Scott Ambler vine in Romania la PMdays 2014

09 Sep 2014

Plecand de la paradigma conform careia “vor rezista in viitor doar companiile care se adapteaza mereu si rapid la schimbare” mai multi teoreticieni au dezvoltat modele si tehnici de organizare care sa ajute organiziatiile in acest proces. 

Scott Ambler vine in Romania la PMdays 2014

Plecand de la paradigma conform careia “vor rezista in viitor doar companiile care se adapteaza mereu si rapid la schimbare” mai multi teoreticieni au dezvoltat modele si tehnici de organizare care sa ajute organiziatiile in acest proces. Organizatia moderna este organizatia Agila, iar despre modul cum trebuie aceasta sa-si conduca activitatea vine sa vorbeasca unul dintre parintii Agile Modelling, Scott Ambler, la conferinta nationala de Project Management – PMdays 2014, pe 25 septembrie.

Despre Scott Ambler

Scott Ambler este fondatorul conceptelor Agile Modeling (AM), Agile Data (AD), Disciplined Agile Delivery (DAD) si metodologiilor Enterprise Unified Process (EUP). El este  autorul mai multor carti, este trainner, coach si mentor  In strategiile Agile si Lean si ofera consultanta atât la nivel de proiect cat si la nivel de organizatie.

Intreprinderea Agila Disciplinata: Armonizarea Agile si Lean

O Intreprindere agila creste valoarea serviciilor printr-o executie eficienta si prin livrarea rapida si intr-o maniera reactiva. Astfel de organizatii fac acest lucru prin optimizarea fluxului de informatii, idei, de luare a deciziilor, si de executie pe tot parcursul procesului de afaceri, iar In tot acest timp Imbunatatind si calitatea si rezultatele procesului  de afaceri.

Aceasta discutie descrie, pas cu pas, cum sa evoluezi de la  viziunea actuala de dezvoltare de software la o adevarata Intreprindere agila disciplinata. Se analizeaza pe scurt starea de fapt a dezvoltarii de software agil si se pledeaza pentru necesitatea unei abordari mai disciplinate la livrare, care ofera o baza solida de la care se poate creste. Apoi exploreaza ce Inseamna a creste strategii agile disciplinate la nivel de proiect / produs  In Intreaga organizatie IT ca un Intreg.

Strategia ta IT agila disciplinata, Impreuna cu o strategie de afaceri Lean, sunt elemente-cheie ale unei Intreprinderi agile disciplinate cu drepturi depline. Discutia se Incheie cu sfaturi privind modul de a face aceasta provocatoare tranzitie in organizatie.

In urma prezentarii, veti:

Evenimentul este organizat de PMI Romania cu sprijinul TSP Smartprojects.

Despre PMI

Cu mai mult de 265,000 membri in peste 170 tari, PMI reprezinta o asociatie de top pentru profesia de managementul proiectelor. Timp de aproape 40 de ani, PMI sustine ca managementul proiectelor, managementul programelor si managementul portofoliului pot imbunatati si accelera schimbarile organizationale - incurajand inovatia, imbunatatind performanta si consolidand avantajul competitiv.

PMI este o Asociatie Profesionala Non Profit, iar obiectivul nostru principal este de a avansa practica, stiinta si profesia de managementul proiectelor din intreaga lume intr-un mod constiincios si proactiv astfel incat organizatiile de pretutindeni sa imbratiseze, sa valorifice si sa utilizeze managementul proiectelor pentru ca apoi sa atribuie succesul lor acestui domeniu. Mai multe detalii puteti gasi pe www.pmi.ro sau pe site-ul evenimentului www.pmdays.ro.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Cât costă și ce include un magazin online performant?

Cu o creștere estimată la 8 trilioane de dolari până în 2026, industria e-commerce reprezintă un sector semnificativ ce coagulează vânzări rezultate din mai multe domenii de activitate. De aceea, nevoia de a investi...

Citește articolul