Softlead: Solicitările de aplicații software cu finanțare din granturi guvernamentale sau europene s-au dublat în luna octombrie

28 octombrie 2020

Care sunt companiile interesate de digitalizare beneficiind de granturi?

Softlead: Solicitările de aplicații software cu finanțare din granturi guvernamentale sau europene s-au dublat în luna octombrie

Softlead a înregistrat creșteri semnificative ale solicitărilor (lead-uri) de aplicații software cu finanțare prin granturi guvernamentale sau europene, ca rezultat al anunțării măsurilor de susținere a companiilor afectate de instalarea pandemiei.

Doar în ultima lună, Softlead, singurul marketplace B2B ce ajută companiile să identifice soluțiile software potrivite, a înregistrat de două ori mai multe solicitări de aplicații cu bugetare prin fonduri de stat, comparația fiind făcută cu oricare dintre lunile anterioare. Apetitul crescut pentru digitalizare este susținut și de nevoia de a crea alternative complementare de vânzare și de management a operațiunilor, precum și de creștere a productivității și eficienței la nivel organizațional prin soluții software potrivite.

Cele mai multe solicitări de aplicații software care au ca formă de bugetare fonduri europene sau guvernamentale sunt date de: ERP (Enterprise Resource Planning), managementul documentelor sau platforme personalizate (custom).

Profilul companiilor interesate de aplicații software cu astfel de finanțare este dat de IMM-uri.

Pentru a susține fluxul de informare și de achiziție al acestor companii, Softlead a anunțat în vara acestui an oferirea serviciilor gratuite de consultanță în aplicarea pentru granturi.

Ai nevoie de o aplicație software potrivită companiei tale? Completează formularul de mai jos sau trimite un e-mail pe adresa [email protected]!

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Ce trebuie să știi la implementarea primului ERP?

95% dintre companiile care implementează corect o aplicație software reușesc să îmbunătățească procesele interne după acest pas.

Citește tot arrow_forward

Șase din zece businessuri au suferit o breșă de securitate în ultimii trei ani

Circa șase din zece companii au suferit o breșă de securitate informatică în ultimii trei ani, iar o treime dintre specialiștii în securitate IT care nu au avut de-a face cu incidente spun că e foarte probabil să fie victime fără să știe asta, arată un studiu global al Bitdefender. Ponderea companiilor care s-au confruntat cu incidente în primele șase luni din 2019 e...

Citește tot arrow_forward