Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

19 noiembrie 2019

Colorful.hr este una dintre cele mai cunoscute platforme in cloud pentru salarizare și managementul resurselor umane, folosită cu succes de peste 600 de companii din România.

Colorful.hr – solutii software pentru optimizarea proceselor tale cheie de HR, cu discount pentru clienții Softlead

Platforma colorful.hr oferă utilizatorilor acces la aplicații esențiale oricărui departament de resurse umane de la recrutare, salarizare și administrare de personal, până la managementul documentelor de HR și consultanță legislativă și fiscală.

În perioada 20 noiembrie – 31 decembrie, companiile care vor achiziționa licențe colorful.hr vor beneficia de un set de discount-uri speciale:

  • Reducere de 15% din valoarea licențelor achiziționate, pentru semnarea contractului până pe 30 noiembrie
  • Reducere de 10% din valoarea licențelor achiziționate, pentru semnarea contractului până pe 31 decembrie

Implementarea se va face în perioada ianuarie – martie 2020.

Platforma colorful.hr este disponibilă atât în varianta Cloud, accesibilă online, cât și în varianta on-premise, cazul în care se instalează pe serverele proprii ale companiilor.

Romanian Software

Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane. Din anul 2001, de cand se afla pe piata din Romania, compania a oferit solutii flexibile si inovatoare unui numar de peste 500 clienti. Produsul principal al Romanian Software este solutia integrata Human Resou...

Aplicații software recomandate

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare

Revolut introduce posibilitatea de a dona direct din aplicație pentru pădurea amazoniană

Împreună cu WWF și Alianța Pădurilor Tropicale, Revolut face un apel de urgență pentru susținerea celor care se confruntă cu devastarea pădurii tropicale amazoniene.

Citește tot arrow_forward

Deloitte și FintechOS, partenere în transformarea digitală a CEC Bank

Pachetul „Bun Venit!”, lansat de curând de CEC Bank, poate fi accesat 100% online cu ajutorul unei soluții dezvoltate în cadrul unui parteneriat strategic Deloitte-FintechOS

Citește tot arrow_forward

Robotul software hAI procesează facturile de utilităţi la AFI Europe

System Innovation România a livrat un un nou robot software, dezvoltat pe o tehnologia RPA proprietară. Beneficiarul este AFI Europe, pentru care robotul software, hAI, gestionează circuitul complet al facturilor de utilităţi în cadrul unui proiect rezidenţial. Robotul preia automat facturile de utilităţi (energie electrică şi gaze) primite pe email-ul de la furnizori (ENEL ş...

Citește tot arrow_forward