Softlead: Solicitările de aplicații software cu finanțare din granturi guvernamentale sau europene s-au dublat în luna octombrie

28 octombrie 2020

Care sunt companiile interesate de digitalizare beneficiind de granturi?

Softlead: Solicitările de aplicații software cu finanțare din granturi guvernamentale sau europene s-au dublat în luna octombrie

Softlead a înregistrat creșteri semnificative ale solicitărilor (lead-uri) de aplicații software cu finanțare prin granturi guvernamentale sau europene, ca rezultat al anunțării măsurilor de susținere a companiilor afectate de instalarea pandemiei.

Doar în ultima lună, Softlead, singurul marketplace B2B ce ajută companiile să identifice soluțiile software potrivite, a înregistrat de două ori mai multe solicitări de aplicații cu bugetare prin fonduri de stat, comparația fiind făcută cu oricare dintre lunile anterioare. Apetitul crescut pentru digitalizare este susținut și de nevoia de a crea alternative complementare de vânzare și de management a operațiunilor, precum și de creștere a productivității și eficienței la nivel organizațional prin soluții software potrivite.

Cele mai multe solicitări de aplicații software care au ca formă de bugetare fonduri europene sau guvernamentale sunt date de: ERP (Enterprise Resource Planning), managementul documentelor sau platforme personalizate (custom).

Profilul companiilor interesate de aplicații software cu astfel de finanțare este dat de IMM-uri.

Pentru a susține fluxul de informare și de achiziție al acestor companii, Softlead a anunțat în vara acestui an oferirea serviciilor gratuite de consultanță în aplicarea pentru granturi.

Ai nevoie de o aplicație software potrivită companiei tale? Completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected]!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Dezvoltatorii amenințărilor GandCrab se pregătesc să închidă afacerea. Bitdefender oferă al patrulea decriptor gratuit victimelor

Amenințarea ransomware cu cea mai mare cotă de piață din lume, de peste 50%, primește o nouă lovitură prin colaborarea solidă dintre autorități și industria de securitate informatică.

Citește tot arrow_forward

Cosmin Vilcu, SonicWall: Atacurile cu ransomware asupra instituțiilor de stat și organizațiilor guvernamentale sunt în creștere. Cum le prevenim?

Atacurile cu ransomware asupra instituțiilor de stat și organizațiilor guvernamentale sunt în creștere conform SonicWall, iar apariția situației de la spitalele românești nu este tocmai o surpriză.

Citește tot arrow_forward

Studiu GPeC: Strategia de marketing, produsele comercializate și serviciul de Customer Support – factorii esențiali pentru succesul magazinelor online

În fiecare zi, în România se lansează peste 50 de magazine online. În 2018, numărul lor s-a dublat până la un record de 15.000 de comercianți.

Citește tot arrow_forward