Softelligence sprijina tinerii care schimba Romania

19 iulie 2013

Softelligence, compania romaneasca specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software e-business, a lansat programul de responsabilitate sociala Softelligence Dare, prin care finanteaza proiecte software cu impact in dezvoltarea durabila a societatii romanesti.

Softelligence, compania romaneasca specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software e-business, a lansat programul de responsabilitate sociala Softelligence Dare, prin care finanteaza proiecte software cu impact in dezvoltarea durabila a societatii romanesti.

Softelligence Dare isi propune sa ajute tinerii pasionati de IT si tehnologie si totodata de probleme sociale de actualitate, ajutandu-i sa isi puna ideile in practica. Proiectele pot viza aplicatii software de promovare a unor cauze, volutariat in comunitate, actiuni filantropice, imbunatatirea calitatii vietii si a sigurantei, mediul inconjurator, sanatatea sau implicarea civica.

Pana pe data de 03 septembrie 2013, participantii sunt invitati sa isi inscrie ideile de proiect pe pagina website a companiei, urmand ca in toamna, cele mai bune trei sa fie selectate si implementate. Compania va acorda consultanta tehnica de specialitate necesara ducerii la indeplinire a proiectelor, va asigura logistica (infrastructura, spatiu de lucru etc.), va acoperi costurile operationale si va oferi sprijin in promovarea si gasirea de investitori. Printre criteriile dupa care vor fi selectate ideile castigatoare se numara impactul in social, numarul de beneficiari, precum si potentialul de a atrage si mobiliza cat mai multi participanti si investitori.

”Am lansat acest program animati de ideea ca tehnologia are un potential extraordinar de a schimba calitatea vietilor noastre si ca Romania abunda de tineri cu idei deosebite, talent si perseverenta, care au nevoie de un imbold. Softelligence Dare se doreste un program din care toti cei implicati sa aiba de castigat: participanti, sustinatori, tineri ambitiosi, comunitate, beneficiari directi, companie.”, a declarat Adrian Blidarus, Managing Partner Softelligence. “Ideea Softelligence Dare ne-a venit cu cateva zile inaintea participarii la un eveniment ale carui fonduri au fost destinate categoriilor defavorizate. Am realizat atunci ca putem face mai mult, ca e datoria fiecaruia dintre noi sa indrazneasca sa initieze sau sa contribuie la schimbarea Romaniei in bine. Compania insasi s-a nascut dintr-un act de curaj, dintr-o idee de aplicatie software deosebita pe care am pus-o in practica. Softelligence a atins intre timp pragul de maturitate in care poate sa initieze si sa dezvolte cu succes actiuni cu impact social puternic. Dincolo de tehnologie, business si comercial, suntem o companie responsabila si ne asumam proiecte indraznete, cu beneficii durabile.”, mentioneaza Teodor Blidarus, Managing Partner Softelligence si vicepresedinte ANIS.

Proiectele castigatoare vor fi anuntate pe data de 23 septembrie, urmand sa fie implementate pana la sfarsitul anului 2013. Mai multe detalii despre conditii, criterii de selectie si etape pot fi gasite in ghidul Softelligence Dare, disponibil la www.softelligence.ro/dare

Despre Softelligence

Softelligence este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software e-business bazate pe CRM, Cloud, Web si Mobile, integrate cu sisteme ERP complexe, precum: SAP, Oracle, Microsoft AX, Microsoft NAV. Compania este primul partener Microsoft Azure in Romania, cu peste 5,000 de utilizatori in Cloud, bazat pe platforma Windows Azure. Softelligence detine un portofoliu de aproape 90 de clienti, printre care se numara MOL Romania, AON, Ambient, ING, Allianz Tiriac, BCR Leasing, Optiplaza si are o experienta vasta in implementarea de solutii software e-business si livrarea de solutii high-end outsourcing. Echipa este formata din specialisti certificati in metodologii de implementare si tehnologii de ultima ora (CRM, BI, SQL Server 2012, Windows Azure, .NET, HTML 5, CSS3 si JavaScript).

Softelligence

De ce Softelligence? Softelligence a fost infiintata in 2006 de catre membri din top managementul celor mai importanti furnizori de software din Romania. Cu o reputatie ireprosabila si o pozitie in continua crestere, obiectivul nostru ambitios este sa stabilim un nou standard de calitate, eficienta si inovatie in domeniul dezvoltarii de software s...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward

Costurile Ascunse ale Managementului Manual al Contractelor

Știai că automatizarea managementului contractelor îți poate crește profitabilitatea anuală cu până la 9%?

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward