Filter
Aplicațiile software educaționale reprezintă un suport interactiv, de tip multimedia, bazat pe programele școlare, care pun la dispoziția copiilor, cadrelor didactice și părinților lecții și materiale didactice din materiile studiate la școală: matematică, fizică, biologie, chimie, geografie, precum și extensii de tipul jocurilor.

Geografie liceu Vol. II

Softwin/Intuitext

Geografie Lecţii interactive Vol - 2 Lecţiile interactive INTUITEXT de Geografie: Exemplifică concepte dificil de vizualizat în clasă numai prin teorie şi redau virtual experimente care nu se pot realiza în laboratoarele şcolare. Animaţiile şi ecranele de studiu redau aspecte din viaţa reală pentru a ajuta elevii să înţeleagă procesele geografice. Jocurile interactive ghidează elevul în descoperirea lumii înconjurătoare. Acestea ies în afara cadrului rigid asociat de obicei experimentelor şi facilitează crearea unor lumi proprii virtuale.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional

Gazeta Matematică - Ediţie Electronică

Softwin/Intuitext

Gazeta Matematică – Ediţie Electronică cuprinde colecţia integrală a revistei Gazeta Matematică din perioada 1895-2009. Astfel, pasionaţii de matematică se vor bucura de peste 90.000 de probleme şi articole matematice structurate după numărul şi data apariţiei, titlu, domeniu tratat sau autor. Odată cu achizitionarea acestui produs, INTUITEXT oferă posibilitatea de actualizare a conţinutului, prin descarcarea GRATUITA a versiunii electronice a numerelor publicate de revista Gazeta Matematică. Aceste actualizări vor fi disponibile pe site şi vor cuprinde numerele din anii anteriori. Frecvenţa de publicare a acestor actualizări este următoarea: la sfârşitul anului curent va fi disponibilă actualizarea cuprinzând numerele Gazetei din anul precedent şi aşa mai departe.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional

Revista Matematica Timişoara - Ediţie Electro

Softwin/Intuitext

Ediţia electronică a Revistei de Matematică din Timişoara cuprinde colecţia integrală a Revistei matematice din Timişoara din perioada 1921-2006. Astfel, pasionaţii de matematică se vor bucura de peste 30.000 de probleme cu soluţii şi articole structurate după numărul şi data apariţiei, titlu, domeniu tratat sau autor.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional

roDactilo

Softwin/Intuitext

roDactilo roDactilo este un soft „minune” care te învaţă să tastezi la calculator folosind „medoda oarbă”. Rezultate uimitoare: Cursantul poate atinge o viteză de tastare de invidiat, 180-200 de caractere/minut cu o acurateţe de 99%, fără a fi nevoie să se uite la tastatură! Prinde viteză la tastare! Nu te uita la taste!

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

PitiClic - Forme de RELIEF

Infomedia Pro - PitiClic

Softul educațional PitiClic - Forme de relief ajută copilul să se familiarizeze cu harta României, cu formele de relief, dar este pus şi în situaţia concretă de a explora şi de a se orienta, folosind o serie de elemente (busolă, lanternă, aparat foto).

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional

In casa surprizelor

Infomedia Pro - PitiClic

Softul educațional pentru clasele I - IV DubluClic - În casa surprizelor tratează noţiuni de bază de matematică, logică, îndemânare, orientare spaţială, limbă şi limbaj, cunoştinţe generale şi dezvoltă spiritul de observaţie, atenţia şi imaginaţia.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional

In tara lui BrumVajPic

Infomedia Pro - PitiClic

Softul educațional PitiClic - În ţara lui BrumVâjPic stimulează interesul pentru cunoaşterea şi investigarea lumii, determină recunoaşterea schimbărilor şi transformărilor din natură cât și înţelegerea relaţiei cauza-efect ce stă la baza acestora.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional

Micul Ecologist

Infomedia Pro - PitiClic

Softul educațional PitiClic - Micul ecologist îi invită pe cei mici în natură, să afle despre insecte, mamifere, reptile, păsări şi animale marine, să înveţe să cureţe mediul în care trăiesc, sortând materialele reciclabile ca să-şi păstreze sănătatea.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Soft educațional