Transart aniverseaza 18 ani de business software

04 februarie 2015

Transart incheie al 18-lea an de prezenta activa pe piata romaneasca a furnizorilor de software pentru afaceri cu o crestere de 10% a cifrei de afaceri in 2014 si 80 clienti noi.

Transart aniverseaza 18 ani de business software

Transart incheie al 18-lea an de prezenta activa pe piata romaneasca a furnizorilor de software pentru afaceri cu o crestere de 10% a cifrei de afaceri in 2014 si 80 clienti noi. Transart este in continuare lider pe zona Sales Force Automation cu peste 6500 de utilizatori mobili si 15 companii multinationale de top care folosesc cu succes HERMES SFA. Totodata, Transart se numara printre putinii furnizori de solutii profesionale integrate ERP + SFA + BI + WMS pentru companii ce desfasoara activitati de comert, import si distributie.

Anul 2014 este al doilea an, de dupa criza, in care inregistram o crestere organica de 10%, cu evolutii pozitive in toate ariile principale de activitate si mai multe proiecte relevante. Toate produsele Transart au beneficiat de imbunatatiri functionale semnificative in cursul anului, insa poate ca cele mai asteptate au fost dezvoltarile concretizate recent in cel mai semnificativ release al sistemelor ERP Transart.” a declarat Marius IURIAN – Managing Partner, Transart.

Astfel, clienti importanti au beneficiat in 2014 fie de dezvoltari semnificative – Unilever Romania, Molson Coors, Mars Romania, Reckitt Benckiser Romania, fie de extinderi consistente pe plan international – Mondelez International, partener cu care am extins colaborarea pe proiecte de Business Intelligence in 11 tari noi: Africa de Sud, Egipt, Liban, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Qatar, Bahrain, Oman, Marea Britanie si Australia.

In topul notorietatii, la capitolul clienti noi castigati in 2014, se afla Kandia Dulce SA si Skills In Healthcare - Farmexpert, urmate de cel mai mare producator autohton de cafea – Cafea Fortuna si de doi noi jucatori de marca din industria carnii – Vascar Vaslui si Selmont Baia Mare, alaturi de alte peste 70 de IMM-uri ce desfasoara in principal activitati de comert, distributie, servicii si productie.

Sistemul integrat propus de Transart este construit in jurul nucleului ERP, extrem de bine articulat si optimizat – si care interconecteaza componenta de gestiune cantitativ-valorica a stocurilor de produse cu procesele de aprovizionare, stocare, vanzare sau administrare financiar-contabila a afacerii. Acesta se diferentiaza prin: stabilitate, optimizari si automatizari de top pe circuitele interne de business, integrare nativa cu componentele SFA, WMS si BI, totul impachetat intr-un sistem integrat, cu adevarat functional si accesibil ca pret. Mizam pe calitate, atractivitate si stabilitate pentru a aduce acel plus de incredere in produsele Transart (B-Org ERP, HERMES SFA si Neomanager) si cultivam, de asemenea, ca factor de diferentiere serviciile de top centrate pe atitudinea ThinkClient! - o abordare profesionista si calda de parteneriat cu clientul in care experienta si colaborarea echipelor de dezvoltare, consultanta si suport este pusa in slujba clientului.

Pe plan extern, vom continua expansiunea, atat pe BI cat si pe zona de proiecte inovative din gama TPOS/CCM – sisteme de optimizare a promotiilor derulate de producatori din FMCG prin intermediul marilor lanturi de retail (IKA), dar in special cu produsul nostru fanion - HERMES SFA - in tari precum Italia, Spania, Serbia, Ungaria sau Bulgaria. Totodata, ne bucuram sa va putem anunta ca la aceasta ora o echipa Transart participa la cea mai ampla implementare a sistemului CCM (Customer&Channel Management), alaturi de colegii nostri italieni, la clientul Parmalat Italia.” a mai declarat Dl Marius IURIAN.

Despre Transart

Transart este unul dintre principalii furnizori de software pentru afaceri, fiind #1 in Romania pe SFA – aplicatii mobile pentru forta de vanzari si merchandising. Dispunand de o gama completa de aplicatii profesionale proprii (ERP, SFA, BI, WMS), Transart propune, pe langa un set de sisteme stabile si adaptate la specificul pietei, si know-how-ul necesar valorificarii acestora in companie (circuite informationale, fluxuri de lucru si proceduri specifice).

