Novensys a primit titlul LS Retail Gold Partner 2014 la Reykjavik, Islanda

17 mai 2014

Novensys, unul dintre cei mai importanți integratori de software din piața românească IT&C, și-s consolidat poziția prin intermediul recunoașterii ca LS Retail Gold Partner 2014, alături de cei mai importanți parteneri ai LS Retail din toată lumea.

Novensys a primit titlul LS Retail Gold Partner 2014 la Reykjavik, Islanda

Novensys, unul dintre cei mai importanți integratori de software din piața românească IT&C, și-s consolidat poziția prin intermediul recunoașterii ca LS Retail Gold Partner 2014, alături de cei mai importanți parteneri ai LS Retail din toată lumea.

Partenerii LS Retail au fost premiați la cea de-a 14 Conferință Anuală LS Retail la Reykjavik, Iceland,  în data de 12 Mai 2014, conferință ce a adunat pentru prima oară într-un singur loc specialiștii LS Retail, Microsoft și cei mai importanți dezvoltatori de soluții terțe construite pe platformă Microsoft. Evenimentul a oferit comunității oportunitatea de a participa la un program excepțional ce a inclus experimentarea celor mai noi inovații de produs LS Retail, networking cu ceilalți parteneri și  accesul la workshop-uri ce au dezvăluit cele mai bune practici de abordare a soluțiilor dedicate retailului.

În fiecare an premiem și recunoaștem partenerii LS Retail din toată lumea pentru performanță excepțională,” spune Magnus Norddahl, CEO, LS Retail. “LS Retail este onorat să premieze încă o dată compania Novensys cu titlul LS Retail Gold Partner 2014 pentru realizările și dedicarea către LS Retail.

Novensys este furnizor de soluții end-to-end, combinând în mod natural cunsultanța, dezvoltarea și implementarea soluțiilori software cu echipamente hardware premium, de la cei mai importanți furnizori globali. Suntem onorați de acordarea titlului LS Retail Gold Partner pentru cunoștințe remarcabile specifice business-ului de Retail cât și pentru livrarea de proiecte de succes. Strategia Novensys a pus întotdeauna accent pe soluțiile de Retail și vom continua să facem acest lucru, mai ales că o mare parte din clienții noștri își deasfășoară activitatea în această industrie. Odată cu această recunoștere ne consolidăm angajamentul de a livra cele mai bune soluții adaptate nevoilor de business ale clienților noștri.”, a declarat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board Novensys.

Lucruri care vorbesc despre noi 

Suntem de mai bine de 15 ani alături de afaceri românești și regionale, cu soluții informatice care răspund prompt nevoilor de business. Avem un portofoliu complex de soluții perfect integrabile care se adresează unor arii mari din industrie, cu focus pe: Retail, Distribuție, Transport&Logistică, Producție, Servicii Profesionale, Automotive, Telecom, Pharma și Utilități.

În acest timp am dezvoltat parteneriate de încredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C: Microsoft, Oracle, IBM, HP și răspundem cerințelor de mobilitate cu cele mai performante produse software și hardware de la parteneri de renume internațional precum: Motorola, Psion, Panasonic, Datalogic, Zebra, Ortec, Avery Berkel, Custom, Datecs, Tally Genicom, Printronix și Datamax-O’Neil.

Pentru informații suplimentare sau întrebări legate de activitatea companiei Novensys, ne puteți contacta la [email protected]

Despre LS Retail 

Începând cu anul 2005, Novensys a devenit partener LS Retail, având capacitatea de a furniza pe piaţa românească soluţia pentru retail - LS Retail. LS Retail este unul dintre principalii dezvoltatori şi furnizor de soluţii avansate pentru toate segmentele din industria retail-ului, bazate pe Microsoft Dynamics NAV/AX. 

Fondată în 1995, LS Retail operează la nivel mondial prin intermediul partenerilor de pe pieţele locale alături de care contribuie la dezvoltarea afacerilor din retail prin implementarea unei soluţii dedicate. LS Retail s-a concentrat în principal pe domeniul Retail, furnizând clienţilor soluții de business complete pentru toate sectoarele din aceasta industrie. Experienta acumulata de catre LS Retail de-a lungul a peste 10 ani este atestata de cele cateva mii de implementari de succes ale soluțiilor sale. 

Soluțiile pentru Retail, Infostore și LS Retail, au fost vândute în aproape 130 de țări, au fost traduse în peste 30 de limbi și sunt distribuite printr-o rețea de parteneri care include mai mult de 100 de distribuitori în 44 de țări. Soluțiile LS Retail sunt utilizate de mai mult de 47.000 magazine din întreaga lume. 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Compania românească Cyber Smart Defence deschide birouri în Dubai (UAE) și Maryland (USA)

Grupul de companii, fondate și conduse de Mădălin Dumitru, a încheiat anul trecut cu afaceri de 2,3 mil Euro. (Cyber Smart Defence) CSD gestionează probleme de securitate cibernetică pentru companii locale sau multinaționale precum ORANGE, CARREFOUR, TIRIAC HOLDING, FILDAS Group, PROTV, GOTHAER ASIGURARI, LibraBank, EMIRATES AIRLINES, AL HABTOOR GROUP etc. „Securitatea ciberne...

Citește tot arrow_forward

Phishing-ul cu teme romantice s-a dublat comparativ cu 2018, conform datelor Kaspersky Lab

Phishing-ul este una dintre cele mai populare și mai simple tehnici de inginerie socială. Este un tip de fraudă în care infractorii folosesc înșelăciunea pentru a obține datele de autentificare ale utilizatorilor - de la parole, la numere de card, detalii ale contului bancar și alte informații financiare importante. E-mail-urile și site-urile de phishing sunt făcute să pară...

Citește tot arrow_forward

În 2018, România s-a clasat pe locul 8 în topul țărilor cu cel mai mare procent de utilizatori atacați de ransomware-ul mobil

Pe măsură ce lumea devine mai mobilă, rolul smartphone-urilor în afaceri și viața de zi cu zi crește rapid. În replică, infractorii cibernetici acordă mai multă atenție modului în care distribuie programele malware și vectorilor de atac utilizați. Canalele prin care malware-ul este livrat utilizatorilor pentru a le infecta dispozitivele reprezintă o parte importantă...

Citește tot arrow_forward