Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Soluțiile de tip Business Intelligence includ sisteme informatice de identificare, extragere și analizare a datelor disponibile într-o companie, sisteme al căror scop este de a oferi un suport real pentru luarea deciziilor în toate direcțiile de afaceri. Sistemele informatice de tip Business Intelligence au fost considerate până recent ca fiind instrumente destinate managerilor – soluții care oferă managementului unei companii informațiile necesare pentru îmbunătățirea performanței generale a acesteia.

Credit Information

Keysfin

Informatia completa si actualizata aduce cu sine puterea si siguranta in business. Noi iti punem la dispozitie rapoarte de credit standard, complete si customizate despre orice companie din Romania si despre orice individ implicat in afaceri din Romania. Rapoartele KeysFin cuprind date oficiale de actualitate, istoric, informatii financiare detaliate, analiza financiara, procese, AEGRM, incidente de plata, Insolventa, aparitii in monitorul oficial, etc. intr-un format accesibil si la un singur click distanta.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

Monitorizare

Keysfin

Serviciul de monitorizare de la KeysFin iti permite sa fii in orice moment cu ochii pe partenerii tai fara a depune efort. Noi te instiintam de fiecare data cand apare o modificare ce ar putea avea impact asupra afacerilor tale, iar tu poti lua imediat masurile necesare.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

Soluții de Marketing

Keysfin

KeysFin se adreseaza business-urilor inteligente. De aceea am dezvoltat o gama variata de instrumente care cuprind informatii si previziuni esentiale maximizarii rezultatelor departamentelor de marketing & sales. Noi intelegem nevoia de a cunoaste cat mai bine piata, astfel ca realizam la solicitarea clientului studii de sector, liste de marketing si analiza competitiei si punem la dispozitia clientului serviciile de Marketing Segmentation si Skip Tracing.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

ZTimesheet

ZUCCHETTI

ZTimesheet este soluţia de job costing care permite identificarea timpului de lucru al personalului şi alocarea acestuia pe proiecte, comenzi şi clienţi cu scopul de a gestiona uşor şi precis profitabilitatea angajaţilor

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Business Intelligence

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Business Intelligence se referă la sisteme informatice de identificare, extragere și analizare a datelor disponibile într-o companie, sisteme al căror scop este de a oferi un suport real pentru luarea de decizii de business.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

ZTRAVEL- Expense management

ZUCCHETTI

Modulul Travel Expense Mangement (Gestionarea cheltuielilor de deplasare) este soluţia pt. soldul final al cheltuielilor efectuate în timpul deplasării, precum şi pt. întregul proces post-deplasare.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

ZTravel- planning and booking

ZUCCHETTI

ZTravel este aplicaţia web globală care permite gestionarea, printr-un singur formular operaţional, a tuturor cerinţelor locale, fiscale şi organizaţionale.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

DataKlas Business Intelligence

High-Tech Systems & Software

Business Intelligence este procesul, tehnologia si instrumentul necesar pentru a converti datele in informatii, informatiile in cunoastere si cunoasterea in planuri de actiune pentru un business profitabil.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

<123>