PRAS Consulting - crestere cu peste 20% a cifrei de afaceri in 2013

03 Feb 2014

PRAS Consulting si-a consolidat pozitia pe piata autohtona a integratorilor si firmelor de externalizare de servicii IT din Romania.

PRAS Consulting - crestere cu peste 20% a cifrei de afaceri in 2013

PRAS Consulting si-a consolidat pozitia pe piata autohtona a integratorilor si firmelor de externalizare de servicii IT din Romania.

Paul Roman, Director General al PRAS Consulting, a declarat: 'Cresterea de peste 20% a cifrei de afaceri este importanta, tinand cont de contextul unei economii cu probleme si al unui an destul de greu pentru industria IT. Anul 2013 a consemnat proiecte importante. Proiectul de Microsoft Exchange de la o firma din oil&gas a consolidat peste 40.000 de utilizatori, fiind cel mai mare proiect de Exchange Server din Romania. De asemenea, Proiectul de Fenestrae Fax Server implementat la o companie din domeniul telecom, pe care l-am upgradat in acest an, este folosit in prezent de peste 10.000 de utilizatori.'

'In 2013, cele mai importante pentru noi au fost proiectele de upgrade infrastructura IT. PRAS a realizat mai multe proiecte complexe pe aceasta zona, acestea avand cea mai mare contributie la cresterea cifrei de afaceri. Printre verticalele in care am realizat cele mai mari venituri se numara: domeniul telecom, domeniul serviciilor, administratia publica etc.', precizeaza Andrei Suciu, Director de Vanzari, PRAS Consulting.

'De asemenea, solutiile de comunicatii unificate si auditurile pentru licentierea software-ului (SAM-Software Assets Management) au avut si ele o contributie la cresterea cifrei de afaceri.' a completat Andrei Suciu.

Domeniul cloud computingului, in care PRAS dispune de o experienta importanta si certificari multiple, nu a atins nivelul dorit in 2013, in ciuda eforturilor depuse de PRAS. 'Stim ca zona de cloud computing este viitorul si stim acest lucru de aproape 10 ani, de cand a aparut conceputul si de cand am instalat primele sisteme cloud. In 2007 am realizat prima noastra implementare de tip cloud public de mare capacitate pentru o firma din Anglia cu un ordin de marime de zeci de mii de utilizatori. Privind retrospectiv, credem ca nu am abordat corespunzator piata in 2013 deoarece rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor. PRAS are in portofoliu cea mai mare implementare de Office 365 din mediul privat, fiind selectata in topul partenerilor de cloud Microsoft (Windows Azure Circle).' a precizat Andrei Suciu.

Legat de cheia succesului PRAS Consulting, Paul Roman a declarat: 'In primul rand, oferim calitate, fara compromisuri. De asemenea, strategia noastra este sa avem angajati bine pregatiti, sa fim permanent certificati pentru cele mai noi tehnologii de la partenerii nostri (HP, Microsoft, Symantec, Fenestrae etc.). PRAS este partenerul din Romania care detine cele mai multe certificari si competente pentru solutiile Microsoft. Avem o experienta de mai mult de zece ani pe piata romaneasca, am implementat solutii complexe la companii de top in domeniul infrastructurii IT, comunicatii unificate (email, voce, video, conferinte) si cloud computing. In PRAS suntem orientati, in mod obsesiv, catre rezultate, catre a livra ce am promis.'

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul