Softlead și MedGuru – parteneriat pentru creșterea productivității în sectorul medical

28 octombrie 2014

Softlead anunță parteneriatul cu MedGuru, ce are ca obiectiv principal extinderea canalelor de promovare a soluțiilor software dedicate clinicilor și spitalelor din România. 

Softlead și MedGuru –  parteneriat pentru creșterea productivității în sectorul medical

Softlead anunță parteneriatul cu MedGuru, ce are ca obiectiv principal extinderea canalelor de promovare a soluțiilor software dedicate clinicilor și spitalelor din România. 

Care este legătura între aplicațiile software și clinicile medicale?

Cel mai util instrument de gestionare, monitorizare și creștere a performanțelor unei clinici medicale sau ale unui spital sunt, cu siguranță, aplicațiile informatice medicale alese și implementate în mod corespunzător. Astfel, o suită completă de soluții software de care are nevoie o clinică medicală include sisteme ce permit înregistrarea și controlul pacienților, crearea fișelor personalizate, precum și aplicații de management al documentelor, de gestiune a stocurilor, de salarizare și resurse umane, precum și multe altele.

Softlead răspunde cu succes acestor nevoi, oferind un set complet de aplicații software, care asigură creșterea performanțelor în fiecare dintre departamentele unei clinici medicale, fie că este vorba despre cele administrative, de resurse umane, contabilitate sau chiar pentru top management.

Acțiunile desfășurate în spațiul medical sunt numeroase și diferite, iar optimizarea fluxului de lucru și integrarea corectă a activităților operaționale și financiare este una esențială.

Prin parteneriatul dintre cele două platforme, Softlead sprijină clinicile medicale listate în cadrul MedGuru în procesul de alegere a soluțiilor informatice care se potrivesc dimensiunii și nevoilor confirmate de fiecare companie medicală.

Despre Softlead

Softlead este prima platformă integrată de promovare și de comercializare a soluțiilor software de tip cloud și desktop din România (Content Management System (CMS), Customer Relationship Management (CRM), Enterprise Resource Planning (ERP), soft-uri dedicate dezvoltarii si managementului organizational, educative, de management al informatiilor, dedicate gestiunii stocurilor,  din domeniul juridic, multimedia, precum si multe altele).

Despre MedGuru

MedGuru.ro - portal medical și de îngrijire a sănătății pentru persoanele interesate de medicină și sănătatea familiei. Ne străduim să furnizăm rapid și ușor informații precise și de actualitate despre medicină și un stil de viață sănătos.

Portalul este deţinut şi administrat de către FCR Media On Line, deţinătoarea brand-urilor Pagini Aurii şi Pagini Albe în România.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Peste un sfert (27,7%) dintre factori decidenți din domeniul IT din România spun că autorii nu au lăsat nicio urmă în cadrul ultimului atac asupra organizației lor

Citește tot arrow_forward

ScarCruft: Un grup de limbă coreeană creează malware capabil să identifice dispozitivele Bluetooth conectate

Cercetătorii Kaspersky Lab care monitorizează activitatea ScarCruft, un grup experimentat de atacatori, de limbă coreeană, au descoperit că grupul testează și creează noi instrumente și tehnici și își extinde atât gama, cât și volumul de informații colectate de la victime. Printre altele, grupul a creat un cod capabil să identifice dispozitive Bluetooth conectate....

Citește tot arrow_forward

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Scranos sustrage toate parolele și informațiile bancare ale victimelor și le compromite activitatea pe rețelele de socializare

Citește tot arrow_forward