Softlead și MedGuru – parteneriat pentru creșterea productivității în sectorul medical

28 octombrie 2014

Softlead anunță parteneriatul cu MedGuru, ce are ca obiectiv principal extinderea canalelor de promovare a soluțiilor software dedicate clinicilor și spitalelor din România. 

Softlead și MedGuru –  parteneriat pentru creșterea productivității în sectorul medical

Softlead anunță parteneriatul cu MedGuru, ce are ca obiectiv principal extinderea canalelor de promovare a soluțiilor software dedicate clinicilor și spitalelor din România. 

Care este legătura între aplicațiile software și clinicile medicale?

Cel mai util instrument de gestionare, monitorizare și creștere a performanțelor unei clinici medicale sau ale unui spital sunt, cu siguranță, aplicațiile informatice medicale alese și implementate în mod corespunzător. Astfel, o suită completă de soluții software de care are nevoie o clinică medicală include sisteme ce permit înregistrarea și controlul pacienților, crearea fișelor personalizate, precum și aplicații de management al documentelor, de gestiune a stocurilor, de salarizare și resurse umane, precum și multe altele.

Softlead răspunde cu succes acestor nevoi, oferind un set complet de aplicații software, care asigură creșterea performanțelor în fiecare dintre departamentele unei clinici medicale, fie că este vorba despre cele administrative, de resurse umane, contabilitate sau chiar pentru top management.

Acțiunile desfășurate în spațiul medical sunt numeroase și diferite, iar optimizarea fluxului de lucru și integrarea corectă a activităților operaționale și financiare este una esențială.

Prin parteneriatul dintre cele două platforme, Softlead sprijină clinicile medicale listate în cadrul MedGuru în procesul de alegere a soluțiilor informatice care se potrivesc dimensiunii și nevoilor confirmate de fiecare companie medicală.

Despre Softlead

Softlead este prima platformă integrată de promovare și de comercializare a soluțiilor software de tip cloud și desktop din România (Content Management System (CMS), Customer Relationship Management (CRM), Enterprise Resource Planning (ERP), soft-uri dedicate dezvoltarii si managementului organizational, educative, de management al informatiilor, dedicate gestiunii stocurilor,  din domeniul juridic, multimedia, precum si multe altele).

Despre MedGuru

MedGuru.ro - portal medical și de îngrijire a sănătății pentru persoanele interesate de medicină și sănătatea familiei. Ne străduim să furnizăm rapid și ușor informații precise și de actualitate despre medicină și un stil de viață sănătos.

Portalul este deţinut şi administrat de către FCR Media On Line, deţinătoarea brand-urilor Pagini Aurii şi Pagini Albe în România.

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

România, cea mai afectată țară din lume de amenințarea informatică a momentului

Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au descoperit o amenințare informatică agresivă care se ascunde pe dispozitivul infectat și are acces la toate datele personale ale victimei.Denumită Scranos, amenințarea se răspândește rapid la nivel global, cu activitate extrem de intensă în România, India, Brazilia, Franța, Italia și Indonezia. Scranos...

Citește tot arrow_forward

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

 Lansarea vine după 18 luni de activitate a echipei dedicate de programatori și experți în domeniul securității informatice și o investiție de 550.000 de euro, sumă din care aproximativ 70% a fost acoperită de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional pentru Competitivitate pentru anii 2014 – 2020.Soluția iSAM permite managerilor de securitatea...

Citește tot arrow_forward

Două cunoscute grupări de limbă rusă, descoperite de experții Kaspersky Lab că folosesc aceeași infrastructură

Grupările de hacking BlackEnergy și Sofacy sunt considerate doi dintre principalii actori din peisajul modern al amenințărilor cibernetice. În trecut, activitățile lor au dus deseori la consecințe grave, la nivel național. BlackEnergy a provocat unul dintre cele mai cunoscute atacuri cibernetice din istorie, atacând instalațiile energetice ucrainene în 2015, ceea ce a du...

Citește tot arrow_forward