Filter

Tipuri de aplicații software

Pharmec Farmacie

Pharmec Healthcare Software

Pharmec Farmacie este solutia completa de gestionare informatica a tuturor activitatilor dintr-o farmacie moderna. De la aparitia ei in anul 1998, aplicatia s-a impus drept liderul de piata al industriei software farmaceutice din Romania, creand standardele actuale de calitate si functionalitate. Aplicatia ruleaza in peste 3.000 de farmacii din toate judetele tarii si este acreditata de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.    

vizualizare

Sistemul informatic Power Account

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Sistemul informatic Power Account de tip ERP destinat institutiilor bugetare facilizeaza integrarea tuturor informatiilor ce vizeaza prelucrarea documentelor primare si gestiunea stocurilor, contabilitatea generala si financiara, gestiunea salariatilor si calculul salariilor, gestiunea mijloacelor fixe si a parcului auto.

vizualizare

Gestiunea parcului auto

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Modulul permite evidenta mijloacelor de mecanizare si auto.

vizualizare

MedExpert CLM

SoftExpert Mobility

MedExpert CLM este o aplicatie pentru managementul prezentarilor pe tablete. Se adreseaza in special firmelor farmaceutice, carora le aduce urmatoarele beneficii: garantia transmiterii mesajului companiei catre medici in forma in care a fost gandit si obtinerea, prin survey-uri, de feedback direct de la medici.  

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

DataKlas Pharmaceutical

High-Tech Systems & Software

DataKlas Pharmaceutical a fost dezvoltata de High-Tech Systems & Software pentru farmacii independente si lanturi de farmacii. Aplicatia ofera toate functionalitatile necesare si fluxuri de lucru in acest tip de afacere. Ofera control de la sediul central si administreaza regulile comerciale automat pentru toate punctele de lucru.  

vizualizare

Business Intelligence

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Business Intelligence se referă la sisteme informatice de identificare, extragere și analizare a datelor disponibile într-o companie, sisteme al căror scop este de a oferi un suport real pentru luarea de decizii de business.

vizualizare
1