Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Funcționalități


aplicații software - BPM - Business Process Management

Business Process Management (BPM) este o soluție software structurată cu rol de modelare și de optimizare a activităților curente (în special cele repetitive) ale unei companii și a interacțiunilor umane din interiorul și cu exteriorul acestea, operând cu acestea sub forma de procese.

Simple BPM

Avantera

Simple BPM este o aplicate de business process management, ce permite modelarea organizatiei, executia fluxului si managementul documentelor.

vizualizare recomandat

ETS - Expenses Tracking System

Beck et al. Services

ETS (Expenses Tracking Sistem) este soluția integrată dedicată pentru cashflow management. ETS este specializată pe urmărirea și gestionarea cheltuielilor la nivelul companiei.   

vizualizare

RiverRaft Outlook BPM

CS Vision

Procesele de business, adica activitatile care duc la indeplinirea obiectivelor, sunt coordonate usor folosind RiverRaft Outlook BPM. Resursele interne sunt folosite eficient iar modelarea fluxurilor de lucru in cazul proceselor dinamice, acele procese ad-hoc in care nu se stie de la inceput care sunt resursele necesare pentru indeplinirea obiectivului, sunt urmarite prin simpla vizualizare a procesului creat.

vizualizare

esFields

Exe Software

SOLUTIE SOFTWARE MOBILA PENTRU CULEGEREA, TRANSMITEREA SI CENTRALIZAREA DE DATE.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Biz Link

Fluentis

BizLink este o aplicaţie realizată pentru administrarea “Business Process Management” (BPM). Acesta permite firmei să sporească eficienţa prin intermediul automatizării proceselor de business şi să reducă timpii şi erorile de imputare.

vizualizare

Bizflow

iQbizz Professional Solutions

BIZFLOW este o solutie completa de Business Process Management (BPM) ce ofera solutii de proiectare, implementare si optimizare rapida pentru automatizarea proceselor de business.

vizualizare

AuraPortal BPMS

AuraPortal Eastern Europe (SC AURACEACIS SRL)

Auraportal este o platforma care permite modelarea si executia cu usurinta a tuturor proceselor de business, indiferent de complexitatea acestora, fara cunostinte de programare. Ofera solutii pentru organizatii indiferent de marimea acestora, de la corporatii cu milioane de procese si/sau utilizatori cu diferite drepturi, pana la companii mici.

vizualizare

B-Logic Business Process Management

Business Logic Software

B-Logic Business Process Management asigură respectarea standardelor de calitate în planificarea şi desfăşurarea operaţiunilor, având beneficii atât pentru clienţi cât şi pentru viitorul afacerii dumneavoastră.

vizualizare
12>