Productivitatea muncii ar putea creste cu cel putin 35% in companiile care implementeaza o solutie ERP

16 octombrie 2014

Productivitatea muncii in Romania ar putea tinde catre media europeana, daca intreprinderile ar implementa o solutie business eficienta.

Productivitatea muncii ar putea creste cu cel putin 35% in companiile care implementeaza o solutie ERP

Productivitatea muncii in Romania ar putea tinde catre media europeana, daca intreprinderile ar implementa o solutie business eficienta.

Productivitatea muncii intr-o companie ar putea creste cu cel putin 35%, pe durata unui an, dupa implementarea unui sistem de planificare a resurselor intreprinderii, conform estimarilor SoftOne Romania. Daca toate firmele romanesti ar investi in implementarea unei solutii software de business precum Soft1 ERP, Romania ar deveni mai competitiva in ceea ce priveste productivitatea muncii la nivelul Uniunii Europene.

In momentul de fata, productivitatea muncii in Romania este de aproximativ sase ori sub media statelor membre UE. Conform datelor Eurostat, productivitatea muncii in UE (28 de tari) este de 32,1 euro pe ora lucrata, in timp ce in Romania este de 5,6 euro pe ora lucrata.

“Productivitatea angajatilor este un aspect deosebit de important pentru manageri, intrucat obiectivul lor principal este de a-si ajuta oamenii sa inregistreze mereu performante remarcabile. In ultimii 15 ani, numeroase studii au demonstrat efectul semnificativ pe care il are o implementare ERP de succes asupra productivitatii angajatilor, imbunatatind, totodata, si toti indicatorii de eficienta. Instalarea Soft1 ERP ofera multe beneficii, cum ar fi: optimizarea proceselor decizionale si operationale prin costuri reduse in obtinerea de informatii manageriale, functionalitati specializate pentru managementul financiar-contabil, interactiune mai eficienta cu partenerii / clientii, o mai buna gestionare logistica, planificarea si managementul procesului de productie si o mai buna gestionare a cheltuielilor. Pentru managerii de astazi, un sistem ERP modern si performant, care sustine procesele de afaceri, a devenit o necesitate”, a declarat Liviu Buligan, Director Executiv SoftOne Romania.

De asemenea, oferindu-le managerilor informatii corecte, complete si in timp util, prin intermediul Soft1 ERP, productivitatea lor are sanse tot mai mari sa avanseze.

Soft1ERP are mai multe module integrate, cum ar fi: Management financiar-contabil, Productie, Vanzari, CRM, Resurse Umane, Service, Rapoarte de management si ofera aplicatii mobile si web avansate, care satisfac complet cerintele pentru “Enterprise Mobility”. Pentru ca toate acestea sa isi atinga potentialul maxim, Softone ofera instrumente avansate incorporate, care aduc rezultate rapide pentru utilizatorul final, in functie specificul fiecarei companii. SoftOne Romania ofera o solutie ERP unitara si coerenta, in varianta on-premise, cat si in Cloud, care poate fi 100% personalizata, in functie de nevoile clientului, structurata astfel incat sa ofere performanta, control operational si productivitate crescuta.

SoftOne Romania

SoftOne România și-a început activitatea pe piața locală în 2013, ca subsidiara uneia dintre cele mai dinamice companii din Sud-Estul Europei și unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software de business (ERP, CRM și BI) – SoftOne Technologies. Compania are sediul central în Atena, Grecia și are b...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward