Registratura Electronică Cloud – Made in România

23 noiembrie 2015

O echipa de informaticieni români au elaborat și distribuie cu success o platformă electronică de înregistrare a documentelor care se constituie ca un echivalent modern la vechile registre de evidența ale documentelor. 

Registratura Electronică Cloud – Made in România

O echipa de informaticieni români au elaborat și distribuie cu success o platformă electronică de înregistrare a documentelor care se constituie ca un echivalent modern la vechile registre de evidența ale documentelor. Registratura Electronică ține evidența documentelor intrate sau ieșite în cadrul companiilor realizând atât rutarea automată a acestora către departamentele proprietar de informației cât și asistență inteligentă la formularea răspunsurilor, urmărind respectarea procedurilor de lucru interne și a cadrului legislativ aplicabil. 

“Avantajele utilizării unei registraturi electronice în locul uneia clasice sunt evidente. Daca ar fi să enumăr doar unul dintre ele as spune: un click pe un registru de hârtie nu o să iți arate documentul pe cand un click în Registratura Electronică iți livrează documentul instantaneu împreuna cu  istoricul acestuia și traseul urmat in cadrul companiei” spune Adrian Bărcuțean, arhitectul soluției de Registratură Electronică din cadrul platformei www.documenta-dms.com .

Registratura Electronică este parte componentă a soluției complete de management integrat al documentelor Documenta DMS care include și opțiuni precum: semnarea electronică a documentelor, procesarea automată a documentelor prin OCR/ICR, automatizare traseelor pe care circulă documentele, emiterea de alerte email/SMS la expirarea valabilității diferitelor documente, indexarea automată a documentelor pe furnizori, clienti, proiecte având ca obiectiv principal regăsirea oricărui document cu maxim 3 clickuri.

Platforma www.documenta-dms.com utilizează tehnologii IT&C de ultima oră precum Java și Oracle și este disponibilă la acest moment în limbile: engleză, germană, franceză, română, spaniolă, rusă, turcă, italiană, poloneză, norvegiană, olandeză și daneză. Platforma se distribuie, direct sau prin parteneri, atât în Cloud cât și cu instalare pe infrastructura proprie a organizației beneficiar.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward