Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

19 noiembrie 2019

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Platforma colorful.hr oferă utilizatorilor acces la aplicații esențiale oricărui departament de resurse umane de la recrutare, salarizare și administrare de personal, până la managementul documentelor de HR și consultanță legislativă și fiscală.

În perioada 20 noiembrie – 31 decembrie, companiile care vor achiziționa licențe colorful.hr vor beneficia de un set de discount-uri speciale:

  • Reducere de 15% din valoarea licențelor achiziționate, pentru semnarea contractului până pe 30 noiembrie
  • Reducere de 10% din valoarea licențelor achiziționate, pentru semnarea contractului până pe 31 decembrie

Implementarea se va face în perioada ianuarie – martie 2020.

Platforma colorful.hr este disponibilă atât în varianta Cloud, accesibilă online, cât și în varianta on-premise, cazul în care se instalează pe serverele proprii ale companiilor.

Romanian Software

Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane. Din anul 2001, de cand se afla pe piata din Romania, compania a oferit solutii flexibile si inovatoare unui numar de peste 500 clienti. Produsul principal al Romanian Software este solutia integrata Human Resou...

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Aplicații software recomandate
Recomandat Softlead
Colorful.hr

Ce iti ofera platforma colorful.hr Aplicatia SAL – Expertul tau in Salarizare Este o aplicatie completa de salarizare ce te ajuta sa centralizezi eficient informatiile despre angajati si sa calculezi usor tot ce tine de castigurile lor, si a...

Citește tot arrow_forward
Articole IT&C similare

Cum schimba tehnologiile practicile de management ale resurselor umane?

Tehnologia schimba in mod fundamental modul in care departamentele de resurse umane mentin relatiile cu angajatii, organizeaza documentele si analizeaza performantele echipelor. Folosite eficient, sistemele software fac munca specialistilor din domeniul resurselor umane mult mai productiva si sporesc gradul de multumire a angajatilor. Sa vedem cum au transformat tehnologiile practicile de manageme...

Citește tot arrow_forward

De ce au nevoie companiile de o aplicație de HR specializată?

ColorfulHR este una dintre cele mai cunoscute aplicații cu rol de management a resurselor umane, poziționându-se ca fiind extrem de prietenoasă utilizatorilor din companii din orice domeniu de activitate. De ce sunt atrași clienții de Colorful HR?

Citește tot arrow_forward

Aplicațiile software de tip HR în 2019 – trenduri & statistici

80% dintre angajații din industria resurselor umane (HR) consideră că utilizarea tehnologiilor software poate îmbunătăți comportamentul acestora în raport cu obiectivele și cu activitățile pe care le au de realizat.

Citește tot arrow_forward