Softline a achizitionat Novacom, cel mai mare dezvoltator si integrator de software din Belarus

01 octombrie 2014

La inceputul anului 2013, Softline a achizitionat Novacom, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata IT din Republica Belarus. Portofoliul companiei cuprinde un numar mare de proiecte de succes, precum dezvoltarea de solutii personalizate si dezvoltare si implementare de sisteme informatice pentru diverse platforme si tehnologii.

La inceputul anului 2013, Softline a achizitionat Novacom, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata IT din Republica Belarus. Portofoliul companiei cuprinde un numar mare de proiecte de succes, precum dezvoltarea de solutii personalizate si dezvoltare si implementare de sisteme informatice pentru diverse platforme si tehnologii. Novacom ofera un spectru larg de servicii, personalizate pentru fiecare client in parte, de la consultanta IT si dezvoltare de sisteme informatice pana la solutii de securitate si servicii de suport si mentenanta.

Softline Goup, liderul pietei IT din Rusia, prezent in Romania din 2010 prin reprezentanta din Bucuresti, a achizitionat la inceputul anului 2013 compania Novacom, principalul integrator si dezvoltator de software din Republica Belarus. Portofoliul Novacom este foarte variat si cuprinde dezvoltarea si implementarea de solutii complexe pentru clienti din sectorul guvernamental si cel privat deopotriva. Novacom este Oracle Gold Partner si Partener Kaspersky Lab si 1C. Angajatii companiei detin certificari in tehnologii Microsoft, Oracle, ABBY, DELLO, in sisteme electronice de gestionare a fluxului de lucru Directum si in sisteme Lotsia PDM si T-Flex de gestionare a ciclului de viata al produselor.

 “Novacom vine cu un portofoliu bogat de solutii specializate pentru mai multe industrii, fapt ce va contribui la o crestere comuna mai rapida in domeniul serviciilor IT. Novacom este un jucator important pe piata IT din Republica Belarus si dispune de competente care vor fi de un real ajutor in viitoarele proiecte comune din Rusia, CSI, Romania si celelalte locatii in care Softline este prezenta”, afirma Igor Borovikov, Presedintele Consiliului de Administratie Softline.

Despre Softline International

Softline International ofera o gama completa adresata nevoilor IT ale companiei dvs, precum licentiere software, infrastructura hardware si servicii IT de outsourcing, asistenta tehnica, Software Asset Management.
Softline International detine cele mai elevate nivele de parteneriat pentru: Microsoft (Gold Certified Partner si LAR), Oracle (Certified Platinum Partner), IBM (Premier Business Partner), Autodesk (Multiple Gold Partner), Citrix (Platinum Solution Advisor), VMware (VIP Premier Partner), Corel (Platinum Partner), Kaspersky Lab (Enterprise Partner), Symantec (Platinum Partner) si nu numai.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Eșecul AVON în implementarea aplicației de management a comenzilor

Efectele eșecului au fost direct resimțite de agenții de vânzări, precum și la nivelul fluxului general dedicat, inclusiv în pierderile companiei (resurse de timp, costuri de achiziție, implementare, training angajați etc.).Aceasta nu a fost singura problemă de acest fel a companiei AVON, cu 2 ani în urmă, subsiduara din Brazilia a gigantului având parte de un eșe...

Citește tot arrow_forward

56% dintre organizațiile din România ar apela prima dată la furnizorul lor de securitate cibernetică, după un atac

Pe de altă parte, conștientizarea provocărilor cu care se confruntă investigatorii cibernetici în munca lor îi determină pe factorii decidenți din domeniul IT, din organizațiile din Europa, să înțeleagă nivelul de pregătire necesar pentru a le face față în fiecare zi, peste jumătate dintre participanți (51%, respectiv 56%, în România) declarâ...

Citește tot arrow_forward

Peste o treime (37%) dintre organizațiile din România au trecut prin cel puțin un atac cibernetic, cu diferite consecințe, în ultimele 24 de luni

Creșterea complexității infrastructurii IT de business și a amenințărilor le creează factorilor de decizie din domeniul IT din ce în ce mai multe dificultăți în a-și proteja organizațiile de amenințări cibernetice. Astfel, peste jumătate dintre organizațiile din Europa (54%) s-au confruntat cu cel puțin un atac cibernetic în ultimele 24 de luni, care le-a creat pr...

Citește tot arrow_forward