Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Aplicațiile software ce servesc departamentele financiar-contabilitate includ module cu rol în creșterea eficienței agenților economici sau contabililor prin generarea: rapoartelor sistem (balanțe, registre jurnal), urmărirea facturilor plăților efectuate sau restante, a situațiilor de departamentelor de personal (salarii, ștate de plată), transferuri între conturi, diferențe de curs la plăți și încasări în valută, setarea alertelor pentru cele mai importante activități. De asemenea, pot fi incluse actualizări legislative pentru fiecare dintre versiunile programelor.

Modul Contabilitate

SOFT EXPERT SRL

Modulul Contabilitate asigura controlul financiar, introducerea datelor si obtinerea raportarilor financiare. Modulul este perfect integrat, beneficiind de informatiile inregistrate in celelalte module. El ofera o privire analitica si sintetica, de repartizare pe conturi a tuturor documentelor si activitatilor introduse in program.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

Management Companie

ITCreative SRL

Platformă pentru emiterea de facturi online destinată companiei tale.  Mai mult decât un simplu program de facturare! Economisiţi timp, resurse materiale şi financiare! Emiteţi uşor facturi online şi chitanţe

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

WinMentor

NeXT RMA ISOLUTIONS SRL

WinMentor este o aplicație de contabilitate și gestiune 100% făcută în România ce vine în ajutorul  dumneavoastră pentru eficientizarea afacerilor de zi cu zi! Aplicația este pe piață încă din 1994 și  are în spate expertiza a peste 11.000 de firme din România. Cu o interfață prietenoasă ce are în  spate un soft performant, aplicația WinMentor este cel mai bun răspuns la nevoile  dumneavoastră. WinMentor este ușor de folosit și de înțeles de către oricine, chiar și fără  pregătire contabilă prealabilă. Oferind informațiile cheie ce stau la bazele afacerii  dumneavoastră, WinMentor este mereu un prieten de nădejde în procesul dezvoltării unui  business de succes. 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

CIEL V7

CIEL Romania

CIEL V7 este cel mai performant software financiar-contabil. Acesta are la baza o tehnologie noua si permite implementarea unor fluxuri de business foarte complexe. Toate modulele CIEL V7 sunt integrate, astfel incat lucrezi pe aceeasi baza de date.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Cantemir

IT Embassy

Un ansamblu de soluţii şi arhitecturi informatice destinate aplicaţiilor din cele mai diverse domenii, cu timp de implementare minim şi particularizare maximă pe specificul activităţii dumneavoastră.Cantemir este bazat atât pe cele mai noi soluţii IT existente la nivel mondial, algoritmi şi tehnologii noi, pe surse publice de încredere, validate în practică, controlabile şi auditabile, pe infrastructuri îndelung testate şi verificate în aplicaţii disponibile 24/7 cu importanţă naţională cât şi pe acele soluţii clasice certificate de lumea IT.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

Tigris394™ Generator

Medialogic SRL

Daca programul tau de contabilitate nu are capabilitatea de a genera D394, Tigris™ Generator are posibilitatea de a importa jurnalele de vanzari si cumparari din format excel si iti va genera declaratia. Nu este doar un simplu convertor. Iti verifica pe ANAF toti partenerii si te atentioneaza cand sunt probleme.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

Tigris394™ Verificator

Medialogic SRL

Verifica-ți partenerii de afaceri din declarațiile 394 generate cu programul tau de contabilitate. 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

DocXchange - solutie de e-procurement si automatizare facturi

DocProcess

Daca vrei sa elimini utilizarea documentelor pe hartie, munca manuala si erorile in procesul de achizitie - vanzare, DocXchange este solutia in cloud ce iti automatizeaza toate procesele din core business: financiar-contabil, achizitii si logistica.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Financiar - contabilitate

<12