XAPT achiziţionează LLP Dynamics Group

14 ianuarie 2014

XAPT Ungaria, partener și lider mondial Microsoft Dynamics , anunță achiziția LLP Dynamics Group—consolidând semnificativ prezența sa în Europa Centrala și de Est.

XAPT Ungaria, partener și lider mondial Microsoft Dynamics , anunță achiziția LLP Dynamics Group—consolidând semnificativ prezența sa în Europa Centrala și de Est.

XAPT, unul dintre cei mai mari parteneri Microsoft Dynamics la nivel global, cu sediul în Budapesta, Ungaria, prezent și în Canada, Statele Unite și Australia, anunță astăzi  achiziția LLP Dynamics Group. LLP Dynamics Group, divizie a LLP Group, este partener Microsoft Dynamics, cu locații în Cehia, Slovacia, România, Bulgaria și Ungaria. Prin această achiziție, XAPT își consolidează poziția de lider, devenind cel mai mai mare furnizor de soluții Microsoft Dynamics ERP din Europa Centrala și de Est, capabil să ofere soluții puternice și eficace de software de management al afacerii.

 “Achiziționarea LLP Dynamics este de o mare importanță pentru XAPT, permitându-ne să ne extindem și mai mult poziția în regiunea Europei Centrale și de Est și să achiziționăm soluții complementare și know-how de specialitate,” a declarat Dr. Zoltán Schvarcz, Președintele  XAPT Group.

“Suntem încântați să unim bazele de cunoștinte ale acestor două companii importante. LLP Dynamics aduce un bogat know-how în industria de nișă și numeroase piețe cu potențial mare de creștere ,”a spus  Zsolt Ambrus, CEO,  XAPT CEE.

“LLP Group este una dintre cele mai importante companii de consultanță ERP din Europa Centrală. În urmă cu 17 ani, am început să implementăm soluțiile Microsoft Dynamics, ceea ce ne-a făcut unul dintre cei mai importanți parteneri din regiune; acest lucru a determinat desprinderea grupului LLP Dynamics, în 2011, ca și companie independentă. Când LLP Group a decis să se concentreze pe alte produse, am început să căutam „un cămin” nou pentru divizia Dynamics care să respecte angajamentul făcut clienților noștri. Le-am găsit pe ambele în cadrul companiei XAPT,“a declarat Adam Bager, fostul președinte LLP Dynamics.

LLP Dynamics Group aduce în această fuziune 100 de angajați, 400 de clienti și o cifră de afaceri de aproximativ 4 milioane de Euro. Contractul de cumpărare a fost semnat de către cele două companii în decembrie 2013; achiziția este estimată a se finaliza în primul trimestru al anului 2014. Termenii tranzacției nu au fost făcuți publici.

Despre XAPT

XAPT este lider global și furnizor recunoscut la nivel mondial de soluții de business Microsoft Dynamics ERP. Activitatea de bază se concentrează pe servicii de lansare, training, personalizare și dezvoltare a soluțiilor Microsoft Dynamics ERP și Microsoft Dynamics CRM. XAPT a devenit lider de piață datorită experienței profesionale de peste 10 ani, nivelului ridicat de expertiză profesională, adoptării continue a tehnologiei inovatoare și adaptării flexibile la nevoile pieței.

XAPT înțelege atât perspectivele internaționale cât și cerințele specifice locale, având numeroase proiecte la nivel mondial. XAPT are sediile centrale în Budapesta (pentru Europa), Miami și Florida (pentru Statele Unite ale Americii) și Brisbane, Australia (pentru Asia de Sud).

Despre LLP Dynamics Group

LLP Dynamics este o divizie a LLP Group, fondată în 1992 la Praga.

LLP Dynamics este specializată în implementarea soluţiilor ERP în companii multinaţionale şi locale câştigând aprecierea partenerilor săi din Europa Centrală şi de Est pentru profesionalism în servicii de consultanţă.

Cu o vastă experienţă acumulată pe parcursul a peste 15 ani,  concretizată în peste 250 de implementări Microsoft Dynamics NAV şi mai mult de 60 de implementări Microsoft Dynamics AX, LLP Dynamics este recomandat ca unul dintre cei mai experimentaţi parteneri Microsoft din regiune.

Compania pune la dispoziţia clienţilor săi experienţă practică şi idei dovedite pentru a-i sprijini în depăşirea provocărilor din procesul de  business, prin intermediul activităţilor de analiză ale proceselor de afaceri, management de proiect,  consultanţă  în  implementare,  suport  şi  dezvoltare  software  în  întreaga  lume.

Despre LLP Dynamics

LLP Dynamics furnizeaza solutii software de business si servicii de consultanta pentru companii locale si multinationale in Bulgaria, Republica Ceha, Ungaria, Romania, Slovacia si nu numai, implementand Microsoft Dynamics AX si Microsoft Dynamics NAV pentru o mare varietate de industrii.

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Susţineţi performanţa în business cu ajutorul sistemului ERP – Winline

Pe la jumătatea anului trecut, Institutul Naţional de Statistică a făcut publică o analiză foarte relevantă pentru mediul local de afaceri. Companiile romaneşti din Top 1000 au reuşit să genereze venituri medii mai mari cu +8% deşi au înregistrat o scădere cu 14% a numărului de angajaţi.

Citește tot arrow_forward

Zitec oferă acces gratuit la Mirro, soluția sa de creștere a performanței echipei

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, recunoscut ca unul dintre cei mai apreciați angajatori din România, anunță că le va oferi companiilor doritoare, timp de trei luni, acces gratuit la aplicația Mirro, prima soluție completă de performance management din țară. În contextul în care din ce în ce mai mulți angajați sunt nevoiți s...

Citește tot arrow_forward