Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

19 noiembrie 2019

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Platforma colorful.hr oferă utilizatorilor acces la aplicații esențiale oricărui departament de resurse umane de la recrutare, salarizare și administrare de personal, până la managementul documentelor de HR și consultanță legislativă și fiscală.

În perioada 20 noiembrie – 31 decembrie, companiile care vor achiziționa licențe colorful.hr vor beneficia de un set de discount-uri speciale:

  • Reducere de 15% din valoarea licențelor achiziționate, pentru semnarea contractului până pe 30 noiembrie
  • Reducere de 10% din valoarea licențelor achiziționate, pentru semnarea contractului până pe 31 decembrie

Implementarea se va face în perioada ianuarie – martie 2020.

Platforma colorful.hr este disponibilă atât în varianta Cloud, accesibilă online, cât și în varianta on-premise, cazul în care se instalează pe serverele proprii ale companiilor.

Romanian Software

Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane. Din anul 2001, de cand se afla pe piata din Romania, compania a oferit solutii flexibile si inovatoare unui numar de peste 500 clienti. Produsul principal al Romanian Software este solutia integrata Human Resou...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Cum schimba tehnologiile practicile de management ale resurselor umane?

Tehnologia schimba in mod fundamental modul in care departamentele de resurse umane mentin relatiile cu angajatii, organizeaza documentele si analizeaza performantele echipelor. Folosite eficient, sistemele software fac munca specialistilor din domeniul resurselor umane mult mai productiva si sporesc gradul de multumire a angajatilor. Sa vedem cum au transformat tehnologiile practicile de manageme...

Citește tot arrow_forward

Romanian Software lanseaza versiunea in Cloud a platformei de salarizare si administrare a resurselor umane, colorful.hr, pentru a veni in sprijinul IMM-urilor

Romanian Software, unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane, a lansat in Cloud platforma colorful.hr. Platforma este specializata in salarizarea, recrutarea si administrarea resurselor umane si vine in sprijinul companiilor mici si mijlocii, care doresc sa isi automatizeze o parte din activitatile aferente departamentelor de HR.

Citește tot arrow_forward

Romanian Software ofera servicii gratuite de resurse umane pentru companiile care produc echipamente impotriva COVID-19: masti si halate de protectie, izolete, dezinfectanti si tratamente medicale

 Romanian Software, unul dintre liderii pieței din România în dezvoltarea și implementarea de soluții software în domeniul resurselor umane, vine în sprijinul mediului de business, zguduit de pandemia de coronavirus.

Citește tot arrow_forward