Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Soluțiile de tip Business Intelligence includ sisteme informatice de identificare, extragere și analizare a datelor disponibile într-o companie, sisteme al căror scop este de a oferi un suport real pentru luarea deciziilor în toate direcțiile de afaceri. Sistemele informatice de tip Business Intelligence au fost considerate până recent ca fiind instrumente destinate managerilor – soluții care oferă managementului unei companii informațiile necesare pentru îmbunătățirea performanței generale a acesteia.

3DEXPERIENCE

Alan Dick Romania

O platformă unică și puternică pentru experiența în lumea afacerilor disponibilă în Cloud, care permite folosirea tuturor ramurilor unei organizații, inclusiv a ecosistemului acesteia.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

Qlik Sense

WINFO EXPERT CONSULT

Qlik Sense este o aplicaţie revoluţionară de explorare și vizualizare a datelor, concepută pentru profesioniștii individuali, grupuri și companii mari.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

QlikView

WINFO EXPERT CONSULT

Suita QlikView pentru analiza de business permite organizaţiilor să măsoare, sa monitorizeze şi sa urmăreasca principalii indicatori de performanță. 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

QlikView

System Innovation Romania

Prin implementarea QlikView, obții date importante pentru afacerea ta: KPI Financiari, Rapoarte contabile, Bilanț, Profit & Pierdere, CashFlow, Scadențar/Bugete. Informațiile stocate în bazele tale de date sunt o “mină de aur”, atunci când poți să le analizezi rapid, simplu și eficient. Și vei fi surprins să descoperi multe informații neutilizate care se ascund în bazele de date ale companiei tale.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Alertă C.U.I.

Risksoft

Alertă C.U.I. este o soluție online de monitorizare care îți permite să iei rapid măsuri în momentul în care apar situații de risc în cadrul portofoliului tău de companii partenere – de exemplu insolvență sau faliment, datorii restante față de bugetul de stat etc. Introduci în aplicație un portofoliu de societăți, iar soluția preia informațiile din sursele oficiale, le actualizează periodic și te alertează pe email dacă apar modificări sau situații de risc.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

BI - Business Intelligence

<123