Softlead: Solicitările de aplicații software cu finanțare din granturi guvernamentale sau europene s-au dublat în luna octombrie

28 octombrie 2020

Care sunt companiile interesate de digitalizare beneficiind de granturi?

Softlead: Solicitările de aplicații software cu finanțare din granturi guvernamentale sau europene s-au dublat în luna octombrie

Softlead a înregistrat creșteri semnificative ale solicitărilor (lead-uri) de aplicații software cu finanțare prin granturi guvernamentale sau europene, ca rezultat al anunțării măsurilor de susținere a companiilor afectate de instalarea pandemiei.

Doar în ultima lună, Softlead, singurul marketplace B2B ce ajută companiile să identifice soluțiile software potrivite, a înregistrat de două ori mai multe solicitări de aplicații cu bugetare prin fonduri de stat, comparația fiind făcută cu oricare dintre lunile anterioare. Apetitul crescut pentru digitalizare este susținut și de nevoia de a crea alternative complementare de vânzare și de management a operațiunilor, precum și de creștere a productivității și eficienței la nivel organizațional prin soluții software potrivite.

Cele mai multe solicitări de aplicații software care au ca formă de bugetare fonduri europene sau guvernamentale sunt date de: ERP (Enterprise Resource Planning), managementul documentelor sau platforme personalizate (custom).

Profilul companiilor interesate de aplicații software cu astfel de finanțare este dat de IMM-uri.

Pentru a susține fluxul de informare și de achiziție al acestor companii, Softlead a anunțat în vara acestui an oferirea serviciilor gratuite de consultanță în aplicarea pentru granturi.

Ai nevoie de o aplicație software potrivită companiei tale? Completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected]!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Digitalizarea elimină munca repetitivă din cadrul companiei Clini-Lab cu până la 80%

Principalele diferențe pe care le aduce digitalizarea în comparație cu procesele clasice de management sunt, în primul rând, legate de eficiență și o disponibilitate mult mai bună a informației, atât pentru manageri, cât și pentru angajați.Digitalizarea aduce beneficii care se văd în zona operațională, prin introducerea unor fluxuri clare și control...

Citește tot arrow_forward

Nu te lăsa îngropat în hârtii, utilizează o soluţie inteligentă de document management

Auzim și discutăm tot mai frecvent de transformarea digitală a mediului de afaceri și de necesitatea digitalizării administrației publice. Dar nu băgăm de seamă faptul că în România business-urile se derulează încă preponderent pe bază de hârtie și că documentele în format fizic sunt prezente în orice birou, chiar și după ce ștampila a fost eli...

Citește tot arrow_forward

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward