Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


EasyFCT - program de facturare

Sasory Soft SRL

Program complex de facturare. Facturi, chitante, avize, certificate de garantie si verificarea datelor tertilor prin conectarea live la Ministerul de Finante si VIES.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Facturare

Facturis

Midsoft IT Group SRL

Solutia completa pentru facturare, gestiune stocuri si contabilitate primara ce permite gestionarea intr-o maniera facila a contabilitatii primare.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Facturare

Facturis-Online.ro

Midsoft IT Group SRL

Program de facturare si gestiune stocuri online Facturis Online este un program complet de facturare si gestiune a unei firme, care corespunde intru-totul cerintelor pietei, fiind printre putinele programe care ofera optiunea de gestiune stocuri online

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Facturare

Sign Tech – Semnarea și marcarea facturilor electronice

Soft Tehnica

Sign Tech – Semnarea și marcarea facturilor electronice   Toate organizațiile de dimensiuni rezonabile gestionează o mulțime de documente, spre exemplu, facturi. Facturarea clasică (pe hârtie) are costuri asociate ridicate pentru operare, distribuire și activare, costuri ce pot ajunge la 1,5 euro pe document. De aceea, companiile mari și medii pot reduce semnificativ costurile în această direcție prin dematerializarea facturilor și operarea lor în spațiul virtual. Cadru Legal: Directiva Uniunii Europene EC/2001/115 – specifiarea cadrului pentru emiterea facturilor în formă electronică Legea 455/2001  privind folosirea semnăturii electronice în România Legea 451/2004 privind marca temporală Legea 260/2007 privind înregistrarea operațiunilor comerciale dintre agenți economici prin mijloace electronice.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Facturare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

EasyGest - program complex de facturare si gestiune

Sasory Soft SRL

EasyGest este un program de facturare si gestiune, ce permite urmarirea clientilor, facturarea, managementul comenzilor si gestiunea stocurilor din magazin.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Facturare

invoiceXP PRO

mindBox

invoiceXP PRO este o aplicaţie de gestionare şi tipărire a facturilor, proformelor, chitanţelor, avizelor de însoţire a mărfii şi invoice-urilor.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Facturare

Smart Bill Facturare

Intelligent IT

Peste 26.000 de firme garanteaza ca ati gasit cel mai apreciat program de facturare din Romania. Smart Bill va aduce beneficii uriase comparativ cu orice alt program de facturare, facturi tipizate, in excel sau word.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Facturare

Management Companie

ITCreative SRL

Platformă pentru emiterea de facturi online destinată companiei tale

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Facturare

12>