Solitaire 3 Arena, ultimul titlu MavenHut, se numără printre cele mai de succes jocuri pe Facebook în 2014

11 decembrie 2014

Solitaire 3 Arena, cel mai nou titlu al companiei româneşti de jocuri MavenHut, a fost selecţionat printre cele mai de succes jocuri de pe platforma Facebook în 2014, la categoria jocuri preferate ale echipei Facebook.

Solitaire 3 Arena, ultimul titlu MavenHut, se numără printre cele mai de succes jocuri pe Facebook în 2014

Solitaire 3 Arena, cel mai nou titlu al companiei româneşti de jocuri MavenHut, a fost selecţionat printre cele mai de succes jocuri de pe platforma Facebook în 2014, la categoria jocuri preferate ale echipei Facebook. Aceasta este cea de a doua nominalizare importantă a MavenHut, după ce Solitaire Arena s-a clasat anul trecut în Top 50 aplicaţii care monetizează pe Facebook.

Fiind situată printre primele 5 companii care dezvoltă jocuri sociale din Europa din punct de vedere al creşterii înregistrate în 2014 (număr de jucători activi), MavenHut este o companie tânără înfiinţată în 2012 de Cristi Badea, Bobby Voicu şi Elvis Apostol. Punctul de pornire pentru cei trei antreprenori a fost participarea la Startup Bootcamp Dublin, program de accelerare care i-a ajutat să dezvolte compania şi să intre în legătură cu fondul de investiţii SOSventures, care le-a oferit o finanţare câteva luni mai târziu.

Performanţele deosebite ale MavenHut au fost recunoscute la nivel naţional şi internaţional, iar compania a fost distinsă de-a lungul timpului cu premii precum Global Innovator Award la Global Tech Symposium 2013, cea mai bună aplicaţie web, cel mai bun startup şi cel mai bun co-fondator la The Next Web Romanian Startup Awards 2013, cel mai bun pitch la How to Web Startup Spotlight 2012 sau Forbes Emergent Entrepreneur of the Year oferit lui Cristi Badea. Astăzi, cei 30 de angajaţi ai MavenHut îşi desfăşoară activitatea din centrul de dezvoltare al companiei situat în Piaţa Victoriei, Bucureşti, precum şi din biroul mai mic din Dublin, Irlanda, iar fondatorii plănuiesc să dezvolte noi titluri şi să îşi mărească echipa.

Solitaire 3 Arena este un nou titlu de succes al MavenHut la nivel internaţional după Solitaire Arena, joc social care a fost jucat până în prezent de peste 10 milioane de utilizatori din întreaga lume. Lansat în mai 2014, Solitaire 3 Arena numără în prezent peste 2 milioane de utilizatori, 70% dintre aceştia fiind femei cu vârsta medie de peste 40 de ani, majoritatea din Statele Unite, Franţa şi Germania.

„Solitaire 3 Arena este cel de al doilea titlu de succes al MavenHut pe piaţa internaţională, iar nominalizarea printre cele mai de succes jocuri ale anului pe platforma Facebook ne onorează şi ne confirmă faptul că reuşim în continuare să ne remarcăm în industria dezvoltării de jocuri sociale prin calitatea produselor noastre. Ne dorim să continuăm pe această tendinţă ascendentă şi în 2015 şi ne propunem să ne extindem echipa şi să lansăm noi titluri care suntem convinşi că vor fi cel puţin la fel de apreciate ca cele precedente”, a declarat Cristi Badea, Co-Fondator MavenHut.

Despre Mavenhut

MavenHut este una dintre cele mai de succes companii care dezvoltă jocuri sociale din Europa şi se numără printre primii 5 jucători de pe piaţă din punct de vedere al numărului de utilizatori activi în 2014. Înfiinţată de Bobby Voicu, Cristi Badea şi Elvis Apostol în 2012, ca urmare a participării în programul de accelerare Startup Bootcamp Dublin, compania are în prezent 30 de angajaţi care lucrează din centrul de dezvoltare situat în Piaţa Victoriei, Bucureşti, iar printre titlurile sale de succes pe piaţa internaţională se numără Solitaire Arena sau Solitaire 3 Arena.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

5 curiozități privind adoptarea unei soluții de management a documentelor. De ce DocuWare?

Vă confruntați cu dificultăți privind identificarea și organizarea documentelor sau petreceți mult timp pentru obținerea acordurilor legate de contracte sau de plata facturilor? 

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Doriţi mai mult capital de lucru? Optimizaţi stocurile cu Mesonic Winline

Asigurarea capitalului de lucru devine principala preocupare pentru mulţi antreprenori în contextul crizei generate de Covid-19. Atât Guvernul României cât şi Comisia europeană au anunţat o serie de măsuri prin care companiile mici şi mijlocii ar putea primi primi credite bancare și capital de lucru, însă aceste instrumente financiare reprezintă o perspectiv...

Citește tot arrow_forward