domenii precum tranzacții, finanțe, contabilitate și reglementare, cunoștințele noastre tehnice solide și capacitatea excelentă de execuție”, a declarat Dmitry Loschinin, Președinte și CEO al Luxoft. Suntem încântați să consolidăm relația noastră de parteneriat cu Deutsche Bank care durează de 12 ani și suntem onorați că am obținut statutul de furnizor-partener strategic global pentru un lider multinațional din sectorul financiar.”

Despre Luxoft

Luxoft Holding, Inc. (NYSE:LXFT) este un furnizor de top de servicii de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, cu precădere companii multinaționale. Luxoft oferă dezvoltare personalizată de software și suport pentru aplicații de bază și aplicații vitale pentru afaceri, inginerie de produs, testare și consultanță în tehnologie. Soluțiile Luxoft sunt bazate pe produse și platforme proprietare, care au un impact direct asupra rezultatelor de afaceri ale clienților și se concentrează, în permanență, pe inovație.

Compania dezvoltă soluții și livrează servicii din 24 de centre de livrare dedicate, din lumea întreagă. Luxoft numără peste 9.500 de angajați în 27 de birouri din 15 țări din America de Nord, Mexic, Europa de Vest și de Est, Asia Pacifică și Africa de Sud.  Luxoft este înregistrată în Tortola, Insulele Virgine Britanice, are centrul operațiunilor în Zug, Elveția și este listată pe bursa de la New York. 

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.luxoft.com

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 Recomandări pentru managementul echipei de vânzări în contextul lucrului de la distanţă

Indiferent dacă este stare de urgenţă sau de alertă, îţi doreşti ca echipa de vânzări să-şi atingă target-ul. Apăsarea este că nu va mai întâlniţi şi interacţionaţi ca de obicei, deoarece oamenii lucrează de acasă. Iar după acum arată situaţia ultimelor două-trei luni, nu e tocmai simplu să coordonezi de la distanţă o echipă.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward