Filter

Tipuri de aplicații software

Pharmec Farmacie

Pharmec Healthcare Software

Pharmec Farmacie este solutia completa de gestionare informatica a tuturor activitatilor dintr-o farmacie moderna. De la aparitia ei in anul 1998, aplicatia s-a impus drept liderul de piata al industriei software farmaceutice din Romania, creand standardele actuale de calitate si functionalitate. Aplicatia ruleaza in peste 3.000 de farmacii din toate judetele tarii si este acreditata de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.    

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Farmacii

Farmacie cu circuit inchis PA SIgma

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Sistemul informatic permite evidenta cantitativa si valorica a produselor (medicamente, materiale sanitare, parafarmaceutice, etc.)  in farmaciile de circuit inchis, realizand prelucrarile necesare pentru raportarea consumurilor la CASELE  DE ASIGURARI (genereaza  fisierele XML de raportare).

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Farmacii

MedExpert CLM

SoftExpert Mobility

MedExpert CLM este o aplicatie pentru managementul prezentarilor pe tablete. Se adreseaza in special firmelor farmaceutice, carora le aduce urmatoarele beneficii: garantia transmiterii mesajului companiei catre medici in forma in care a fost gandit si obtinerea, prin survey-uri, de feedback direct de la medici.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Farmacii

DataKlas Pharmaceutical

High-Tech Systems & Software

DataKlas Pharmaceutical a fost dezvoltata de High-Tech Systems & Software pentru farmacii independente si lanturi de farmacii. Aplicatia ofera toate functionalitatile necesare si fluxuri de lucru in acest tip de afacere. Ofera control de la sediul central si administreaza regulile comerciale automat pentru toate punctele de lucru.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Farmacii

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!
1