Oferind aplicatii stabile si ergonomice, Transart a castigat increderea mai multor companii multinationale de prestigiu. Astfel, sistemele mobile din gama HERMES SFA precum si o serie de proiecte la cheie dezvoltate de Transart pe zona de Business Intelligence sunt utilizate astazi in peste 30 de tari. Viabilitatea produselor Transart este dovedita si de stabilitatea relatiilor de colaborare cu importante companii multinationale din regiune: Unilever South-Central Europe, Molson Coors Central Europe (Croatia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Cehia, Bosnia & Hertegovina, Slovacia), Mondelez International (Romania, Turcia, Bulgaria, EAM, Nigeria, GCC, Egipt, Liban, Africa de Sud, Marea Britanie si Australia), A&D Pharma & Mediplus (Ungaria, Romania si Bulgaria), Heineken Romania, MARS Romania, Walmark Romania, Johnson & Johnson (Romania, Bulgaria si Slovenia), Reckitt Benckiser Romania, Strauss Romania, Kandia Dulce Romania, Parmalat Italia, Delta Medical Ucraina sau Unibra (Skol) Rwanda.

Viziunea Transart

  • Pornim cu o fundatie solida, facem lucrurile temeinic, verificam o data in plus si suntem atenti la detalii.
  • Pentru noi este importanta stabilitatea: stabilitatea Transart, stabilitatea afacerilor clientilor nostri, stabilitatea produselor pe care le livram.
  • Facem lucrurile ca pentru noi: trainic, temeinic, alegand cele mai potrivite tehnologii, platforme si echipamente.
  • Suntem deschisi la imbunatatiri, dar conservatori cand vine vorba de afectarea performantei si stabilitatii produselor noastre.
  • Livram solutii adaptabile la nevoile clientului, solutii ce sunt puse in valoare prin spiritul ThinkClient! al echipelor de analiza, dezvoltare, testare, implementare si suport.
  • Lucram in echipa si crestem impreuna cu clientii nostri.
Transart  - The Business Software Company

Transart - The Business Software Company

#1 în Romania pe SFA – aplicații mobile pentru forța de vânzari și merchandising. Transart este unul dintre principalii furnizori de software pentru afaceri. Dispunand de o gamă completă de aplicații profesionale proprii  - B-Org ERP, HERMES SFA, BI Adviser și Warehouse Manager, Transart propune un sistem stabil, verif...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
Warehouse Manager

Doresti sa castigi timp la operarea intrarilor si iesirilor de marfa? Vrei eficienta, rapiditate si exactitate in inventariere? Intampini probleme legate de corectitudinea stocurilor din cauza erorilor frecvente pe care le fac anagajatii din depozit la livrarea comenzilor? Iata doar cateva motive pentru care merita sa afli mai multe despreWarehouse Manager. Transart a dezvoltat primul modul al ...

Citește tot arrow_forward
BI Adviser

Produs din categoria Business Intelligence (BI), BI Adviser este un instrument vital pentru managementul unei companii care utilizează o aplicaţie din gama ERP furnizată de Transart. Instrument de tip „dashboard & analyzer”, dezvoltat pe platforma QlikView, BI Adviser transpune vizual informaţii esenţiale despre operaţiunile comerciale şi fin...

Citește tot arrow_forward
Transart ERP: B-Org & Neomanager

Platforma Transart ERP include B-Org ERP si Neomanager - doua aplicatii robuste, stabile ce vizeaza intreg spectrul de companii romanesti, cu preturi adaptate in functie de nevoile si complexitatea afacerii. Cu toate ca din punct de vedere tehnic aplicatiile partajeaza acelasi nucleu functional ERP, din punct de vedere comercial ele adreseaza nevoi diferite. Astfel, neomanager vizeaza afaceri de o...

Citește tot arrow_forward
HERMES SFA

HERMES SFA este #1 in Romania - aplicatie mobila pentru automatizarea fortei de vanzare & merchandising, Hermes SFA este folosita in prezent de peste 6500 utilizatori, inclusiv de companii multinationale de top, in 22 tari. Aplicatia HERMES, disponibila pe platforma Android, sprijina consistent intreaga activitate desfasurata de agenti pe teren: presales si Van-Sales si pune la dispozitie s...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

SneakyPastes: o operațiune aparținând Gaza Cybergang atacă victime din 39 de țări, care au legătură cu Orientul Mijlociu

În 2018, Gaza Cybergang, despre care se știe acum că este formată din mai multe grupuri, cu grade diferite de complexitate, a lansat o operațiune de spionaj cibernetic ce vizează persoane și organizații cu un interes politic în Orientul Mijlociu.

Citește tot arrow_forward

Procesele se îmbunătățesc continuu, prin tehnologia Cloud

Despre experianța uneia dintre cele mai mari companii din domeniul construcțiilor de mașini și unelte, care a decis încă din 2015 să folosească Sistemul modern de Management al Documentelor în Cloud, DocuWare, aflați din Studiul de Caz.

Citește tot arrow_forward

Performanta pentru companiile de distributie cu SocrateERP

Companiile de distributie au nevoi specifice care pot fi rezolvate rapid si consistent cu ajutorul sistemului SocrateERP pentru distributie. Solutia va permite sa mentieti controlul asupra afacerii de distributie si va ofera parghiile necesare pentru a creste compania si a-i maximiza rezultatele.

Citește tot arrow_forward