Softline a achizitionat Novacom, cel mai mare dezvoltator si integrator de software din Belarus

01 octombrie 2014

La inceputul anului 2013, Softline a achizitionat Novacom, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata IT din Republica Belarus. Portofoliul companiei cuprinde un numar mare de proiecte de succes, precum dezvoltarea de solutii personalizate si dezvoltare si implementare de sisteme informatice pentru diverse platforme si tehnologii.

La inceputul anului 2013, Softline a achizitionat Novacom, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata IT din Republica Belarus. Portofoliul companiei cuprinde un numar mare de proiecte de succes, precum dezvoltarea de solutii personalizate si dezvoltare si implementare de sisteme informatice pentru diverse platforme si tehnologii. Novacom ofera un spectru larg de servicii, personalizate pentru fiecare client in parte, de la consultanta IT si dezvoltare de sisteme informatice pana la solutii de securitate si servicii de suport si mentenanta.

Softline Goup, liderul pietei IT din Rusia, prezent in Romania din 2010 prin reprezentanta din Bucuresti, a achizitionat la inceputul anului 2013 compania Novacom, principalul integrator si dezvoltator de software din Republica Belarus. Portofoliul Novacom este foarte variat si cuprinde dezvoltarea si implementarea de solutii complexe pentru clienti din sectorul guvernamental si cel privat deopotriva. Novacom este Oracle Gold Partner si Partener Kaspersky Lab si 1C. Angajatii companiei detin certificari in tehnologii Microsoft, Oracle, ABBY, DELLO, in sisteme electronice de gestionare a fluxului de lucru Directum si in sisteme Lotsia PDM si T-Flex de gestionare a ciclului de viata al produselor.

 “Novacom vine cu un portofoliu bogat de solutii specializate pentru mai multe industrii, fapt ce va contribui la o crestere comuna mai rapida in domeniul serviciilor IT. Novacom este un jucator important pe piata IT din Republica Belarus si dispune de competente care vor fi de un real ajutor in viitoarele proiecte comune din Rusia, CSI, Romania si celelalte locatii in care Softline este prezenta”, afirma Igor Borovikov, Presedintele Consiliului de Administratie Softline.

Despre Softline International

Softline International ofera o gama completa adresata nevoilor IT ale companiei dvs, precum licentiere software, infrastructura hardware si servicii IT de outsourcing, asistenta tehnica, Software Asset Management.
Softline International detine cele mai elevate nivele de parteneriat pentru: Microsoft (Gold Certified Partner si LAR), Oracle (Certified Platinum Partner), IBM (Premier Business Partner), Autodesk (Multiple Gold Partner), Citrix (Platinum Solution Advisor), VMware (VIP Premier Partner), Corel (Platinum Partner), Kaspersky Lab (Enterprise Partner), Symantec (Platinum Partner) si nu numai.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Safetech Innovations lansează iSAM, prima soluție de securitate informatică dezvoltată in-house, în urma unei investiții de jumătate de milion de euro

Safetech Innovations, lider în sectorul securității cibernetice pe piața românească, lansează primul său produs de securitate informatică – iSAM (Information Security Automation Manager), o soluție pentru automatizarea procesului de management al securității informației în cadrul organizațiilor. 

Citește tot arrow_forward

Centraleyezer – soluția de securitate cibernetică, cu până la 25% mai accesibilă companiilor

Cunoscută ca fiind una dintre soluțiile soluțiile software cu eficiență mare în contextul securității organizaționale, Centraleyezer aduce beneficiile sale mai aproape de utilizatorii corporate printr-o campanie dedicată. ...

Citește tot arrow_forward

Românii au făcut cumpărături online în valoare de peste 3,5 miliarde de euro în 2018, cu 30% mai mult decât în 2017 | Raportul Pieței de E-Commerce GPeC 2018

Conform statisticilor și estimărilor GPeC împreună cu principalii jucători din piața românească de e-commerce (sursele sunt menționate la finalul raportului), valoarea cumpărăturilor online a depășit pragul de 3,5 miliarde de euro în 2018, cu aprox. 30% mai mult decât în 2017, când s-au înregistrat 2,8 miliarde de euro....

Citește tot arrow_forward