Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Aplicațiile software ce servesc departamentele financiar-contabilitate includ module cu rol în creșterea eficienței agenților economici sau contabililor prin generarea: rapoartelor sistem (balanțe, registre jurnal), urmărirea facturilor plăților efectuate sau restante, a situațiilor de departamentelor de personal (salarii, ștate de plată), transferuri între conturi, diferențe de curs la plăți și încasări în valută, setarea alertelor pentru cele mai importante activități. De asemenea, pot fi incluse actualizări legislative pentru fiecare dintre versiunile programelor.

CentroManager

Societatea Nationala de Informatica

Sistem financiar-contabil ce permite realizarea contabilitatii generale, evidenta case, a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, inregistrarea clientilor, precum si multe altele.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

SIMEC

Centrul Teritorial de Calcul Electronic

Sistemul integrat de management economic SIMEC asigura beneficiarului posibilitatea de a utiliza un program structurat pe module care formeaza un sistem unitar, elaborat in mediul VisualFoxPro 6.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

CTCE Contabilitate

Centrul Teritorial de Calcul Electronic

Produsul informatic asigura acoperirea principalelor zone de interes din domeniu si anume cele privind EXECUTIA BUGETARA si GESTIUNEA BUGETARA  ,respecta prevederile OMFP 1917/2005 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

Charisma Cost Control

TotalSoft

Charisma Cost Control este un produs proiectat special pentru a ajuta companiile să controleze fluxul de administrare a costurilor operaţionale şi contractele cu furnizorii. Produsul optimizează fluxurile de achiziţii, de la structurarea bugetului, administrarea cererilor de cheltuieli, gestionarea şi dezvoltarea relaţiilor cu furnizorii, şi până la urmărirea contractelor cu aceştia şi finalizarea lor în cele mai bune condiţii. Charisma Cost Control a fost adaptată în timp să răspundă nevoilor specifice ale companiilor din diverse sectoare de activitate, indiferent de dimensiune sau complexitate.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Charisma Collection

TotalSoft

Charisma Collection este o soluţie software puternică, special proiectată pentru a uşura activităţile de colectare a debitelor, pentru procesul de reposesie precum şi în privinţa remarketing-ului. Această platformă permite creşterea eficienţei returnării restanţelor avute de clienţii companiei, creşterea lichidităţilor şi reducerea costurilor cu gestionarea creanţelor clienţilor. 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

EasyCont - program performant de contabilitat

Sasory Soft SRL

Program integrat de contabilitate, gestiune, magazin, salarizare, analiza manageriala si ERP. Include declaratii XML, bilanturi si calculul AUTOMAT al TVA la incasare !

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

Modul Casa

SOFT EXPERT SRL

Modulul Ofertare se integreaza strans cu alte module din aplicatia Manager Financiar contribuind in mod substantial la realizarea unui sistem performant de management al tuturor informatiilor existente in cadrul companiei dumneavoastra.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

Modul Banca

SOFT EXPERT SRL

Modulul Banca este destinat evidentei incasarilor si platilor. Acestea se pot realiza prin OP-uri, efecte comerciale sau pe baza de compensari. Modulul se integreaza perfect cu toate celelalte module ale aplicatiei si ofera o imagine globala si completa a situatiei financiare a firmei.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

12>