Wizrom îşi consolidează prezenţa pe piaţa de software din SUA

20 octombrie 2014

Wizrom Software anunţă finalizarea celui mai mare proiect de pe piaţa de software de business din Statele Unite, realizat pentru compania ARC Group Worldwide, în valoare de jumătate de milion de dolari.

Wizrom îşi consolidează prezenţa pe piaţa de software din SUA

Wizrom Software anunţă finalizarea celui mai mare proiect de pe piaţa de software de business din Statele Unite, realizat pentru compania ARC Group Worldwide, în valoare de jumătate de milion de dolari.

Din această lună, ARC Group Worldwide, unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie de imprimare 3D pentru domeniul industrial, foloseşte o soluţie de automatizare a proceselor concepută şi realizată de către Wizrom Software.

„Automatizarea, viteza şi inovaţia sunt critice pentru clienţii noştri. Sistemul nostru online pentru validare şi imprimare 3D, furnizat de Wizrom, integrează funcţionalităţi care fac acest proces incredibil de eficient şi simplu, printr-o aplicaţie fiabilă”, a declarat Ashley Nichols, General Manager, 3DMT, parte din ARC Group Worldwide. „Combinând funcţionalităţi precum afişarea automată a preţurilor cu abilitatea de a selecta un anume proces permite utilizatorilor să compare costurile de producţie şi timpii de livrare.”  

Soluţia oferită de Wizrom permite reducerea cu 70-80% a timpului necesar pentru validarea comenzilor de fabricaţie pentru echipamente industriale. Prin posibilităţile de optimizare a designului şi de scurtare a timpilor de evaluare, clienţii ARC Group Worlwide au un mare avantaj competiţional.

Wizrom a livrat soluţia în sistem cloud pe platforma Azure, putând fi accesată inclusiv de pe terminale mobile, indiferent de sistemul de operare.

„Colaborarea cu ARC Group Worldwide este un pas important pentru Wizrom, în completarea altor proiecte livrate anterior tot în Statele Unite. Ne bucurăm să avem astfel certificarea calităţii produselor Wizrom în mod direct, de la o mare companie din SUA – cea mai competitivă piaţă de profil din lume”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România.

 

ARC Group Worldwide este lider mondial în prelucrarea şi imprimarea de imagini 3D, ştiinţa materialelor, instrumente de automatizare, imprimare, injecţie de plastic, robotică şi multe altele. Fondată în 1987, compania are un portofoliu de tehnologii avansate de producţie cu care  poate eficientiza procesele de producţie tradiţionale, scurtând timpu necesar până la livrare. 

Pentru mai multe informaţii despre ARC Group Worldwide, accesaţi www.ArcGroupWorldwide.com, sau subsidiarele sale operaţionale  www.3DMaterialTechnologies.com, www.AFTmim.com, www.AFTmimHU.com,

www.ARCmim.com, www.ArcWireless.net, www.ATCmold.com, www.FloMet.com,

www.GeneralFlange.com, www.Injectamax.com, www.kecycorporation.com, www.TeknaSeal.com, şi www.ThixoWorks.com.

Wizrom

Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienți ERP din România, are peste 3.700 de clienţi şi 33.000 de licenţe instalate (iunie 2013). Wizrom Software oferă soluţii ERP, BI, WMS, CRM, SCM, SFA şi multe altele şi este în măsură să ofere cele mai bune soluţii pentru orice tip de companie: de l...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Monitorizarea fermelor direct de pe telefon - control mai bun cu ajutorul tehnologiei

Inovația tehnologică este motorul din spatele agriculturii de precizie

Citește tot arrow_forward