Recomandarea privată de filme si show-uri TV între prieteni este oferită acum de Netflix

08 septembrie 2014

Conform TNW, Netflix a lansat o funcționalitate nouă, și anume recomandarea privată de filme și show-uri TV între utilizatori, prin intermediul Facebook. 

Recomandarea privată de filme si show-uri TV între prieteni este oferită acum de Netflix

Conform TNW, Netflix a lansat o funcționalitate nouă, și anume recomandarea privată de filme și show-uri TV între utilizatori, prin intermediul Facebook. 

Această opțiune este disponibilă în cadrul platformelor Netflix, iOS, PS3, Xbox, dar și pe multe televizoare inteligente, deși compania afirmă că vor fi adăugate platforme adiționale în următoarele luni.

Ceea ce este important de precizat este faptul că această funcționalitate este disponibilă doar după ce utilizatorul a vizionat un episod din serialul sau show-ul TV respectiv (Netflix nu a precizat în mod special un anumit tip de format TV, dar celor de la TNW li s-a confirmat de către companie faptul că producțiile cinematografice sunt incluse). Teoretic, acest lucru ar trebui să împiedice spam-urile trimise ca și recomandări de filme.

După vizionare, utilizatorul va putea să se conecteze cu contul de Facebook (cei de la Netflix subliniază faptul că această activitate nu va fi postată pe news feed) și va putea să recomande mai departe prietenilor, alături de un mesaj (opțional) o altă producție TV, activitatea încheindu-se cu apăsarea butonului Send.

Prietenii din lista utilizatorului autentificat vor primi această recomandare atunci când se vor loga pe contul Netflix și nu atunci când îl vor accesa pe cel de Facebook. Fiecare dintre prietenii care a primit o recomandare poate mulțumi pentru aceasta, iar dacă fluxul s-a finalizat cu o vizionare, sistemul va trimite o notificare.

Lista de prieteni către care utilizatorul a trimis recomandări, dar care nu au cont de Netflix, vor primi un mesaj privat pe Facebook Messenger.

Pentru cei care nu vor să primească astfel de mesaje, singura soluție va fi să dai excluderea din lista de prieteni a celui care trimite astfel de recomandări.

Cu toate acestea, este clar că Netflix se bazează foarte mult pe tot ceea ce înseamnă Facebook și de aceea se presupune că astfel de recomandări se vor face doar între prieteni.

Totuși, cuvântul privat este cheia în toată această funcționalitate. Utilizatorii Netflix au fost capabili de a împărtăși totul pe Facebook până acum.

   

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Creștere de 41% a sectorului e-commerce pe fondul pandemiei COVID-19

Pe 2 Noiembrie 2020 - în cadrul evenimentului GPeC SUMMIT Online - au fost anunțate în premieră rezultatele studiului anual asupra sectorului e-commerce din România realizat de compania de cercetare de piață iSense Solutions pentru GPeC. Cercetarea a fost derulată în perioada Martie-Octombrie 2020, pe un eșantion reprezentativ pentru mediul urban, iar datele au fost c...

Citește tot arrow_forward

Ce costuri implică lansarea unui magazin online

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare, cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri.

Citește tot arrow_forward

Digitalizarea în Horeca – ce tipuri de aplicații sunt recomandate restaurantelor, pensiunilor și hotelurilor?

Conform celor mai noi previziuni oferite de Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, 10% dintre restaurante se vor închide, ca urmare a efectelor provocate de pandemia din acest an. 

Citește tot arrow_forward